lauantai 30. maaliskuuta 2019

RYPPY TYÖVOIMAVIRKAILIJANA OSA III


Kuten arvoisat lukijat varmasti jo tietävätkin, eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Kenties lukijoiden joukossa on sellaisiakin, jotka eivät vielä ole päättäneet ketä äänestää. Heidän kannattaakin ilman muuta tutustua tähän listaan, jolta löytyy lukuisia varteenotettavia ehdokkaita. En haluaisi sortua maalittamiseen, sillä tiedän sen olevan ehdottomasti haram, mutta kannattaa panna merkille listalta ainakin ehdokkaat Tuuli Kamppila, Eeli Kytömäki ja Miska Karhu. Ovat meinaan rautaisia kavereita, jotka valituksi tullessaan varmasti laittaisivat Suomen nousuun alta aikayksikön.

32 kommenttia:

 1. Minun valintani on Terhi Heimonen (Fem kaakkois). Aivan huippu.

  T:Jaakko66

  VastaaPoista
 2. Olipa taas hyvin tiivistetty. Oikeastaan paras esimerkki feministien täydellisestä realismin puutteesta on se, että puolue on Ruotsissakin pelkkä sirpalepuolue vaikka koko maa julistaa feminismiä. Ja yllättävän paljon on tuolla femmariporukalla listoillaan miehiäkin. Täytynee todeta, että Jan-Erik Lapanen elää ja voi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Terve Jaakko66, ja kiitos kommentistasi. Jumalauta, olet oikeassa! Terhihän on suorastaan täyttä terästä! Feministi, kehoaktivisti ja mielenterveyskuntoutuja onkin sellainen yhdistelmä jota ei eduskunnassa olla tähän saakka nähty. Laitetaan tähän vielä Terhin motto:

  “LOPPU ETUOIKEUTETTUJEN SETIEN TEKEMÄLLE SORTOPOLITIIKALLE!”

  Give 'em hell, Terhi!

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Ruotsalainen feminismi tietysti edustaa kaistapäisyyden pimeintä äärilaitaa, mutta eipä nämä meidänkään femakot kauas jää jälkeen. Muutaman ehdokkaan ilmekin viittaisi siihen, että pään sisällä on käynnissä epätoivoinen taistelu todellisuutta vastaan. Noista mainitsemistasi f-puolueen cuck-miehistä voisi sinänsä tehdä ihan omankin sarjakuvan.

  VastaaPoista
 5. Terhi Heimonen. :D
  No nyt on kaikki kohdallaan. 31v työkyvyttömyyseläkeläinen. No juu, jätän sanomatta...
  Mieleterveyskuntoutuja, just.
  Kehoaktivisti, elikkä sairaalloisen ylipainoinen. Vaan kun itsekuri ei riitä syömään vähemmän kuin kuluttaa. Sitä kutsutaan kehoaktiivisuudeksi.

  VastaaPoista
 6. Katselin tuota "f"emakkojen ehdokaslistaa ja sanon vaan että huh huh ja vielä kerran että HUH! Lie siellä jollkin ihan järkeviäkin ajatuksia, mutta pääasia on puistatus. Ja ne miesolettetut, hyi saatana.
  Liian hapokasta, ei vaan pysty sanoo Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Eikös parillakin puolueella täällä ole johdossa feministi? Siis feministeillä, nimeä en muista tähän hätään. Ja demareilla äijäfeministi Antti Rinne. Saattaa olla useamallakin puolueella, mutta johtajat katsoo viisammaksi pitää matalampaa profiiilia.

  VastaaPoista
 8. Terve Anonyymi, KKi, Huru-ukko ja Korpisoturi, ja kiitos kommenteistanne.

  Anonyymi: Kiitoksia vaan.

  KKi: Terhi kyllä todistaa ehdokkuudellaan, ettei siellä fem-puolueen puoluetoimistossa taideta kovin nirsoja olla näiden ehdokkaiden suhteen. En tiedä miksi Terhi on työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta ei mene varmaan ihan metsään jos sanon, että se liittyy jollain tavalla noihin mielenterveysongelmiin. Näillä mielenterveyskuntoutujilla on muuten melkoinen yliedustus(taisi olla 4 tapausta tuolla listalla), mikä ei kai ole kovin yllättävää kun otetaan huomioon kyseisen puolueen luonne. Mutta tuo kehoaktivismi oli kyllä kaikkein paras. Minäkin olen vissiin olut-aktivisti, kun kerran tykkään viikonloppuisin kaljoitella.

  Huru-ukko: Kyllähän tässä puistattaa itse kutakin. Noita listan miesoletettuja voi vain ihmetellä. Luulisin, että tuolle listalle päätyminen edellyttäisi jonkin sortin henkistä kuohitsemista.

  Korpisoturi: Joo, kyllähän niitä feministejä riittää tuon puolueen ulkopuolellakin. Jos persujen ja kristillisten edustajat jätetään pois, niin kyllähän he jonkinlaista feminismiä kannattavat melkein kaikki. Tai jos eivät kannata, niin eivät kyllä ainakaan sitä julkisesti ilmoita.

  VastaaPoista
 9. Ehkokaslistaa selattuani, päädyin samaan lopputulokseen kuin kommentoija Huru-ukko. Ei sitä voisi tuon paremmin enää kuvailla. Hieman ihmettelen sitä, että kovin monella ehdokkaalla ei ollut kirkuvan kirkkailla väreillä värjättyjä hiuksia, mutta eräiden ehdokkaiden nenärenkaat kyllä alkoivat puistattamaan. Sonnejako he luulevat olevansa? Ja takuuvarma erektiontappaja.

  Heh, taitaa tuon puolueen jäsenkriteerinä olevan lävistykset kasvoissa ja/tai jonkunlainen "kuntoutus" takana? Ei edes Pahkasika lehti aikoinaan olisi keksinyt näin rajua ja tavallaan tylyä settiä! Eräskin oli 19 wee ja peruskoululainen, jotta hyvin menee jos on mennäkseen. Ja joukossa vilahti myös jo Ylilaudalta muuan tuttu daami Keski-Suomen vaalipiiristä, ilmeisesti hän vielä vaikuttanee Jyväskylän seutuvilla.

  Toisaalta ihan hyvä, että näiden naisoletettujen ulkoinen habitus on useimmilla mahdollisimman luotaantyöntävä, jotta ei vahingossakaan joudu heidän kanssaan vällyjen väliin eikä muutenkaan lähempiin tekemisiin. Olisi muuten mielenkiintoista olla kärpäsenä katossa kun nämä daamit alkavat puhumaan mm. ilmastoasioista ja sukupuolten tasa-arvosta....


  - Soomepois Eestist -

  VastaaPoista
 10. En muuten ole minkään puolueen listoilla nähnyt noin helvetin rumia ämmiä kuin feministeillä. Ja sitten noi jätkät, eikö ne muuten pääse pukille kuin liittymällä feministeihin. Eivät ilmeisesti.

  VastaaPoista
 11. Jokaiselle löytyy jotakin!

  Siteeraan aiheeseen liittyen Susan Ivanovaa:

  "Babylon 5 was the last of the Babylon stations. There would never be another. It changed the future, and it changed us. It taught us that we have to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for another, because if we don't, who will? And that true strength sometimes comes from the most unlikely places. Mostly, though, I think it gave us hope, that there can always be new beginnings... even for people like us."

  VastaaPoista
 12. Toi kehoaktivismi paksujen pissisten läskikapinoineen on huvittavuutensa lisäksi surullista. Tiedän itse miten ikävää ylipaino on. Nuorelle naiselle varmastikin vielä vaikeampaa.
  Onko kehoaktivismi eli hampaat kirskuen yrittää vakuuttaa edes itsensä läskin kivuudesta, sitten oikea tapa hoitaa terveysriskiä?

  Lähinnähän kyseessä on heikon mielen tapa antaa periksi ja syödä vielä pari pullaa.

  VastaaPoista
 13. https://i.ytimg.com/vi/-mjAMmdCwck/maxresdefault.jpg
  https://theolympiantimes.com/wp-content/uploads/2017/05/feminist.jpg

  Aika timmejä em. linkkien tyttöset, mutta kyllä parhaat löytyvät kuvastosta:
  https://www.feministinenpuolue.fi/eduskuntavaalit2019/ehdokkaat#alku

  Ei uskalla edes kaljalle lähteä, voivat tunkeutua eroottisiin painajaisuniin.

  VastaaPoista
 14. Terry Pratchettia siteeratakseni: "He ovat niitä jotka kulkevat jo useita maileja terveen järjen horisontin tuolla puolen ja kiihdyttävät vauhtiaan koko ajan."

  VastaaPoista
 15. Terve Soomepois, Becker, Tom, KKi, Veijo ja Krypta, ja kiitos kommenteistanne.

  Soomepois: Kyllähän se niin on, että Feministinen puolue ehdokkaineen on täysin puhdasta elävää parodiaa, johon Pahkasikakaan ei olisi pystynyt. Mitä noita ehdokkaita pikaisesti selailin, niin agendalla vaikuttaisi olevan ilmastonmuutos, sukupuolten tasa-arvo, translain uudistus sekä rasisminvastustaminen. Eli aika samaa settiä, jota vihervassaritkin pyrkivät edistämään. Erona näyttäisi olevan lähinnä ehdokkaiden habitus.

  Becker: Niin, eihän sitä oikeastaan saisi ihmisten ulkonäköä pilkata, mutta väkisinkin tulee mieleen, että sieltäköhän se feminismi näiden kohdalla kumpuaa.

  Tom: Ivanova puhuu kalliita sanoja. Perhana, en ole vieläkään saanut aloitettua tuon sarjan katsomista. Noh, ehtiihän tässä vielä.

  KKi: Joo, onhan se surullista. Luonteenlujuutta laihduttaminen toki vaatii, mutta onhan aineenvaihdunnoissakin eroja. Itse olen sitä sorttia joka ei helposti(ainakaan vielä tässä iässä) lihoa. Nytkin olin laihtunut kaksi kiloa vaikka olen syönyt kuin sika viime aikoina. Tuollaiset 'kehoaktivistit' ja 'kehopositiiviset' vaan vähän pistävät ärsyttämään. Ylipaino kun on selkeästi terveyshaitta.

  Veijo: Kiitoksia linkeistä. Tuo ensimmäinen on kyllä aika helvetin kuvaava.

  Krypta: Erinomainen luonnehdinta Pratchettiltä. Tuohon ei kyllä tarvitse lisätä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kannattaa muistaa ennen kaikkea, että Susan Ivanova on aina oikeassa.

   Poista
 16. Tuosta FemPun ehdokaslistasta tulee jostain syystä mieleeni "Putous"-hupiohjelman sketsihahmokilpailu; en oikein tiedä mistä syystä...?

  Mutta vakavasti ottaen, en jaksa iloita tällaisten ihmisten tämän tasoisen yhteiskunnallisen osallistumisen puolesta.
  Ensimmäinen asia oli kuo KKi:n esiintuoma pointti ylipainon ihailusta kehoaktivismina tai sensellaisena.
  En ole itsekään ollut koskaan laiha, ja peruskoulun ala-aste ja yläasteen alku oli osaltaan siitä seurannutta kaikinpuolista väkivaltaa.
  Sen fyysinen osuus loppui ysiluokan vastaisen kesän voimailuprojektiin, jolla pudotin kymmenen kiloa ja rakensin läskin tilalle lihasta.

  Siitä alkoi elämän mmittainen projekti, joka on vuosikymmenten mittaan käynyt aina vain raskaammaksi:
  fyysikot väittävät painovoiman olevan vakio, mutta ei se voi olla, koska rauta on vuosi vuodelta painavampaa ja askelkin pyrkii lyhenemään. Ja läski ei ole ainakaan katoamassa itsekseen, sen suhteen fysiikan lait kyllä pitävät puolensa!

  Mitä vahvemman ja hoikemman perustan rakentaa nuorena keholleen, sitä positiivisempi siitä voi olla keski-iässä, kun kehollista aktivismia aletaan oikeasti tarvita kamppailemaan juurikin tuota lisääntyvää painovoimaa vastaan.
  Eikä se oo helppoo, eipä oo.

  Eniten hämmästyttää 31 v neitonen, joka pyrkii eduskuntaan sairaseläkkeeltä. Jos hän ei nyt kykene mihinkään työhön, miten hän voisi toimia kansanedustajana?
  Jos hänet valittaisiin, eikö hänen eläkkeenmaksajansa (todennäköisimmin KELA) alkaisi vaatia häneltä takaisin ilmeisen perusteetta maksettuja eläkkeitä?

  Sama juttu kaksin verroin pahempana, jos ja kun häntä ei valita:
  silloin ei ole kansanedustajan palkkaa ja etuisuuksia, joista maksella takaisin.
  Ja kuka yleensäkään äänestäisi eduskuntaan nuorta sairaseläkeläistyttöä muuten kuin rankassa protestimielessä?

  Eivät nämä loppujen lopuksi oikein jaksa naurattaa. Mieleen tahtoo puskea ajatus, että Katju ja muut femput ovat keränneet itselleen henkilökohtaisen sketsihahmokilpailunsa saadakseen itselleen hupia.

  Tuskin Katjukaan jaksaa uskoa läpimenoonsa;
  sitäkin hauskempaa hänelle aivan selvästi on saada olla esillä mistä tahansa syystä.
  Vaikka sitten sairaiden tyttörassujen loppuelämän terveyden hinnalla.

  VastaaPoista
 17. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Kyllähän nämä ehdokkaat ihan sketsihahmoista menevät. Minustakin vähän tuntuu, että työkyvyttömyyseläkkeellä oleva mielenterveyskuntoutuja-kehoaktivisti ei välttämättä ole oikea henkilö päättämään asioista toisten puolesta. Tuntuisi sen oman elämänhallinnankin kanssa olevan vähän niin ja näin.

  Mieleen tahtoo puskea ajatus, että Katju ja muut femput ovat keränneet itselleen henkilökohtaisen sketsihahmokilpailunsa saadakseen itselleen hupia.

  Saattaahan se olla noinkin. Toisaalta Katjun puheet 30 biologisesta sukupuolesta viittaavat siihen suuntaan, että Katjulla itselläänkin saattaa olla muutama ruuvi löysällä.

  Eivät nämä loppujen lopuksi oikein jaksa naurattaa.

  Itse asiassa minua nauratti aika paljonkin. Minulla tosin onkin melkoisen kiero huumorintaju, mikä lukijoillekin on varmaan tähän mennessä tullut selväksi:)

  VastaaPoista
 18. Olen samaa mieltä ettei saatua ulkonäköä passaa pilkata mutta kun sekin sitten tehdään vielä groteskimmaksi niin jotenkin vaan oli pakko kommentoida.
  Jälleen yksi mainio sarjakuva. Näitä seuraan vaikka en aina kommentoi.

  VastaaPoista
 19. Tuosta Veijo Hoikan laittamasta Triglypuff-kuvasta tuli mieleen tämä pätkä:

  https://www.youtube.com/watch?v=w7WRg3RWmKs

  VastaaPoista
 20. Terve Becker, Tom ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Becker: Tuo on tietysti totta. Tämä porukkahan on tietysti oma lukunsa, mutta paljon näkee kyllä ihan tavallisiakin naisia, jotka jostain syystä sabotoivat ulkonäköään. Se nyt vaan on sillä lailla, ettei sivuilta ajeltu lesbotukka ja Rapalan uistin naamassa oikein sovi kenellekään.

  Tom: Pidetään mielessä.

  Yrjö: Hehee, mainio. Sanokaa mitä sanotte tuosta naisoletetusta, mutta hän on ainakin ottanut kehoaktivismin tosissaan:)

  VastaaPoista
 21. Periaatteessa kannatan Feministisen puolueen olemassaoloa, sillä se tarkoittaa ettei noilla hörhöillä ole mitään läpimenon mahdollisuuksia toisin kuin vaikkapa vihreiden tai vasemmiston listoilla ollessaan.

  VastaaPoista
 22. Terve Hemuli, ja kiitos kommentistasi. Tuohan on tietysti totta; esimerkiksi Katju Aro tai Viima Lampinen saattaisi hyvinkin mennä läpi vihreitten tai vasurien(tai miksei demarienkin) listalta. Minä itse kannatan Feministisen puolueen olemassaoloa siitä syystä, että jo nyt se on kyennyt tarjoamaan minulle useat vihanationalistiset röhönaurut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feministinen puolue on kuin hyvien ihmisten Siniset. Vie ääniä.

   Poista
  2. Vielä hieman täsmennän sanomaani. En tosiaankaan usko, että sen enempää Siniset kuin Feministipuoluekaan saisivat näissä vaaleissa niin paljoa ääniä, että paikkoja irtoaisi heille eduskunnasta.

   Poista
  3. Juu, en minäkään. Feministipuolue on kaiketi jonkun sortin vaaliliitossa, mutta en usko äänten siltikään riittävän.

   Poista
 23. Nyt on kyllä ladattu ehdokaslistalle kivenkovaa osaamista maamme nostamiseksi kurimuksesta. Vähän jäin kaipaamaan osaamista vielä esimerkiksi kauko-ja henkiparantamisen, kuppauksen ja hevoskuiskaajan erikoisalueilta, tosin olihan siellä yksi moniosaamisen ammattilainen.
  Jos tuolla listalla ei tule jäätävää äänivyöryä niin sitten ei millään.
  Taitaapa nuo miesoletetut listalaiset olla edelleen "virpomisen" varassa, meinaan etten usko noilta sotanorsuilta pimperoa irtoavan edes säälistä.
  Jotkut miesoletetut ilmeisesti nauttivat nöyryytyksestä ja munattomana olosta, siitä vaan.

  VastaaPoista
 24. Saas nähä muuten kuin paljon tämä siikoajoella, revonlehdelta kotosin oleva kansantaitelija saa ääniä tulevissa vaaleissa, Kuotesaho nim. ..

  VastaaPoista
 25. Terve Tom, Joppos 123 ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Totta. Sinisten kannatushan on ainakin gallupien mukaan hyvinkin vaatimatonta, mutta kyllä nekin äänet varmaan persuille kelpaisivat.

  Joppos 123: Nuo mainitsemasi erikoisosaamisen alueet toki puuttuvat Fem-puolueelta, mutta niiden puutetta kompensoidaan väkevällä kehoaktivismilla ja mielenterveyskuntoutumisella:)

  Minäkin vähän luulen, että noilta kavereilta jää kyllä pipari saamatta. Itse olen ollut naimisissa jo toistakymmentä vuotta, mutta mitä muistan nuoruuteni sinkkuajoista, niin feministien edessä matelu ei kuulunut niihin keinoihin, joilla pimperojahdissa pärjäsi.

  Anonyymi: Jaa-a, jää nähtäväksi. Minä kyllä äänestäisin mielummin tuota kaveria, kun näitä Fem-puolueen tyyppejä.

  VastaaPoista
 26. Fempun ehdokas Eeli Kytömäki on muuten saavuttanut julkisuutta sillä, että hän sai fudua Hesburgerilta kerrottuaan Twitterissä harkinneensa asiakkaan purilaiseen sylkemistä, koska tämä oli sisälle tullut MAGA-lippis päässä. Eeli syytti potkuistaan Hesburgerin transfobiaa (hän mieltää itsensä muunsukupuoliseksi), vaikkei sillä todellisuudessa ollut asian kanssa mitään tekemistä.

  Nämä tyypit tuntuvat pitävän mielenterveyskuntoutujana olemista jonkinlaisena akateemiseen tutkintoon, kunnialliseen ammattiin tai luottamustoimeen rinnastettavissa olevana CV-meriittinä, kun muistavat mainita sen aina ensimmäisenä itsensä esitellessään Epäilenpä tosin, että nekin puolueen ehdokkaista jotka eivät erikseen mainitse olevansa mielenterveyskuntoutujia ovat pohjimmiltaan mt-ongelmaisia, mutta seikka nimeltä sairaudentunnottomuus estää heitä havainnoimasta sitä itse. Ihminen on toisin sanoen silloin niin sekaisin, ettei enää itsekään ymmärrä olevansa sekaisin. Itsensä mielenterveyskuntoutujiksi määrittelevillä on se hyöty, ettei heillä tätä ongelmaa ainakaan ole.

  VastaaPoista
 27. Terve Hemuli, ja kiitos kommentistasi. Vai niin, kyllähän minä tuon tapauksen muistan, mutta en tiennyt että kyseinen Hyvä Ihminen oli juurikin Kytömäki. Taitaa muuten tuo transfobia-termikin pitää nykyään sisällään vähän kaikenlaista. Minä kun luulin, että sillä tarkotettaisiin sukupuolenvaihdoksen läpi käyneen henkilön nuivintaa. No, oppia ikä kaikki.

  Minuakin vähän ihmetytti näiden tyyppien hanakkuus ilmoittaa mielenterveyskuntoutumisestaan. En sano, että sitä hävetäkään pitäisi, mutta onhan se nyt meriittinä vähän kyseenalainen. Tulipa sellainenkin ajatus mieleen, että jos vaikkapa persujen listalla olisi hurja mielenterveyskuntoutujien yliedustus, niin siitä saattaisi mediakin mainita.

  VastaaPoista