lauantai 22. kesäkuuta 2019

RYPPY LÄÄKÄRINÄ OSA VIII


Inspiraation lähteenä toimi tämä artikkeli. Me täällä R&R-blogin toimituksessa haluamme toivottaa kaikille lukijoille oikein hauskaa juhannusta.

19 kommenttia:

 1. Ja jälleen kohdalleen. Onhan siinä omat huvittavat piirteensä kun näyttelijätär hakee lapsenkasvatusapua tasa-arvovaltuutetulta.
  Tulee tällai junttina mieleen epäilys äitylin henkisestä tasapainosta. Sääliksi käy pikkuplikkaa joka vain haluaisi leikkiä kuten pikkuplikat ovat leikkineet läpi historian.

  VastaaPoista
 2. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi.

  Onhan siinä omat huvittavat piirteensä kun näyttelijätär hakee lapsenkasvatusapua tasa-arvovaltuutetulta.

  Niinhän siinä on. Onneksi sentään sattui saamaan ihan asiallisen neuvon. Kun otetaan huomioon, että neuvojan titteli on tasa-arvoasiantuntija, niin huonomminkin olisi voinut käydä. Vaan onhan tämä taas melkoisen kuvaavaa ajallemme, Kallion punavihreässä kuplassa asusteleva näyttelijätär näkee vakavan ongelman siinä, että pikkutyttö leikkii niinkuin pikkutytöt leikkivät.

  Tämäkin kohta tuossa jutussa pisti silmään:

  Lopputuloksena Kosonen on toistaiseksi hyväksynyt tyttärensä konservatiivisuuden.

  Tuo tarkoittaa kaiketi sitä, että kunhan plikka vähän varttuu, niin väärille ajatuksille annetaan oikein iloista kyytiä.

  VastaaPoista
 3. Irvinkin lauloi aioinaan,että tyttö tuli tyttö tuli syntyi prinsessa Goodmani sukuun. No mie oon hetikohta seitenkymppinen ukonkääpä, vanhempi likkakin pian viettää viiskymppisiään ja nuorempikin jo käy hyvän matkaa neljättä kymmentään, yhtä kaikki ne on mulle edelleen niitä rinsessoja:) Molemmat. Joku se täällä voiman pimeällä puolella jo kommentoikin, että tytöillä on ekaks ne rinsessajutut, sitten niistä tulee hepatyttöjä, sit mopopojat jne. Samaa kehityskulkua ne minunkin rinsessat kulki, niistä mopopojista en oo varma. Rinsessajutut ja heppatyttövaiheet nyt ainakin. Yhtäkaikki, jos isiltä kysytään rinsessoja ne on arvelee Huru-ukkko
  PS. kuplaihmisten pitäisi päänsä tutkituttaa. HUOM!! pitäisi...

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Juu, kyllä meidänkin tytöllä taisi jonkin sortin prinsessavaihe olla, mutta ei minulla kyllä käynyt mielessä että sen takia olisi pitänyt tasa-arvoasiantuntijan(verorahamme taas hyvässä käytössä) apuun turvautua. Voi tietysti olla, että minulla ja Kososella on hieman erilaiset prioriteetit. Taikka sitten Kallion kupla on jo niin tiivis, että kuplaihmiset alkavat kärsiä happivajeesta:)

  VastaaPoista
 5. Hjuu… aikuinen nainen on huolissaan kun hänen kolmevuotias tyttärensä haluaa olla normaali kolmevuotinen tyttö eikä mikään transgenderlgbtqtiityy. Ja asiasta pitää vielä erikseen uutisoida. Tietysti jos uutinen oltaisiin otsikoitu esim. otsakkeella ”aikamme sairaita ilmiöitä” niin sen olisi ymmärtänyt. Mutta oikein mukavaa juhannuksen jatkoa sinne Pertinlaaksoon.

  VastaaPoista
 6. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi.

  Tietysti jos uutinen oltaisiin otsikoitu esim. otsakkeella ”aikamme sairaita ilmiöitä” niin sen olisi ymmärtänyt.

  Niinpä. Itse asiassa tuo Helsingin uutisten juttu jonka linkitin, ei ole alkuperäinen. Alkuperäinen juttu oli hesarin sivuilla, mutta se oli maksumuurin takana niin en päässyt lukemaan. Olettaisin kuitenkin, että siinäkin sävy on myönteinen, onhan kyseessä kuitenkin Hyvä Ihminen. Vaan ei tämä Kososen tapaus ole edes ainutlaatuinen. Hiljattain jossain oli juttua parista feministivanhemmasta, joiden poikalapset käyttäytyivät poikamaisesti. Femakot pohdiskelivat oliko kasvatuksessa mennyt jotain vikaan. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  VastaaPoista
 7. Juu. Tämä on kyllä jotain täysin uskomatonta.

  Tämä on nk. läheltä piti -tilanne sikäli, että olisi voinut miettiä, että olisiko asiallista huostaanotto. Mutta Kosonen kun kuitenkin lopulta hyväksyi – toistaiseksi – tyttärensä "konservatiivisuuden", niin ehkä sitten ei. Itse veikkaan, että tyttärestä tulee isona oikeasti konservatiivi.

  VastaaPoista
 8. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Itse pidän huostaanottoa sen verran rajuna toimenpiteenä, että soisin sen tapahtuvan vain äärimmäisessä tilanteessa. Tosin, en olisi hirveän yllättynyt jos Kosonen olisi kasvatuksen suhteen muutenkin vähän pihalla. Saattaa hyvinkin olla, että tytöstä tulee isona konservatiivi. Edessä on tosin vielä peruskoulu, joka tulee tekemään kaikkensa ettei kyseinen sielu hairahdu Voiman pimeälle puolelle. On muuten jossain määrin huvittavaa puhua konservatiivisuudesta 3-vuotiaan mukulan kohdalla.

  VastaaPoista
 9. Erinomaisen toivottavaa olisi, ettei Kristan viha tyttärensä normaalia käyttäytymistä kohtaan etene siihen suuntaan, mistä hän antoi pari vuotta ennen arabi-invaasiota aavistuksen verran huolestuttavan näytteen:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000667805.html

  Voipi olla, että Krista on jo unohtanut tuon klitoris punaisena raivoamisensa, kuten edesmennyt Tuurinperän isäntä sitä tuolloin luonnehti.
  Muussa tapauksessa hänen tyttärellään saattaa olla edessä Somalian-matka, jonka jälkeen Krista riemuitsee loisteliaasta eleestään tasa-arvon puolesta.

  Kyllä se noin vaikea-asteisesti häiriintyneeltä ihmiseltä onnistuisi. Eikä kukaan saisi paheksuakaan ääneen ainakaan seuraavaaan neljään vuoteen.

  VastaaPoista
 10. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Jaahas, tuo episodi olikin mennyt minulta ohi. Vaan eipä tuo hirveästi yllätä. Hyvinhän tuo on linjassa naikkosen muiden ulostulojen kanssa. Tämä kohta kiinnitti huomioni:

  Hirvisaari sanoo, ettei pelkää mitään. Mutta sitähän se nimenomaan on: pelkoa. Pienessä kuplassa elämistä, hän ei uskalla mennä ja kohdata.

  Valitettavasi tässä maassa ja muuallakin Euroopassa on aika paljonkin nuoria naisia(tai tyttöjä) jotka "uskalsivat mennä ja kohdata". Vaan tuskinpa tekevät sitä toista kertaa.

  VastaaPoista
 11. Rypyllä on tarkka kliininen silmä. Hän ei ehdottanut lastenpsykiatrilla käyntiä, koska lastenpsykiatrinen apu on potilaan kohdalla noin 30 vuotta myöhässä . Aikuisia hoitava psykiatri saattaisi kylläkin pelastaa myös prinsessan mielenterveyden, jos äidin vintillä saataisiin matot suoriksi.

  VastaaPoista
 12. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Minä kyllä vähän luulen, että Kosonen on menetetty tapaus. Jo pelkästään siitä syystä, että Kososen mielisairaus on vähän niinkuin kollektiivista sorttia, eikä sitä edes nimitetä sairaudeksi, vaan edistyksellisyydeksi.

  VastaaPoista
 13. Likalta vois ihan piruuttaan kysyä, että missä sun ISIS on? Lehdistössä se jossain kuvassa oli mukana joku jokinen, elokuva"miehiä". Herää kysymys, että käytettiinkö vain siemenlinkona, vai onko mitään muuta osaa lapsen kasvatukseen? En ole "akkainlehdistä" huomannut mainitaa asiasta, ei sen puoleen en niitä nyt erikseen lue tai vahdi, vaan iltiksen/iltalehden sivuilla vilahtelee kun sarjakuvat luen.
  Huru-ukko
  PS. Lööpissä julistetaan, että nyt näkyy läpi. Pöh, ei yhtään läpeä ole näkynyt, harsojen alla mummokalsarit pönöttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, enpä tiedä mahtaako isukki olla vielä maisemissa. Edistyksellistähän tietysti olisi käyttää äijää siemenlinkona, ja sitten potkia helvettiin. Muutenhan mukula voi altistua toksiselle maskuliinisuudelle.

   Poista
 14. Eipä tämä ole ensimmäinen kerta kun Kosonen käy taistoon luonnon naisiin istuttamia käyttäytymismalleja ja taipumuksia vastaan – aikaisemmin kyse tosin ei ollut hänen tyttärestään vaan siitä, että Kosonen itse yritti ”väen vängällä löytää itsestään biseksuaalisuutta”, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään koska hän on niin vahvasti pelkästään miehiin suuntautunut:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/krista-kosonen-nuoruudestaan-halusin-olla-bi/3045186#gs.l5dfmx

  VastaaPoista
 15. Reijo, Koiras

  Ennustan kiireisiä aikoja poliittisen piirrosanalyysin saralla, mitä hyvilläni jo etukäteen hekottelen.

  Siitä pm:n herätyskaustista: anestesialääkäri on suomeksi nukutuslääkäri, jolla ymmärretään nukutus- ja herätyslääkäriä. Siestan päälle ymmärtävissä maissa ei sen herätyksen kanssa juurikaan hosuta.

  VastaaPoista
 16. Terve Anonyymi ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Ano: Jaahas, tuokin oli näköjään mennyt minulta ohi. Vaan tämähän selittää jo paljonkin, Kosonen on näköjään jo varhaisessa vaiheessa aloittanut sodan biologiaa vastaan. Kyllä minäkin tunnen sellaisia naisia, jotka ovat jossain vaiheessa nuoruuttaan larpannut biseksuaaleina, mutta en vielä ole kuullut että joku yrittäisi lesboilla väkisin ihan silkkaa edistysmielisyyttään. Noh, nämä kaksi ensimmäistä erää sodassa ovat menneet perseelleen, mutta jospa Krista voittaisi seuraavan taistelun.

  Veijo: Aiheita poliittiseen pyllyhuumoriin tulee varmasti riittämään, mutta mikä mahtaa olla tuo kausti johon viittaat?

  VastaaPoista