perjantai 25. elokuuta 2017

RYPPY BAARIMIKKONA OSA III


Tällä kertaa idea sarjakuvaan piti hakea Englannista saakka. Tässä linkki itse uutiseen. Kannattaa lukaista, juttu itsessään on jo sellaista Pahkasikaa, että minun oli pakko vetää sarjakuvani aivan överiksi voidakseni sitä parodioida.

21 kommenttia:

 1. Kai Ryppy sentään pisti porttarin noille? Toi on kumminkin viihtyisä kuppila, jossa käy tolkullista väkeä. Minäkin aika ajoin Pertinlaakson ohi ajaessani. Kyllä asiakkaita tarttee ajatella. Mitä tulee tuohon sarjakuvan taustalla olevaan uutiseen, niin en viitsi kommentoida, koska haluan pitää yllä edes jonkunlaista kulissia hyvätapaisena miehenä. Tuota mukulaa käy kyllä sääliksi.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Joo, porttari tuli että paukahti. Tolkun väkeähän Rypyn baarissa enimmäkseen käy, vaikka näistä Ryppy baarimikkona-sarjakuvista ehkä saa toisenlaisen kuvan. Mullakin käy tuota penskaa sääliksi. Niinkuin yksi tyyppi tuon uutisen kommentiosiossa totesi, tuo lapsi on päätetty uhrata poliittisen korrektiuden alttarille. Ja se on aika helvetin vastenmielistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei nyt haittaa jos ihminen pukee vaikka tissiliivt päähän, kunhan ei rupea vatiin erityiskohtelua, eikä käy kurkkkuun kiinni ..

   Poista
  2. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. No sama periaatteessa minullakin. Mutta tosiasia lienee se, että tällä hetkellä tuonkaltaiset ihmiset käytännössä saavat jo erityiskohtelua. Sillä jos näitä tyyppejä joku erehtyy julkisesti kritisoimaan, niin nykyisessä ilmapiirissä tulee kyllä aika paljon paskaa niskaan. Nämä kun ovat uhrihierarkiassa varsin korkealla. Ja on minusta sekin hieman ongelmallista, että tuossa artikkelissa mainitun lapsen pää sekoitetaan pienestä pitäen tuolla koohotuksella.

   Poista
 3. Rypyn sanoin: EI SAATANA!!!
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Miksei tällainen perhe koskaan adoptoi yksin tulleita sotaa ja vainoa paenneita lapsokaisia?

  Onko muuten tulosaa vielä sarjiksia rakkipiispasta ja hänen murhapaikan hakija kannanotoistaan.

  VastaaPoista
 5. Pahinta on, ettei tämä sarjakuva edes ole tuon brittiuutisen sisältöön nähden kovinkaan paljon överiksi vedetty.

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko, Allaspalo ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Jep, eipä tuossa tilanteessa ole juuri muuta tehtävissä kuin todeta noin ja ottaa tukeva ryyppy Tsuhnan kapinaa.

  Allaspalo: Tuossa olisi muuten loistava idea tositv-sarjaan. Gender fluid-perhe adoptoi syyrialaisen yksintulleen pakolaislapsukaisen, joka paljastuu nelikymppiseksi karvaperse-afgaaniksiXD Minä aikakin katsoisin.

  Mitä rakkipiispan kannanottoon tulee(oletettavasti viittaat Mäkisen 'yksi meistä'-heittoon), niin olen sitä kyllä päässäni pyöritellyt, mutta ainakaan vielä ei ole mitään syntynyt. Mutta uskoisin että Mäkinen tulee kyllä sarjiksissani esiintymään vielä moneenkin otteeseen. Edellisen juttuvinkkisi pohjalta muuten sain yhden idean, mutta sitä pitää vielä työstää.

  QK: Totta puhut. Jos tuo viimeinen ruutu otetaan pois, niin tuossahan kuvataan jo vallitsevaa todellisuutta. Ja se on aika masentavaa.

  VastaaPoista
 7. Onneksi perhe ei vaikuta eläinrakkaalta.

  VastaaPoista
 8. Onhan toi tofrllisuutta ihan kotimaassakin.
  Muistakaamme jonkin verran tahatonta huumoria esittänyt tapaus Kettu, Susi ja pikku Ruu.

  Linkkiä varsinaiseen pläjäykseen en nyt löytänyt mutta tässä pikkaen taustoja:
  http://www.savonsanomat.fi/paakirjoitukset/Ei-tytt%C3%B6-eik%C3%A4-poika-vain-lapsi/617331

  VastaaPoista
 9. Terve Veijo Hoikka ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Veijo: Älä muuta sano. Sehän tuossa olisi luonnollisesti seuraava askel. Tässä on poikamme Rekku, biologisesti hän on kultainen noutaja, mutta me emme halua tyrkyttää..jne.

  KKi: Jaahas, tuostapa en ollut kuullutkaan. Olisi varmaan kaikkien etu, että Kettu ja Susi jättäisivät jälkikasvun hankkimisen muille ja tyytyisivät larppaamaan keskenään, mutta tuo juttu itsessään oli ihan asiallinen, psykologilta tuli miltei nuivaa tekstiä. Johtuuko sitten siitä, että se oli kirjoitettu 8 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 10. Nyt kyllä upahti suoraan suoneen tämä sarjis :) Kuvaa kokonaisuudessaan hyvin tätä sekamelskan aikaa :)

  VastaaPoista
 11. Terve JI, ja kiitos kommentistasi. Hauska kuulla että upposi. Ajattelin jo, että meniköhän liian absurdiksi kun laitoin tuon vanhan äijän tuohon, mutta ilmeisesti tein oikean ratkaisun:)

  VastaaPoista
 12. Alkuperäisen linkin artikkelissa nähty tapaus on kyllä jossain määrin lapsen pahoinpitelyä. Tai siltä tuntuu. Vasta nyt luin sen.

  VastaaPoista
 13. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Muutenhan tuo larppaus olisi pelkästään koomista, mutta tuo miten he lastaan kasvattavat on kyllä vähintäänkin arveluttavaa. Vaan tuskinpa tuohon viranomaiset puuttuvat, ilmapiiri kun on mitä on. Eipä auta muuta kuin toivoa voimia tuolle lapselle, luulen että helppoa ei nimittäin tule olemaan.

  VastaaPoista
 14. Monella ihmisellä on ollut perse lapsuus, mutta siitä huolimatta heistä tulee kunnollisia, tasapainoisia ihmisiä.

  VastaaPoista
 15. Juu, onhan niitä sellaisia paljonkin. Tiedän jonkun verran tyyppejä joilla on ollut aika perse lapsuus. Joistakin on tullut kunnollisia ja tasapainoisia, ja joistakin on tullut sitten jotain muuta. Riippuu kaiketi aika paljon yksilöstä.

  VastaaPoista
 16. Juu. Suurten lukujen laki määrää, että joukkoon mahtuu nk. elämän sivukujalle päätyneitä.

  VastaaPoista