tiistai 19. marraskuuta 2019

HUSU JA ANTTI


30 kommenttia:

 1. On sinänsä suorastaan huvittavaa seurata sitä saagaa jossa valtapuolueet epätoivon vimmalla etsivät itselleen etnisesti edistyksellisiä ehdokkaita ja lopputulos on joka kerta se savolaisten supersankari:

  http://huussikirja.com/files/2016-10/1475324943_vituixman.jpg

  Veikkaan muuten että kepussa läiskitään tällä hetkellä yläviitosia ja otetaan ehkä jopa hieman sihijuomaa kun kyseinen Husu läksi oma-aloitteisesti kepusta ja liittyi demareihin.

  Mutta ongelman ydinhän ei ole Husu ja hänen kaltaisensa. Ongelman ydin ovat ne suomalaiset jotka nostavat kyseiset tyypit jalustalle pelkän ihonvärinsä perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollannin demareilla oli vielä joku aika sitten 25% kannatus, mutta sitten he rupesivat haalimaan maahanmuuttajia riveihinsä, nämä kiittivät ja nyt puolueen kannatus on alle 5% ja se kuolee omaan monikulttuurihalaukseensa.

   Poista
 2. Hyvin osuva ja kuvaava tuo äijäfeministin viimeinen kommentti.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Tämä oli loistava! :D

  maallikko

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, Huru-ukko ja Maallikko, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Jep, nähtäväksi jää opitaanko demareissa mitään tästäkään episodista. Tähänastinen track record noiden edistyksellisten ehdokkaiden kanssa kun on vähän kehnonpuoleinen. Mutta jospa seuraavalla kerralla onnistaisi paremmin.

  Mutta ongelman ydinhän ei ole Husu ja hänen kaltaisensa. Ongelman ydin ovat ne suomalaiset jotka nostavat kyseiset tyypit jalustalle pelkän ihonvärinsä perusteella.

  Tismalleen.

  Huru-ukko: Jep, sehän se demareille kiusallista on, kun tämän jupakan myötä Husun metkut tulivat nyt kaikkien tietoon.

  Maallikko: Paljon kiitoksia.

  VastaaPoista
 5. Niin, miksi pitää olla suomalaisessa yhteiskunnassa toteemeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni toteemit olivat ainakin inkkarien, niiden alkuperäisten omia pyhiä palvontamenoja vareten kyhättyjä. Ja meilläkin kultuurien omiminen on aiheuttanut lukemattomia itkupotkuraivareita ja ainakin yhden hahmon jäädyttämisen/kieltämisen, kas kun sillä oli inkkaripäähine. Vaan toeemit on sallittuja, kun niillä on eri väri kuin alkuasukkailla?
   Ihmetteleepi Huru-ukko

   Poista
  2. Sellaisia ne inkkarit on, ei ne osaa muuta kuin kyhäillä toteemeja...

   Poista
 6. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Niin, sitähän tässä on mietitty. Yleensähän toteemeja esiintyy primitiivisten uskontojen parissa. Mahdollisesti moderni suvakismi on jo redusoitunut sellaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Eläköön spartalainen moraali:
  kaikkea saa tehdä, kunhan ei jää kiinni!

  Jotenkin se tuo vasemmiston moraalinen kompassi tuntuu kautta maailman osoittavan pysyvästi etelään. Mistä lie johtuneekaan?

  VastaaPoista
 8. R&R se vain ikäänkuin parantaa juoksuaan sarja sarjalta...

  Hassua sinänsä, ettei esim. Seida Sohrabin kaltaiset ei-huijaavat maahanmuuttajat saa näkyvyyttä kuin murto-osan näistä Husun kaltaisista - vielä useiden aikaisempien valheiden jälkeenkään! Ongelma on tietysti se, että Seidan kaltaiset ovat perin ikävällä tavalla integroituneet täydellisesti Suomeen ja omaksuneet kaikin puolin länsimaisen demokratian, yksilön- ja sananvapauden sekä tasa-arvon. Rasismistakin valittavat vain silloin, kun aivan OIKEAA rasismia joskus esiintyy. Tällainen sulautuminen yhteiskuntaan on jyrkästi ristiriidassa omat sortavat tapansa säilyttävien rinnakkaisyhteisöjen perään kuolaavaan monikulttuuri-ideologiaan nähden. Antaisi sen täysin valheellisen (?) kuvan, että esim. Suomen kulttuuri on jotenkin PAREMPI kuin Afganistanin tai Saudi-Arabian vastaava. Täkäläiset vihertävät leidit monesti ilolla hylkäävät Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta kotoisin olevat kanssasiskonsa oman patriarkaattinsa pomotettaviksi, kun pääsevät sen takia metromatkan päässä makustelemaan "maailmaa kylässä" (ja KELAssa...). Oma ylemmän keskiluokan elämäntapa keskusta-asuntoineen katsotaan sellaiseksi, ettei mitkään ongelmat sinne asti koskaan tule ulottumaan. Ans kattoo ny...

  Toinen "persona non grata" mediassa on Anter Yasa, joka ilmeisesti kylläkin on jollakin tapaa helposti riitautuva ja hankala luonne, mutta on ollut hyvin vahvassa roolissa mm. "lelusalakuljettajan" ja myös Hussein-al-Taeen vanhojen nettiperseilyjen paljastamisessa. Merkillepantavaa jälkimmäisessä on se, että useimmissa medioissa hänen roolinsa häivytettiin kokonaan eikä miestä mainittu koko jutussa. Myös Anter Yasan roolia esille nostavat kommentit juuttuivat sensuurin saksiin. Aika vähän on suvaitsevaisuutta maahanmuuttajaa kohtaan mediassa, jos hän sattuu puhumaan integraation puolesta tai edes kritisoi vanhoillista, islamilaista patriarkaattimeininkiä täkäläisissä maahanmuuttajayhteisöissä.

  -Late

  VastaaPoista
 9. Osu ja uppos!
  Viimeinen ruutu paljastaa meidän kaikkien ihannoiman pilakuvasankarin arvopohjan. Toki on lähellä sitä mitä pm tuohtuneena rävähti eduskunnan kyselytunnilla viitaten ilmeisesti erään puolueen poliittiseen arvopohjaan ja ihmisten eriarvoistamiseen: Ei pidä lytätä ryttyyn!
  Kyseisen kommentin olisi joku voinut rytätä lyttyyn, mutta semmoinen naljailuhan ei valtakunnansaliin sovi.

  VastaaPoista
 10. Pidän suuresti sananlaskuista. Niistä löytyy viisautta, mutta myöskin huumoria. Tätä sarjakuvaa katsoessa tulee mieleen eräs, VAKKA KANTENSA VALITSEE!

  VastaaPoista
 11. Terve QK, Late, Krypta, Veijo ja Korpisoturi, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Joo, en tiedä tarkalleen missä vaiheessa kunnioitettu työväenpuolueemme luisui spartalaisen moraalin pariin, mutta ainakin niin kauan kun minä olen politiikkaa seurannut(viimeiset 15 vuotta), on se ollut vallitseva käytäntö. Taitaa Väinö Tanner pyöriä haudassaan jos puolueensa nykymeininkiä katselee.

  Late: Kiitoksia vaan. Nuo mainitsemasi tyypit, Sohrabi ja Yasa, ovat minulle tuttuja lähinnä Twitteristä. Mistäpä muualtakaan, valtamedia kun ei näitä jalustalle nosta, kuten totesitkin. Valtamedia nostaa jalustalle mielummin Husun kaltaisia patologisia kusettajia ruikuttamaan rasismista ja esittämään vaatimuksia. Onhan se tavallaan huvittavaakin, että Hyvät Ihmiset kaikessa suvaitsevaisuudessaan sietävät vain määrätyllä tavalla käyttäytyviä mamuja. Mahdollisesti asia johtuu siitä, että oikeasti integroitunutta mamua suivaitsevat melkein kaikki muutkin, joten siitä ei saa tarpeeksi suvaitsevaisuuspisteitä.

  Krypta: Paljon kiitoksia.

  Veijo: Sehän on selvää, että Antilla ja Husulla on selkeästi yhteinen arvopohja. Molemmilla herroilla tuntuisi olevan varsin suurpiirteinen asenne yhteisten varojen suhteen.

  Korpisoturi: Vanha kansa osui naulan kantaan tuonkin kerran. Näkisin vahvasti, että demareista Husu on löytänyt itsensä näköisen puolueen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko lisätä KS:lle osoitettuun kommentin vastaukseen.
   Hän on: Suome politika narkissus. Mina rakastu heti kuin näki kaunis kuva vesiallas kellu. He kutsu SDP.

   Poista
  2. Hehee. Narkissos-Husu:) En osaa sanoa vittuilaanko kommentillasi enemmän Husulle vai demareille. Ehkäpä molemmille. Mutta viimeistään husugaten jälkeen voidaan todeta että mokuttajat olivatkin oikeassa; somalit todellakin rikastuttavat kulttuuriamme. Ilman Husun saapumista Suomeen kielemme olisi jäänyt vaille termiä husuttaminen.

   Poista
 12. Demareiden kiimassa muslimien perään on jotain perverssiä. Oletan että ns. arvopohja on kummallakin porukalla hyvin samantapainen. Hauska sarjis jälleen !

  VastaaPoista
 13. Terve Becker, ja kiitos kommentistasi. Totta puhut. Tuo epäpyhä allianssi on kyllä suorastaan irvokas. Mutta kun tarkemmin katsoo, niin löytyyhän sieltä se arvopohja, jossa ainakin runsaat tulonsiirrot ovat isossa roolissa.

  VastaaPoista
 14. sellanen kommentti että tolle iltalehden ylimaalliselle piirtäjälle vois tehdä joitain hienovaraisesti palautetta antavaa.

  VastaaPoista
 15. Terve Ano, ja kiitos kommentistasi. Pitää koettaa jos jotain keksisi. Ranta on kyllä suoltanut taas sellaista tuubaa ettei se vittuilu ainakaan väärään osoitteeseen menisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistetaan nyt kumminkin, että Ville-paran puoliso on Rebekka Naatus.

   Miettikää nyt hyvät veljet ja sisaretkin:
   jos puolisonne tai kumppaninne olisi tuollainen pirullinen rebakinrauta-nalkutus, saati hänen Y-kromosomillinen versionsa - miten tasapainoisia voisitte itsekään olla?

   Annetaan nyt Ville-poikaparalle vähän armoa? Mitä muutakaan hän voisi tehdä, ettei saisi niskaansa vallan rrrrebekkaista nalkutusta?

   Poista
  2. Rebekka olikin minulle uusi tuttavuus, mutta mitä tuossa pikaisesti googlettelin, niin ymmärrän kyllä pointtisi. Armoa en silti voi mennä lupaamaan. Because this is war. Tosin en ole vielä keksinyt Ville-aiheista sarjakuvaa, mutta jos sellaisen keksin, niin tykit laulaa. Sillä Jumala armahtaa, pyllyhumoristi ei;)

   Poista
 16. Kohta voi varmaan perustaa uuden puolueen etäpesäkkeeksi demareille. Punainen Tulevaisuus. Arvopohjaltaan yhtenäisiä edustajia jo alkaa olla riittävästi. Husu puhenjohtajaksi, Rinne meriselitysten keksijäksi, kulttuurivaltte vapaa valittavaksi (hänethän ovat kulttuurista ymmärtämättömät jo kolmasti kieltäneet ja hylänneet). Ja sitten eikun selityksiä, kun hommat menee perseelleen. Kaikesta voi syyttää demareita, jotka eivät halunneet noudattaa arvopohjia. Punainen tulevaisuus; puheenjohtaja Husu: emme halua olla minkäänlaisessa yhteistyössä muiden kuin Punaisen Tulevaisuuden väriä tunnustavien poliitikkpjen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen tulevaisuus kuulostaa aika pahaenteiseltä, mutta olisihan tuossa tosiaan ideaa. Demariteemalla muuten mennään seuraavassakin sarjakuvanpätkässä.

   Poista
 17. Herran piirrostekniikkaa ei voi kuin ylistää, mutta sisältönsä puolesta tämäkin tarina on silkkaa nihilismiä. Nihilistiä nihilismi huvittaa, muille se on pelkkää myötähäpeän tapaista kärsimystä...

  VastaaPoista
 18. Terve Unknown, ja kiitos kommenteistasi.

  mutta sisältönsä puolesta tämäkin tarina on silkkaa nihilismiä.

  Hmm, mitähän tuohon sanoisi? En varsinaisesti pidä itseäni nihilistinä, mutta kommenttiasi hetken pohdittuani sanoisin, että mahdollisesti tämän sarjakuvanpätkän voi myös nihilistisenä nähdä. Itse uskon, että paremmat ajat ovat vielä edessä, mutta optimismini ei luultavasti manifestoidu kovinkaan monessa tekemässäni sarjakuvassa. Näitä tulee piirreltyä varsin erilaisissa mielentiloissa. Tämän sivuston tarkoitus on ensisijaisesti viihdyttää ihmisiä, nykymeiningille irvistely taas tulee vähän niinkuin pakollisena kylkiäisenä. Tyylini ei varmasti ole kaikkien makuun, mutta on minulla sen verran lukijoita, että näkisin tekeleilleni olevan tilausta.

  VastaaPoista
 19. Vähän meni tuntemattomalla arvio pieleen. Meitä aitoja nihilistejä ei nihilismi huvita. Meille se antaa mielenrauhaa ja muistuttaa meitä huumorin tärkeydestä nihilistisen hallintokoneiston ja sen kannattajien sietämisessä.
  (sori, Reijo tästä kommentistani, mutta nihilistinen kommentti oli hyökkäys myös meitä lukijoita kohtaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, sanahan meillä on vapaa. Kriittisetkin kommentit ovat tervetulleita, ja Unknownin kommentti oli sentään sieltä asiallisimmasta päästä. Varsinkin jos sitä vertaa erääseen toiseen kommenttiin, jonka sain luolasto.org-sivustolla:'Reijo Koiras on mongoloidi'

   Poista
 20. Hyvä sarjis. Viimeinen ruutu on mainio.

  VastaaPoista