lauantai 1. kesäkuuta 2019

HASSAN HAKEE TURVAPAIKKAA


30 kommenttia:

 1. Yrittänyt ei laiteta xD
  (Tuolle juristille pitää keksiä nimi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huono. Mutta jos vilkaiset Hassan hakee turvapaikkaa osa III:n, niin siellä tuo kaveri on jo saanut nimen.

   Poista
 2. Terve Allaspalo, ja kiitos kommentistasi. Jep, aina saa yrittää. Todellisuudessa se yrittäminen myös usein kannattaa, sillä jostain käsittämättömästä syystä näissä tilanteissa todistustaakka ei olekaan turviksella, vaan virkailijoiden on pystyttävä näyttämään, että hassaneiden kurpitsavaunutarinat eivät pidä paikkaansa. Mikäli he eivät siihen kykene, saa Hassan itselleen turvapaikan. Muistaakseni se oli Migrin entinen pomo, joka tuosta kertoi.

  Pitää koittaa keksiä juristille nimi. Saattaa nimittäin olla, että tuolle hahmolle tulee käyttöä vielä myöhemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lypsykoneenkaytaja paka nerqi (ez-mirin tunnen kaiki tulijat, sila olehan free reva)

   Poista
 3. Ryppy on taas kertaalleen asian ytimessä. Eihän suurin ongelma ole se turvapaikkahuilailija joka jättää anomuksen kuudennen kerran peräkkäin vaan se maahanmuuttoteollisen kompleksin tyyppi joka neuvoo hänelle kuinka se tehdään ja vielä asiakseen kannustaa. Tietysti erittäin kohtuullista palkkaa vastaan. Tuo ilmastopakolaiskortti muuten tullaan jatkossa lyömään pöytään eräänkin kerran. En oikein osaa ehdottaa nimeä tuolle lakijätkälle mutta kovasti tulee mieleen mikstuura eräästä toimistopäällikkö Nilkénistä sekä eräästä siilinjärveläisestä huonolla laskupäällä varustetusta liittovaltiomyönteisestä ja aivan liian hyvin menestyneestä jätkästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo avustaja selvästi on Lennart Nilkénin veli, vaikka hyvin hän kyllä ahneutensa peittää ja onnistuuu esittämään suurta humanistia ja hädänalaisten pyyteetöntä auttajaa.

   Poista
 4. Selvä! Saat saatana maksaa tän tapletin puhdistuskustannukset, lensi muuten kalja sen verran hyvin suusta.

  VastaaPoista
 5. Juristuíhan taitaa olla varsinainen Nilqvist Mulkqvist.

  Mites se nykyään on, maksaako yhteiskunta noille mulqvisteille hassaneiden avustamisesta eli yhteiskunnan kusettamisesta?

  Kyllähän minä ihmisoikeudet ymmärrän ja oikeuden hakea apua, vaan tämä hassaneiden hyysääminen alkaa olla naivia. Ja naiviudessaan saattaapi vielä olla ihan liiketoimintaa Mulqvisteille.

  Homma kun pitäisi mennä niin, että hassanit suljettuun laitokseen/leiriin odottelemaan päätöstä. Jos hassani saa turvapaikan, niin hassani saa liikkua leirin ulkopuolella, vaikka etsimässä työtä. Palkallaan hassani voi sitten hankkia oman asunnon. Töissä ollessaan hassani toki maksaa vuokraa laitokseen.

  Tällaisella selkeällä "suksipa hassani helevettiin" politiikalla hassaneita ei parveilisi niin paljoa pilaamassa maisemia eikä pelottamassa pikkuisia ja vähän isompiakin plikkoja.

  (...ttu mää tarviin korjaussarjan)

  VastaaPoista
 6. Turvaan vaan. Tunnen miehen, hänhän on Greta-Mohammed Thunberg.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tarinoita riittää ja satuja kanssa, kun asyylista on kyse.

  VastaaPoista
 8. Niijuu. Ykähän sen merkonomi Nilkenin muistikin.

  Juristi voisikin olla Nilken Mulqvist.

  VastaaPoista
 9. Jos poistettaisiin vetovoimatekijöitä, niin edelleen aidot turvapaikanhakijat tulisivat. Tai ainakin osa heistä. Ongelma tässä on se, että vaikutusvaltaiset tahot haluavat Suomeen myös niitä ihmisiä, jotka eivät ole aitoja pakolaisia mutta esiintyvät sellaisina.

  VastaaPoista
 10. Jei.. https://www.youtube.com/watch?v=PnvGiM5artA

  -jpt-

  VastaaPoista
 11. Terve Yrjö, Tiukka-meno, KKi, Veijo, Krypta, Tom ja Jpt, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Tismalleen. Järjestelmässä on kyllä jotain pahasti vinksallaan jos meillä on verovaroista palkkansa saavia lakimiehiä jotka työkseen auttavat turviksia pitämään systeemiä pilkkanaan. Minullakin tuli tuosta tyypistä mieleen mainitsemasi siilinjärveläinen katastrofi, mutta onhan tuossa Nilkeniäkin.

  Tiukka-meno: Mukavaa että upposi. Pahoitteluni tabletin vuoksi, mutta pyllyhuumorit luetaan omalla vastuulla;)

  KKi: Jos jollain on parempaa tietoa, niin korjatkaa, mutta minä ainakin olen ollut siinä käsityksessä valde kustantaa näiden Mulqvistien perseilyt. Pakolaisneuvonnan sivuilla tosin kerjättiin myös yksityislahjoituksia, mutta en minä usko että niillä koko budjettia katetaan. Kannatan muuten lämpimästi tuota kuvailemaasi "suksipa hassan helvettiin"-politiikkaa. Sehän se turhauttaakin, että tämä ongelma olisi vielä tässäkin vaiheessa suht helposti korjattavissa, jos vain olisi poliittista tahtoa. Nilken Mulqvist ei muuten olisi hassumpi nimi.

  Veijo: Jep, Hassan on 43-vuotias ihmelapsi Afganistanista:)

  Krypta: Kyllä, diskorahojen tarve kirvoittaa turviksista melkoisia tuhannen ja yhden yön satuja.

  Tom: Juuri näin. Minä olisin kyllä valmis lopettamaan humanitaarisen maahanmuuton kokonaisuudessaan, mutta voisin elää sellaisenkin kompromissin kanssa, jossa aitoja turviksia tulisi jonkin verran maahan.

  Jpt: Jaahas, tuotapa biisiä en tiennytkään, mutta hyvinhän tuo tilanteeseen sopii:)

  VastaaPoista
 12. Kuvan perustella näyttää ihan Siilinjärven pieneltä suurmieheltä, eli nimi voisi olla Jyrki Kääntäinen, pärjäisi ainakin suurin kusettaja kilpailussa maikkarilla.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 13. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Onhan tuossa jonkun verran samaa näköä. On minulla kyllä Siilinjärven kusettaja jo valmiiksi piirrettynäkin. Arvelin, että kyllä sille jossain vaiheessa tulee käyttöä.

  VastaaPoista
 14. Hassanikin sen keksi, että "ilmanpilluu" on pahasta. Käy turvapaikan perusteeksi, kikkakutosena.

  Että voe tuon tauttaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli entisaikaan suosittu kysymys, että mitä yhteistä on Savon sellulla ja kuopiolaisella poikamiehellä. Ja vastaus oli, että iliman pilluu...
   Huru-ukko

   Poista
  2. Juu, minä en tuota ollut kuullutkaan, mutta hoksasin kyllä, että savolaisläppä oli kyseessä.

   Poista
  3. Siitä Savon sellusta, olin joskus muinoin paikkallisen nyssefirman kuskina ja ekaa kertaa vuoro aamyhämärissä kyseisen firman tehtaalle. Ajomestarilta opastus reitistä, ajat siityä tehtaan oikeaa puolta niin pitkälle, että tulee puupinojen välissä selvä aukko, siitä ajat sitten tehtaan vasenta puolta pois tehdasalueelta. Oli siinä aamupimeessä vesisateessa kyttääminen sitä pinojen välistä reikää, onneksi osuin oikeaan reikään, eikä se ollut se mistä poikamiehellä puute:)
   Huru-ukko

   Poista
 15. Terve Korpisoturi, ja kiitos kommentistasi. Juu, kyllähän Hassan keinot ja vippaskonstit keksii. Varsinkin kun mulqvist-juristi on niitä kuiskimassa korvaan.

  VastaaPoista
 16. Jotenkin mieleen läjähti tää Reetun biisi, Sheikki Ali Hassan käänsi kansan kassan.....Huru-ukko

  VastaaPoista
 17. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommenteistasi. Tuon Reetun biisin Jpt ehtikin jo linkittää, vaan hyvinhän se tilanteeseen sopii. Taitaa tosin tuokin biisi päätyä jossain vaiheessa haram-osastolle. Siinä kun varsin ikävällä tavalla kyseenalaistetaan Hassanien jalot tarkoitusperät:)

  VastaaPoista
 18. Olisin sitä mieltä, että ne itämaantietäjät jotka kehuvat käyneensä korkeakouluja, laitettaisiin asentamaan ydivoimalaitoksen niitä ydinsauvoja ilman suojavälineitä eli roheasti vaan, paljain käsin paikoilleen. Siellä tarvitaan vereksiä voimia ja palkkakin on luja, vaikka maksetaankin paljon työn tekemisen jälkeen, siis noin puolen vuoden päästä.

  VastaaPoista
 19. Terve Pera Roiske ja Unknown, ja kiitos kommenteistanne.

  Unknown: Jep, Nilkenin veli käyttää härskisti systeemiä hyväkseen ja katsoo silti asiakseen esiintyä jalona ihmisoikeustaistelijana. Minä kyllä vähän luulen, että jos nämä joutuisivat tekemään tuota omalla kustannuksellaan, niin ei taitaisi hassaneiden ahdingot paljon kiinnostaa.

  Pera Roiske: Siinähän sitä olisi hassaneille hommaa. Noista korkeakoulututkinnoista oli joskus juttuakin. En muista tarkkoja lukuja, mutta se oli todella pieni osa turviksista, joilla ihan oikeasti oli korkeakoulututkinto. Kysyttäessä he ovat tietysty tohtoreita joka mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin siinä, oliko se Junnun laulussa tohtoreita maistereita melkein jokainen:) Huru-ukko

   Poista
  2. Junnuhan se taisi noin laulella. Oli muuten mainio sanoittaja se mies.

   Poista
 20. Loistava tuo lakimieshahmo, vähän tulee Kokoomus mieleen...
  Miksiköhän?

  VastaaPoista
 21. Terve DuPont, ja kiitos kommentistasi. Joo, tuolle hahmolle pitäisi koettaa keksiä enemmänkin käyttöä. Minulla tuli Jyrki Katainen mieleen kun tuota piirtelin. Alunperin minulla taisi olla mielessäni Simpsonien Lionel Hutz kun tuota hahmoa kehittelin.

  VastaaPoista