lauantai 29. kesäkuuta 2019

PIKKU-PERTTI KOULUSSA OSA V


24 kommenttia:

 1. Tai ehkä mieluummin toiseen kouluun. Pikku-Pertin itsesuojeluvaisto toimii ja se on terveen niin ihmisen kuin pyllynkin merkki. Hallituksemme tosin on sitä pikkuhiljaa kieltämässä. Kovasti muuten näyttää Jusuf siltä tyypiltä joka ampui ISISin riveissä vääräuskoisia takaraivoon. Vaan eikös me suomalaiset tarvitakin sitä muualta hankittua erityisosaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah. Suomessa niskalaukausfantasiat on etnonationalistien yksinoikeus.

   Saataisko niille oikeasti se joku oma maa jonnekin? Aidat ympärille ja työ vapauttaa. Eikun alkoikin kuulostamaan pahalta. Samat tyypit, eri puoli aitaa.

   Poista
 2. Niin, meillähän ei le erikoisosaamista takaraivoon ampumisessa. Naapurista sitä kyllä on tuloillaan, johan ne käy Tanskan puolella Tukholman jengisotia, joten kai ne pian tännekin ehtii. Autonpoltot on jo tulleet sieltä tänne, ja poliisin saamattomuus niiden selvittelyssä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Katsoin: https://yle.fi/uutiset/3-10854036

  Ryppypeppuja näin, mutta en meidän Ryppyä...

  Siitä kiitos, valmentajalle myös!

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Joo, Ohisalon & Kumppaneiden suhtautuminen näihin isis-lapsiin ja -vaimoihin vaikuttaisi vähintäänkin naiivilta. Mikä ei sinänsä kauheasti yllätä. Jusufhan onkin huippuosaaja nuoresta iästään huolimatta. En tosin tiedä minkä verran suomalaisilla työmarkkinoilla on kysyntää vääräuskoisten teloittajille, mutta ei anneta sen häiritä.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Jep, Hassanin Autogrilli on tosiaan rantautunut tänne Pohjolan perukoillekin kulttuuriamme rikastamaan. Ja kohta saadaan eksoottista värinää ihan pesunkestävien lapsisotilaidenkin muodossa. Kovasti on Tsuhnanmaa muuttunut siitä ajasta kun minä olin pikkupoika.

  Veijo: Juu, Ryppy ei tuohon kulkueeseen liity. Katsotaan, voi olla että teen tuosta helvetin vähemmistösirkuksesta omankin sarjakuvan.

  VastaaPoista
 6. Oikeastaan toivoisin kovasti, että Huti-Maisa ja kumppanit olisivat tietämättömän lapsellisia tänne haluamiensa ISIS-terroristinpentujen luonteesta ja aikaansaannoksista. Mutta tämän tapauksen jälkeen

  https://twitter.com/jaritaponen/status/906467248063344641?lang=fi

  en enää jaksa uskoa sitä. Jos poliisipäällystön edustaja voi julkisesti toivoa, ja vieläpä siis virkansa puolesta eikä yksityishenkilönä, terroristeja koululuokkiin lasten joukkoon, en voi uskoa tuollaisen voivan johtua naiiviudesta.

  Tuo on psykopaattisen narsistista Pahuutta.
  Pahuutta tavoitteena aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa ja kärsimystä, että kaikki saisivat nähdä ja kokea Pahuuden tekijän suuruuden ja mahdin.

  Olen lausunut aiemminkin, ja lausun nyt pelkääväni pahoin, ettei Halosen kahden kautensa aikana kylvämä tuho maamme sisäisessä ja ulkoisesssa turvallisuudessa ole vieläkään tullut esiin kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 7. Vain Perussuomalaisia kohtaan saa olla ennakkoluuloja. Ja natseja, rasisteja, islamofobeja ja Ruotsidemokraatteja kohtaan. Ja valkoisia. Ja miehiä, erityisesti heteroseksuaalisia miehiä, ellei kyseessä ole heteroseksuaalinen muslimimies, kohtaan.

  VastaaPoista
 8. Jusuf on kunniavieras. Hänet on heti siirrettävä ensimmäiseen luokkaan.

  VastaaPoista
 9. No mutta, eikös siellä maikkana wanha kunnon kondo... eikun kokardikorka Maila-Katriina...

  No, nythän ovat päättäneet olla hakematta noita penskoja ja pimuja sieltä josta paskastaniasta. Maahan saavat toki tulla mutta kyyti konsulaattiin pitää järjestää itse. Eli, eiköhän siihen jokin vapaaehtoisjärjestö löydy.
  Sinänsä noiden pikkupalleroiden ja äityleiden maahantuloa ei voi estää, koska perustuslaki.

  Odotettavissa on allahuakbaria...

  VastaaPoista
 10. Loistava esimerkki hyvästä itsesuojeluvaistosta.

  VastaaPoista
 11. Terve QK, Tom, Veijo, KKi ja Krypta, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: En tunne noita ihmisiä henkilökohtaisesti, joten en osaa sanoa onko kyseessä typeryys, älyllinen epärehellisyys vai silkka vittupäisyys. Lopputuloksen kannaltahan sillä ei tietysti ole väliäkään. Noista Halosen kahdesta kaudesta olen kyllä täysin samaa mieltä. Jos meillä olisi valittu presidentiksi joku ihan oikea valtiomies vuonna 2000, saattaisi nykytilanne olla täysin toisenlainen.

  Tom: Näinhän se menee.

  Veijo: Minä en oikein edes tiedä, mitä näille jusufeille pitäisi tehdä. Ensimmäinen virhe tehtiin siinä, kun jusufin vanhemmat päästettiin Suomeen. Toinen kohtalokas virhe tehtiin siinä, kun näille myönnettiin kansalaisuus. Sen jälkeen onkin vähemmän keinoja korjata tämänkaltaisia tilanteita.

  KKi: Joo, minä halusin jo ihan blogin alkuaikoina ympätä Mailiksen sarjakuviini. Päädyin sitten jostain syystä tekemään hänestä Pikku-Pertin opettajan. Maila-Katriinasta ei ole tainnut viime aikoina paljoa kuulunutkaan, mutta viime vuosikymmenellä täti oli väkevä.

  Saa nähdä aikooko koneisto tehdä näille jusufeille ja äityleille mitään. Ovat varmaan saaneet melkoiset määrät aivopesua. Minä kanssa luulen, että akbaria tulee niin maan perkeleesti.

  Krypta: Jep, kyllä Pertti sen verran hoksaa, että jusufin läsnäolosta luokassa ei voi edes teoriassa seurata mitään hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun täytyy tunnustaa, että yksissä vaaleissa äänestin Tarja Halosta. Koska minulla ei silloin ollut omaa ehdokasta, niin äitini painosti äänestämään häntä.

   Poista
  2. Minä luulen, että ainakin vuonna 2000 Halosta äänesti monikin sellainen, joka sittemmin katui päätöstään. Itse en vielä noissa vaaleissa saanut äänestää, koska tulin täysi-ikäiseksi vasta muutamia kuukausia vaalien jälkeen. Mutta en olisi äänestänyt Halosta, vaikka se olisikin ollut mahdollista. En tosin tiennyt paljoakaan hänestä enkä politiikasta yleensäkään, mutta jotain luotaantyöntävää hänessä oli. Vuonna 2006 äänestin Niinistöä, tai pikemminkin äänestin ei-Halosta, Niinistön tilalla olisi voinut olla melkeinpä kuka hyvänsä.

   Poista
 12. Juu, kokardikotka taisi lanseerata aikoinaan sen himon mustan miehen kehoa kohtaan. Täti on jäänyt eläkkeelle vuonna 2009. Hän oli aikansa jykevimpiä mokuttajia.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maila-Katriina_Tuominen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himo mustan miehen kehoa kohtaan oli kyllä mainio. Muutenkin nuo viime vuosikymmenen mokuttajat olivat jotenkin nykyisiä koomisempia. Kokardikotka afroasusteineen ja Puumalainen jahtaamassa rasistisia karamellipapereita. Oi niitä aikoja.

   Poista
 13. Olen päiväkaudet yrittänyt ratkaista taululla olevaa yhtälöä 2+2=5, mutta ei vaan aukea. Onkohan Juuso tuonut leiriltä ennennäkemätöntä lisäarvoa (potenssia?) ihan arkipäivän matikkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2 + 2 = 5 on Orwellin Vuonna 1984-kirjasta. Jos englannin kieli taittuu, niin täältä löytyy tyhjentävä selitys: https://en.wikipedia.org/wiki/2_%2B_2_%3D_5

   Aikaisemmissa Pikku-Pertti koulussa-osissa tuon lisäksi taululla luki myös Monikulttuurisuus on rikkaus, joka tietysti väitteenä on yhtä tosi kuin tuo yhtälö.

   Poista
  2. Minä kun luulin sen olevan peräisin 1980-luvun tapauksesta, jossa Romaniassa haettiin varavaltiovaravarainvaraministeriä. Ehdolle pääsivät romanianunkarilainen, romaniansaksalainen ja romanianjuutalainen.
   Kaikilta kysyttiin vain yksi kysymys:
   paljonko on 2+2?

   Romanianunkarilainen vastasi hämmentyneenä, että neljä.
   Romaniansaksalainen yritti ymmärtää kysyjän perimmäisiä tarkoitusperiä ja vastasi, että olosuhteet huomioon ottaen noin neljä.
   Romanianjuutalainen vastasi, että ostettaessa kolme ja myytäessä viisi.

   Kuka sai viran?
   Aivan oikein: Nicolae Ceaușescun veljenpoika!

   Poista
  3. Kiitos!
   Olinkin jo unohtanut 1984 matemaattiset totuudet.
   Mutta tuota yhtälöähän voisi viljellä valatamedian valeuutisina käyttämällä yksinkertaisesti nimikettä 2+2=5.

   Poista
 14. Terve QK ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Aijai, ei kai itse Ajatusten Tonava mennyt sortumaan nepotismiin? Ei tosin tainnut se sosialismiyritys mennä muutenkaan ihan putkeen. Olisi muuten ihan suotavaa, että suomalaisetkin vasurit oppisivat näistä jotain. Vaan eipä taida tapahtua, nytkin Rinteen & Kumppaneiden ratkaisu vaikuttaisi olevan lisää sosialismia.

  Veijo: Jep, aloittakaamme yhtälön viljely; tämän blogistin mielestä Helsingin sanomat tuottaa vuosittain melkoiset määrät 2+2=5-uutisia.

  VastaaPoista
 15. No, 2+2=5.

  Mutta paljos on: 8÷2(2+2)

  Vastaus löytyy: https://www.rt.com/news/465573-viral-math-equation-twitter-war/

  Tai, ehkä se vähän riippuu, kuten linkin keskusteluosiosta ilmenee...

  ps. Ilmeisesti arabian kielellä matikka on helpompaa, koska sitä luetaan oikealta vasemmalle, eli ensin nähdään vastaus ja sen jälkeen ratkaisuun johtava laskutehtävä. On ne viisaita, tai ainakin juonikkaita.

  VastaaPoista
 16. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Pahoittelen vastaukseni viivästystä, tuli käytyä ulkomailla enkä ehtinyt blogiani hallinnoida. Täytyy tunnustaa, että matematiikan säännöt ovat päässyt sen verran unohtumaan, etten enää itsekään ole varma onko tuon yhtälön oikea vastaus 16 vai 1. Se nyt on joka tapauksessa selvää, että hassaneilla on laajempi käsitys matematiikasta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jompi kumpi se lienee, stupille molemmat vastaukset ovat yhtäläiset.
   Mutta mutta. Taulullahan lukee, että 2+2=5. No eihän sekään mitään meinaa, stupille edelleen kaikki saavutetut tulokset ovat Suomea rikastuttavia.
   Minä vastaisin Orwellin oppien mukaan: 0,8.

   Poista