maanantai 22. helmikuuta 2021

SANNA JA USKOMATON TARJOUS

 


26 kommenttia:

 1. Kiitos tästä luotettavan median raportista! Sanna ja Tytti eivät saaneet edes sikaa säkissä, mutta saivathan he syödäkseen pajunköyttä - tai siis sen välimerellistä, hurmaavampaa versiota. Mieleen tulee Gogolin romaani Kuolleet sielut. Kirjassa käydään kauppaa kuolleilla ihmisillä, mutta ministerimme myyvät nykyiset ja tulevat suomalaiset veronmaksajat elävältä etelämaalaisten velkaorjiksi. Omat maannaisemme myyvät meitä ulkomaiseen omistukseen ja samalla ostetaan kehitysmaista äärettömän kalliiksi tulevaa sopeutumiskyvytöntä väestöä.

  On arveltu, että Suomen takaisin saama raha ei olisi edes 2.7 miljardia. Hommassa jännittääkin, missä tahdissa saatavaa summaa pienennetään ja kuinka haltioissaan Tuppurainen on siitä. Pieneneminenhän osoittaa, että Suomi on rahaa saavien suurpankkien mielestä aikaisempaa arviota paremmassa kunnossa, mikä on tietysti hallituksen - tai kuten Sanna korostaa - Sanna Marinin hallituksen ansiota. Ja vauhti kiihtyy, kun Sannaa kehutaan ja kuvataan globalistien lehdissä. Yllytys kannattaa.

  VastaaPoista
 2. Edesmennyt ajattelija Tapio Tuuri oli ollessaan vielä elossa lausunut äitienpäivänä 9.5.2010 seuraavaa:

  "Kerrottuani kerran silloisella työpaikallani EU-vitsin, eräs naispuolinen työtoverini, jonka nimen yhä hyvin muistan, alkoi syyttää minua EU-vastaiseksi. Hän sanoi, ettei meidän työpaikalla saa olla EU-vastainen. Hän oli ihan tosissaan."

  Otamme sieltä kaiken, minkä saamme.

  VastaaPoista
 3. Siinähän se tulikin Keisarin uudet vaatteet, Jaakko ja pavunvarsi ja muitakin klassikkoja samassa paketissa. Aladdinin taikalamppua jäin hieman kaipaamaan, mutta se ehkä sopiikin hieman paremmin ns. muihin asiayhteyksiin, eipä toki sinänsä sen vähemmän ajankohtaisiin sellaisiin. Valitettavaa vain, että toisinaan sadut jäävät pahasti jälkeen siitä, mitä tapahtuu todellisuudessa...

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 4. No nyt. Kuuluu samaan sarjaan kuin se taannoinen suklaamainos: Niin hyvää ettei sanotuksi saa. Tai ihan kuin tv-shopin mainos: Eikä siinä vielä kaikki. Lisäksi saatte ikuisen syytesujan kun valvontakomissio ottaa valtion valvontansa, hyvän ja hyväpalkkaisen hömppäviran EU:sta. Aivan kuin muutkin entiset maansa myyneet pääministerit ennen teitä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Osu ja upposi. Tytti Tuppurainen on oikea Suomen vihaaja, joka tuutissa ilmaiseen lausumisiaan, jotka eivät ole veronmaksajille todellakaan mannaa.

  VastaaPoista
 6. No juu. Tytti ja Sanna, niin... Kaksi pikkupimperoa, perinteisesti heikkona niihin niin kohteliaisiin, sliipattuihin ja tummasilmäisiin el hoseihin. :D
  Se on tytti typykkä valmiina ja sannalla maataan kun los veitikka el vilahtaa.

  VastaaPoista
 7. Terve MikkoK, Tom, J.Edgar ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  MikkoK: Niinhän siinä taisi käydä, etteivät Sannan ja Tytin neuvottelut ihan putkeen menneet. Voimme kuitenkin lohduttautua sillä, että nyt meillä on sentään aivan helvetisti luottamuspääomaa.

  Heheh, moderni versio Kuolleista sieluista. Tyttikov myymässä syntymättömiä veronmaksajia Etelän koijareille:)

  Tom: Tapio Tuuri oli hieno ajattelija. Mitä tuohon anekdoottiin tulee, niin onneksi omalla työpaikallani ei ole tuollaisia naisia. Siellä voisin kertoa vaikka neekerivitsin ilman että kenenkään ilmekään värähtää. Siellä saa myös olla avoimen EU-vastainen.

  J.Edgar: Aladdinin taikalampunhan minä olen jo käsitellyt Ryppy ja Taikalamppu-trilogiassa. Siinä olet kyllä oikeassa että todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. Tosin viime aikoina ei mitenkään hyvällä tavalla.

  Huru-ukko: Jep, Sannahan jatkaa tässä selkeästi Jyrkin ja Jutan viitoittamalla polulla. Joten eiköhän tuokin tyhjäpää tule EU-komissaarin virkaa hoitamaan ennemmin tai myöhemmin.

  VastaaPoista
 8. Terve Krypta ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Krypta: Totta puhut. Monilla tuntuu olevan sellainen mielikuva Tytistä, että hän on pikkaisen hassahtanut mutta hyvää tarkoittava demaritäti. Mielestäni sinun luonnehdintasi on paljon lähempänä totuutta.

  KKi: Niin, en tiedä puhuivatko lipevät Jose, Luigi ja Zorbas päät pyörälle Sannalta ja Tytiltä. Taisi käydä kuitenkin niin että Brysselissä S ja T yksinkertaisesti suostuivat kaikkeen mitä heille siellä saneltiin.

  VastaaPoista
 9. "
  Taisi käydä kuitenkin niin että Brysselissä S ja T yksinkertaisesti suostuivat kaikkeen mitä heille siellä saneltiin.
  "
  Veikkaan, että kyllä. Se kun on suvaitseva suomipimu nansot kosteina kun Jose, Luigi ja Zorbas illallisen ja halppiskuoharia tarjoavat. Tulee siinä luvattua elvytystä kun sannalla maataan.

  Veikkaanpa il mamma mafioson nauravan kippurassa, juuri nyt, meidän niin kovin feminististen pikkulikkojen pölhöydelle.

  Pitää nyt kuitenkin muistaa, että me, ihan Suomen kansa, ollaan äänestämällä annettu mandaatti näille pissiksille. Sikäli hissukseen ja mietitäänkö sitä äänestämistä vielä kerran?

  VastaaPoista
 10. Kun tuon vedätyksen tiivistää yhdeksään kuvaan niin se lyö vasten pläsiä vielä tavallistakin enemmän. Ja tulee muistaa että kaikesta mahdollisesta huolimatta valtamedia pitää S. Marinia jumalattarena. Ainoastaan siksi että hän on nuori nainen. Siispä hän ei voi tehdä mitään väärin.

  VastaaPoista
 11. Terve KKi ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  KKi: Veikkaanpa il mamma mafioson nauravan kippurassa, juuri nyt, meidän niin kovin feminististen pikkulikkojen pölhöydelle.

  Jep. Itse asiassa minun piti tähän alunperin laittaa sellainenkin ruutu, jossa etelänkolmikko päästää paskaiset röhönaurut.

  Pitää nyt kuitenkin muistaa, että me, ihan Suomen kansa, ollaan äänestämällä annettu mandaatti näille pissiksille. Sikäli hissukseen ja mietitäänkö sitä äänestämistä vielä kerran?

  Sehän tässä masentavaa onkin, että kaikki tämä on tapahtunut ihan laillisessa ja demokraattisessa järjestyksessä. Vielä masentavampaa on se, että kaiken tämän perseilyn jälkeenkin miltei samansuuruinen porukka näyttäisi(gallupien mukaan) olevan valmis antamaan sen mandaatin seuraavissakin vaaleissa.

  Yrjö: Juuri näin. Jotenkin nämä valtamedian rimanalitukset jaksaa vieläkin yllättää, siitäkin huolimatta, että sillä on niitä tilillään jo melkoinen määrä. Jos meillä olisi S.Marinin paikalla joku keski-ikäinen VHM-persuministeri, niin taitaisi olla kohtelu melko lailla erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi jälkikin. Ei tommosta sontaa kumminkaan. Siellä on muuteks ihan järkeviä miehiä. Siis MIEHIÄ!!!Eikä pahaa sanaa NAISISTAKAAN. Ei yhtään noin pöljää kuin mitä nykyhallituksen viisikko.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Totta. Edellinen hallituskin(vaikka aika paska olikin) ei ollut lähellekään niin surkea kuin tämä nykyinen. Mutta huomattavasti kriittisemmin valtamedia siihen suhtautui.

   Poista
 12. Kuvassa on jotain, mikä ei ns. matchaa. Mietin pitkään ennen kuin löysin mikä mättää. Santsulla ja Tyttelillä on kummallakin Suomen lippu, vaikka pitäisi olla EU-lippu. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 13. Olipa hieno kuvasarja taas, kiitos. Ennenkin olen todennut, ja ikävä kyllä varmaan tarvitsee todeta tämän jälkeenkin, että pääpissiksellä pitäisi olla semmoinen muistilappu mukana, jota välillä vilkaisisi. Siinä lukisi vaikka "miljoonassa kuusi nollaa, miljardissa yhdeksän". Ei tekisi pahaa muillekaan hepptyttöministereille. Kukkaro-Matti sen varmaan tietääkin, mutta ei välitä, kun eläke jo häämöttää.

  VastaaPoista
 14. Terve Nimellitön ja Juha R, ja kiitos kommenteistanne.

  Nimellitön: Hyvä huomio. Jos olisi juolahtanut mieleen tuota tehdessä, olisin luultavasti laittanut. Tytin lipun meinasin kyllä laittaa puolitankoon:)

  Juha R: Joo, eri numeroiden hahmottaminen ei taida kuulua näiden naikkosten vahvuuksiin. Mutta he kompensoivat sitä runsaalla määrällä tunneälyä.

  VastaaPoista
 15. On muuten tullut näkyvyyttä, kun muuan persu jakoi kuvan twitterissä. Viserrystä on uudelleenjaettu 96 kertaa ja tykätty 665 kertaa. Mukana nimekkäitäkin hahmoja. Nimeä/tekijää/lähdettä ei ole mainittu mutta veikkaan, että peräpositiivisuusteema olisi saattanut karkoittaa osan...


  Bobrikov

  VastaaPoista
 16. Laskutaidosta sen verran, että kassaneidin antaessa kympillä ostoksia maksaessasi aina kaksikymppiä takaisin, niin kehtaako sitä retardia käyttää hyväkseen? Minä en, mutta EU joo.

  VastaaPoista
 17. Terve Bobrikov ja Öyhöttäjä, ja kiitos kommenteistanne.

  Bobrikov: No niinpäs näkyi olevan. Kiitoksia tiedosta, tuo olisi luultavasti jäänyt minulta pimentoon koska eihän noista minulle ilmoituksia tule twitteriin.

  Nimeä/tekijää/lähdettä ei ole mainittu mutta veikkaan, että peräpositiivisuusteema olisi saattanut karkoittaa osan...

  Luultavasti olisi. Pyllyhuumori ei ole kaikkia varten.

  Öyhöttäjä: Hyvä pointti. Minäkään en kehtaisi, mutta EU onkin toista maata.

  VastaaPoista
 18. Irwin: Haistakaa vittu koko valtiovalta. Ei muuta---

  VastaaPoista
 19. Terve Nick_mick, ja kiitos kommentistasi. Erittäin hyvin sanottu:)

  VastaaPoista
 20. Täällä on yksi ja toinenkin arvellut, että Manna Sariinia ja Brysselin Tuppu-Tiltua uunotettiin hurmaamalla välimerellisellä zorbas- ja gigolocharmilla.
  Tiedä hänestä:

  Manna Sariini on kasvanut lesboperheessä. Isäänsä hän ei ole käytännössä tuntenut lainkaan. Onhan hänellä nyt eräänlainen aviomiesoletettu ja pikku-Sariini, mutta kuinkahan kauan ainakaan ensinmainittua tarvitaan?

  Bsyllein Tuppu-Tiltu sen sijaan on ajat sitten tehnyt avioeroterrorillaan selväksi, missä asemassa miehet ovat hänen arvomaailmassaan. Oma lapsensakin oli niissä karkeloissa hänelle pelkkä lyömäase ja uhrattava pelinappula. Kaiken kukkuraksi Tiltu esiintyi Ilta-Sanomien haastattelussa edellisvuoden puolella antaumuksellisena malliyksinhuoltajana.
  No, röyhkeä parjää aina; röyhkein pärjää parhaiten.

  Niinpä siis:
  eivät Manna Sariini ja Brysselin Tuppu-Tiltu ole mitään töppäilleet.
  He ovat olleet pahanteossa tieten tahtoen tahallaan ja harkiten, ja nauttivat erinomaisesta onnistumisestaan.

  Suomen kansakunta ja valtakunta ovat taas pari askelta lähempänä lopullista tuhoa, joka häämöttää pahantekijöiden eräänlaisessa sielussa riehuvan Mustan Juhlan päätösohjelmanumerona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve. Vastaan parin päivän päästä kunhan pääsen taas koneen ääreen.

   Poista
 21. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Pahoitteluni kun vastaan vasta nyt, olin pari päivää reissussa.

  Niinpä siis:
  eivät Manna Sariini ja Brysselin Tuppu-Tiltu ole mitään töppäilleet.
  He ovat olleet pahanteossa tieten tahtoen tahallaan ja harkiten, ja nauttivat erinomaisesta onnistumisestaan.


  Jos olisin ottanut tuon anglen, olisi sarjakuvan luonne muuttunut aika oleellisesti. Mutta etpä sinä ainakaan Tuppuraisen kohdalla mielestäni väärässä ole. Minunkin nähdäkseni kyseessä on läpikotaisin vittumainen ja suorastaan paha ihminen, jolla on uskoakseni herttaisen yhdentekevää maksaako Suomi EU:lle 3 miljardia vaiko 30 miljardia.

  Sanna Marinista taas en ole aivan varma. Minun käsitykseni on, ettei Sanna taida olla sieltä välkyimmästä päästä. Joten en pitäisi täysin mahdottomana, että Sannaa on johdateltu tekemään kaikenlaista, jonka seurauksia hän ei kykene täysin hahmottamaan. Mutta saatan toki olla väärässäkin, enpä minä häntä henkilökohtaisesti tunne.

  VastaaPoista
 22. Tämä kaipaisi enää osan kaksi, jossa kokoomus neuvottelee paremman diilin (mikä voisi olla kaksi säkkiä luottamuspääoma).

  VastaaPoista
 23. Terve Unknown, ja kiitos kommentistasi. Tuohan on tietysti totta. Vaikka Sannan ja Tytin neuvottelut menivät vähän perseelleen, niin eivätpä ne Jyrkin ja Jutankaan hommat sen paremmin putkeen menneet.

  VastaaPoista