perjantai 12. helmikuuta 2021

SANNA TIEDOTTAA

 


Uutinen, johon tämänkertainen sarjakuva liittyy löytyy täältä.

13 kommenttia:

 1. Vasen käsi ei tiedä, mitä oikea tekee. Tai jotain...

  VastaaPoista
 2. Taisi jo pikkuisen seniili Tuomioja liraututtaa hätäpisut Marinin pöksyihin kertomalla miten asiat oikeasti ovat. Huomattavaa pississannan sanomisissa on ollut se, että hän korostaa ettei voi tietää joutuuko seuraavat hallitukset ottamaan kantaa tuleviin kriiseihin ja uusiin tukipaketteihin.
  Tällä lausahduksella Sanna pesee kätensä siltä faktalta, että juu näitä tulee jatkossakin mutta hän on silloin jo rouskimassa poskeen EU eliitiltä jossain palkkiovirassa.
  Eukkohan valehtelee kansalle päin naamaa ja toisaalta ei.
  Pissis tietää ettei seuraavaan kahteen vuoteen samalla verukkeella uutta pakettia sorvata vaan aikanaan ihan uudella vedätyksellä.
  Feministikommunistit ovat äärimmäisen kieroa sakkia jo broileri-iässä.

  VastaaPoista
 3. Tuskinpa tästä Edistyksen Erkin ns. paljastuksesta tuli Manna Sariinille ja tyttökavereille mitään voi vittu! -efektiä. Pelkäänpä pahoin tämän olleen harkittu haistattelu päin muurahaiskansalaisten naamaa:

  "Me teemme ihan mitä huvittaa ja valehtelemme toista. Eipä meidän oikeastaan edes tarvitsisi valehdella;
  voimme sanoa asiat aivan suoraan päin tyhmää äänestäjänpärstäänne ja te idiootit äänestätte silti meitä taas keväällä 2023 aivan kuin ennenkin, häh häh hää!"

  Ja aivan oikeassahan nuo ovat. Kansalla on niin hyvät hallitsijat kuin se ansaitsee.

  VastaaPoista
 4. En ole erityisempi Eki-fani, mutta tässä asiassa hän on epäilemättä aivan oikeassa (pisteet älyllisestä rehellisyydestä ainakin tämän kerran). Kun tästä nyt saadaan ennakkotapaus, niin ainoa varma juttu on, että perästä taatusti kuuluu. Ja monen monta kertaa. Lumipallolla nääs on tapana kasvaa, kun se lähtee kierimään rinnettä alas ja vauhti kiihtyy...

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 5. Terve Tom, Joppos123, QK ja J.Edgar, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Jep, mahtaako Edistyksen Erkistä olla vanhoilla päivillään tulossa jonkin sortin wild card?

  Joppos123: Tuomiojaa on luonnehdittu mieheksi joka on aina väärässä. Tällä kertaa hän lienee kuitenkin oikeassa. Voidaan pitää jokseenkin varmana, että seuraavalla hallituksella on tulee olemaan samanlainen tilanne edessään. Ja niinkuin sanoit, siinä vaiheessa Sanna onkin jo nauttimassa EU-hillotolpan antimista.

  Feministikommunistit ovat äärimmäisen kieroa sakkia jo broileri-iässä.

  Tuosta olen kyllä täysin samaa mieltä.

  QK: Pelkäänpä pahoin tämän olleen harkittu haistattelu päin muurahaiskansalaisten naamaa

  Saattaahan tuo olla noinkin. Tuo demariäänestäjän orjamainen puolueuskollisuus jaksaa vieläkin hämmästyttää minua. Tämäkin hallitus on täysi katastrofi, niinkuin on Marin pääministerinäkin. Silti gallupit näyttävät demareille hyvinkin korkeita kannatuslukuja.

  J.Edgar: Minäkään en ole Ekiä liiemmin fanittanut, mutta tottahan tuo puhui. Tietysti mies alkaa olla jo sen verran vanha, että saa jo päästellä suustaan kaikenlaista.

  Minä luulisin, että näitä tukipaketteja tulee riittämään jatkossakin. Ainakin siihen asti, että luodaan pysyvä tulonsiirtounioni. Taikka sitten siihen asti, että koko Eurostoliitto romahtaa.

  VastaaPoista
 6. Samaahan ne hokee helapää ja päähela (kurvinen&saarikko). Yksi keskutassa näkee asian kuten se on. Eli hatunnosto Hoskoselle, joka sanoo että hän noudattaa Suomen lakia. Ja niitä kansainvälisiä sopimuksia joita asian eli EU:n kanssa on tehty ja sovittu. Jos rankaisee niin rankaisee, jos erottaa niin siinähän erottaa sanoo hän, että se on yks hailee, lakia en sen takia riko.
  Saisi vaan useamman kepulin asian tajuamaan.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Vaikka kyseinen Sanna Marin on rapauttamassa Suomen itsenäisyyttä lopullisesti niin valtamedia pitää häntä silti jumalattarena. Kuvaa hyvin aikamme sairautta. Sanotaan niin että Suomen nöyristelyssä EU:n suuntaan Marin on kaunis kulissi ja Tytti Tuppurainen ruma käytäntö.

  Mitä demareitten äänestäjiin tulee niin tämä vanhempi Ryppy-strippi kiteyttää kaiken. Aivan kaiken:

  http://ryppyjareika.blogspot.com/2019/12/ryppy-ja-isa.html

  VastaaPoista
 8. Sarjakuvan Sannahan puhuu totta, kyseessä on täysin kertaluontoinen ja tilapäinen järjestely.
  Ministerien puheiltakoulussa määriteltiin kertaluontoisuus niin, että se on päätös, jota ei tarvitse uusia. Tilapäisyys taas merkitsee sitä, että se jokin on jo menossa, mutta emme ole vielä ehtineet määrittelemään aikajakson pituutta, koska kiire, eikä sitä ole edes tarpeellista julkisuudessa alkaa tässä vaiheessa spekuloimaan näin vaalien alla.

  VastaaPoista
 9. Terve Huru-ukko, Yrjö ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Hoskoselle nostan hattua minäkin. Nuo EU:n sopimukset ja säännöthän eivät sinänsä ole enää pitkään aikaan merkinneet yhtään mitään. Niitä on rikottu ihan surutta jo vuosikausia.

  Yrjö: Vaikka kyseinen Sanna Marin on rapauttamassa Suomen itsenäisyyttä lopullisesti niin valtamedia pitää häntä silti jumalattarena.

  Jep. Sanna-kultti elää ja voi paksusti. Valtamedian touhut tässä ilmiössä eivät sinänsä enää ihmetytä, mutta on jossain määrin masentavaa nähdä ihan tavallisten ja täyspäisten ihmistenkin liittyvän Sannan faniklubiin. Ne Sannan meriitit kun ovat käytännössä olemattomat.

  Tuo Ryppy ja isä-pätkä kuuluu omiinkin suosikkeihini. Tarkoitukseni oli tehdä Rypyn isästä ihan vakiohahmo, mutta toistaiseksi mies on esiintyny vasta kahdessa sarjiksessa.

  Veijo: Jep. Tarpeeksi kun käsitteitä hässitään, saadaan Sannankin paskapuheet kuulostamaan totuuden puhumiselta.

  VastaaPoista
 10. Terve Mr. White, ja kiitos kommentistasi. Joo, enhän minä tätä touhua malta lopettaa. Välillä vaan on sellaisia jaksoja jolloin homma ei vaan pelitä.

  VastaaPoista
 11. Erkki Tuomiojalta kuulee totuutta, sain tämänkin päivän elää...
  Kaverihan ei ole tunnettu totuuksistaan, mutta hyvin ideologisista näkemyksistään toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Minä kävin kanssa piirtämässä rastin seinään kun kuulin Edistyksen Erkin puhuvan totta:)

   Poista