perjantai 1. syyskuuta 2017

RYPPY JA BISNESIDEA OSA II

11 kommenttia:

 1. Eläs ny kyll näille vuohipaimenille olis töit kovastiki lampaiden vahtimisessa susilta näissä peräkorvissa, tosin en tiedä mitä lampaat sitten tykkäis jos ne tyydyttäisi itseään niihin ..

  -jpt-

  VastaaPoista
 2. Terve jpt, ja kiitos kommentistasi. No miksei, jos tuolta kantilta ajatellaan. Saattaisivat tosin olla kehnonpuoleisia paimenia. Itseäni vaan ärsyttää, kun vähän väliä lehdissä kirjoitellaan kuinka turviksissa on valtava potentiaali ja että osaaminen pitäisi vain pystyä hyödyntämään. Sen potentiaalin realisoitumista on tosin odoteltu kohta 30 vuotta, mutta eiköhän ne kultamunat kuoriudu ihan lähiaikoina. Siihen saakka joudumme tyytymään synergian siltoihin ja kaarnalaivoihin.

  VastaaPoista
 3. Niin, miten mahtaisi käydä lampaiden, ewikös ne jjossakin päin vastottain pojat vuohen raiskanneet. Ja jotkut vekkulit yhtyivät aasiin ja saivat taudin siitä. Vai saiko se aasi sen taudin pojista? Kuitenkin sellaista osaamista, mistä ei meille juurikaan ole hyötyä, vaikka ne onkin puheiden mukaan kuin Junnun laulussa insinöörejä maistereita melkein jokainen.
  Arvelee Huru-ukko.

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Täytyy todeta, että jos joku menee raiskaamaan aasia, ja saa siitä jonkinlaisen taudin, niin se tauti menee kyllä oikeaan osoitteeseen. Vuohenraiskaamisesta tuli mieleen eräs tapaus, muistaakseni Sudanista. Joku paikallinen häiskä oli jäänyt kiinni rysän päältä, kun oli akti vuohen kanssa meneillään. Rangaistukseksi mies joutui menemään naimisiin vuohensa kanssa. Sudanilaista huippuosaamista;)

  VastaaPoista
 5. Voisiko Somalian Alilla sittenkin olla osaamista, jolle Suomessa olisi tarvetta? Olemmehan joutuneet kuluneiden parinkymmenen vuoden ajan yhä uudestaan kiroamaan, kuinka isänmaatamme on EU-asioissa voitu ylikävellä mennen tullen päättäjiemme vain nöyrästi ylikävelemiseensä alistuen.

  Koska en edelleenkään ole valmis uskomaan päättäjiemme haluavan tuhota Suomen kansan ja valtakunnan, toivonkin heidän mitä pikimmiten värväävän maahamme tulleista "moniosaajista" juuri nämä, jotka ovat todistaneet kykynsä kusettaa viranomaisia mennen tullen totaalisen uskottavasti.

  Suurin haaste olisi varmistaa Alin lojaalius Suomea kohtaan. Mikäli tämä saavutettaisiin, koittaisi maallemme ennennäkemätön poliittisen ja taloudellisen nousun kausi Alin kusettaessa Brysselin viranomaisilta EU-kansalaisten loputtomien euromiljardien päättymätöntä mammonavyöryä Suomelle ainoana sopimusehtonaan: "90 % minulle ja klaanilleni, loput teille; diili?"

  VastaaPoista
 6. Mutta naivathan multikultsit Suomessakin aaseja ( http://abelscreening.com/products/evaluation-treatment-planning/aasi-3/ ) ja vuohia ( https://fi.wikipedia.org/wiki/Vuohi ). Mutta naipottelevathan suomalaiset miehetkin, eikun nehän olikin sikoja ( http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/mies-paritteli-sian-kanssa/ ).
  Lisää, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Terve QK ja Veijo Hoikka, ja kiitos kommenteistanna.

  QK: No perhana. Tuotahan minä en tullut lainkaan ajatelleeksi. Näin sitä osaamispotentiaalia haaskataan. Mitä noihin EU-asioihin tulee, niin eipä sinne Brysseliin olla vissiin niitä ihan kovimpia neuvottelijoita tähän saakka lähetetty. Mieleen tulee ainakin Satu Hassi neuvottelemassa jostain teollisuuden päästörajoituksista joitain vuosia sitten. Yhtä hyvä idea olisi ollut lähettää Otto-Wille Kuusinen neuvottelemaan rauhanehdoista.

  Veijo: Tuosta sika-keissistä muistan lukeneenikin. Täytyy todeta, että aika hurjaa touhua. Olikohan tuo ihan spontaani teko vai oliko tuo häiskä suunnitellut tuota pidempääkin?

  VastaaPoista
 8. Ehkä jossain vaiheessa keksitään jotain sellaista, mitä turvapaikanhakijoista suuri osa osaa ja mistä on vielä hyötyä suomalaiselle yhteiskunnalle.

  VastaaPoista
 9. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Niin, eihän sitä koskaan tiedä. Hyvähän se vain olisi.

  VastaaPoista
 10. Niin. Lainaan lempiscifisarjaani: Toivo on kaikki, mitä meillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaan erästä viisasta suomalaista:

   Toivossa on hyvä elää,


   sanoi lapamato.

   Poista