lauantai 30. syyskuuta 2017

PIKKU-PERTTI KOKEE MYÖTÄTUNTOA


Ja niitä nuoria lukijoita varten, jotka vielä miettivät mitä haluavat vanhempana ryhtyä tekemään, laitamme perään pienen mainoksen. Ehkä siitä on apua päätöksentekoon:


11 kommenttia:

 1. Hyvin se Pertti Samppaa lohduttaa, mutta pienempi paha se on, kun Joulupukkia ei ole kuin se, että Taponen on oikesti olemassa. Ainakin Huru-ukon mielestä.

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Totta puhut. Kyllähän tässä maailmassa olisi paljon enemmän järkeä, jos Taponen olisikin vain satuolento jolla lapsia pelotellaan:"Teepäs poika kiltisti läksysi, tai muuten ylikomisario Taponen tulee feisbuukkiin"

  VastaaPoista
 3. Sen, että joulupukki on satuhahmo saattaa kestääkin, mutta se, että Taponen todellakin on olemassa oleva ihminen vie monelta mukulalta yöunet ja aikaansaa traumoja. Helsingissähän kiellettiin Linnanmäen liian pelottavat mainokset koska ne järkyttivät perhen pienimpiä. Miksi Taponen saa pelotella lapsia ilman että kukaan puuttuu asiaan? Eikö lastensuojelun keskusliiton pitäisi esittää reklamaatio? Leviäähän kaiken lisäksi netissä valokuva jossa Taponen poseeraa "päivystävän anarkistin" kanssa. Ei ihme, että psyykelääkkeitä syödään niin pirusti.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Näinhän se on. Minullekin jossain vaiheessa lapsuutta selvisi, että joulupukkia ei ole, ja kyllähän siitä selvittiin. Vaan auta armias jos silloin olisi Taponen ollut kuvioissa, niin traumathan siitä olisi jäänyt. Tuosta valokuvasta en tiennytkään, mutta helposti se googlettamalla löytyi. Sinänsähän tuo on ihan linjassa tuon äijän muidenkin touhujen kanssa. Mitähän muuten mahtaa tavallinen rivikonstaapeli ajatella katsellessaan Taposen ja Huhtelan meininkiä? Luulen että siinä taidetaan purra hammasta melkoisella voimalla.

  VastaaPoista
 5. Minä luulin Tapolan twitteriä pitkään parodiatiliksi, mutta uskottavahan se on, että tällaisiakin "poliiseja" on. Roolit ovat kääntyneet päälaelleen,nykynuoret ovat aikuisempia kuin meidän aikuiset.

  VastaaPoista
 6. Terve Ano, ja kiitos kommentistasi. Parodian erottaminen todellisuudesta käy päivä päivältä vaikeammaksi. Mitä noihin nykynuoriin tulee, niin heitä varmaankin vituttaa katsella tätä touhua. Syystäkin, hehän näitä sotkuja joutuvat siivoamaan sitten kun paska osuu kunnolla tuulettimeen.

  VastaaPoista
 7. Lapsillekin sopivampaa netistä löytyy https://www.youtube.com/watch?v=OQeGzrrHVdc
  Sori, ei löyry turunkiälistä käännöstä.

  VastaaPoista
 8. Vielä jokin aikaa sitten toivoin, että nämä ylikomisariokollegoiden Jari Taponen ja Jussi Huhtela ulostulot olisivat vain varhain käynnistettyä vaalikampanjaa vuoden 2019 keväälle Kokoomuksen riveissä. Ajattelin heidän voivan tehdä paljon vähemmän vahinkoa Suomen kansalle ja valtakunnalle pelkkinä rivikansanedustajina sen sijaan, että julistavat tällaisia poliisipäällystön edustajan auktoriteetilla.

  Nyttemmin mieleeni on noussut kauhukuva Tokuko Aallon (vihr) hallituksesta, jossa oikeusministerinä istuu Jussi Huhtela (kok), sisäministerinä Jari Taponen (kok), maahanmuuttoministerinä Emma Kari (vihr), ulkoministerinä Erkki Tuomioja (sdp), valtiovarainministerinä Rosa Meriläinen (vihr) ja heidän jälkeensä 27 muuta yhtä rauhoittavaa nimeä, mukana Sampo Terho, Jussi Niinistö ja Simon Elo...

  Eikä tämä ole välttämättä edes painajainen, josta herätään helpottuneena. Se voi olla puolentoista vuoden kuluttua raakaa todellisuutta, josta seuraa neljä vuotta sellaisia raakuuksia, mistä olemme tottuneet lukemaan historiankirjoista.

  VastaaPoista
 9. On sekin, kun vähän aikaa luulee tekevänsä jotain järkevää, niin sitten tänne on jotenkin ehtinyt ilmestyä kaksi uutta sisältöjuttua eli sarjakuvanpätkää. Siteeraan merkinnän aiheeseen liittyen lempiscifisarjani kohtausta:

  the prisoner: "You know, it's funny, I was thinking about what you said, that the preeminent truth of our age is that you cannot fight the system. But if, as you say, the truth is fluid, that the truth is subjective, then maybe you can fight the system. As long as just one person refuses to be broken, refuses to bow down."

  the interrogator: "But can you win?"

  the prisoner: "Every time I say NO."

  ---
  PS. Laitan ylikomisario Taposen Twitter-tilin pääblogini linkit-osioon nimellä Pilapuhepoliisin Twitter-tili.

  VastaaPoista
 10. MV-lehden tuore juttu asiaan liittyen, etenkin kommenteissa runsasta suomen kieltä (esim. Ilkka Forsten, ks. koko ketju): https://mvlehti.net/2017/10/06/polpon-ammattivalehtelija-tiedottaa-kontulan-muslimijoukkotappelusta/
  Vaikka MV:a moititaan niin kyllä sitä lukiessa hymyt saa, ihan kuin Ryppy-Reiänkin kanssa, jotka eivät tietenkään ole samoja torsteja kuin jotkut MV-kommentoijista.

  VastaaPoista
 11. Juu, oon huomannut aiemminkin, että MV-lehden juttujen kommentaattorit käyttävät usein melko ronskia kieltä. Mitä tuohon Huhtelan "tiedotukseen" tulee, niin sen perusteellahan joku tietämätön saa käsityksen, että siellä on kantasuomalaiset jostain syystä toisiaan pieksämässä. Niin taitaa olla tarkoituskin.

  VastaaPoista