lauantai 2. maaliskuuta 2019

RYPPY LÄÄKÄRINÄ OSA VII


8 kommenttia:

 1. Perkule Ryppy. Se on lokeronivusajos eikä mikää etnisesti edistyksellinen sankkeri.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lymphogranuloma_venereum

  Mitenkähän muuten todellisuudessa vapaaehtoispulleroiden terveys palleroiden jäljiltä. Voisin äkistään epäillä, että kulttuurin toimissa kondomi ei ole kovin suosittu.

  Mutta Grömarxille suosittelisin hoonausta, galvanointia ja hotapulveria.

  https://www.youtube.com/watch?v=muYvROqa8ns

  VastaaPoista
 2. Ryppy parka joutui poseen taudin vanhan nimen takia: Lymphogranuloma venereum kun tunnetaan nykyään nimellä lokeronivusajos.

  Itsellänikin oli tuon uuden nimen tultua vastaan (taisi olla jo edellisvuosituhannen puolella) pieniä vaikeuksia saada sitä kunnolla mielletyksi:
  se tahtoi mielessäni kääntyä aina muotoon "lonkeronivusajos". Ilmeisesti ajatus kulki jotenkin siten, että taudinkuvaan kuuluu nivuslonkeroon tuleva ajos.

  Ei siis ihme, että Rypyn kokemuksellakin voi haksahtaa. Näin siinä käy, kun tutut käsitteet pitää hässiä vituralleen; tässä tapauksessa melkeinpä kirjaimellisesti.

  Joten kansanliike pystyyn vanhan kunnon neekerisankkerin palauttamiseksi, että kaikki tietäisivät mistä on kyse!

  VastaaPoista
 3. Ja tuo poliisileijona tietysti kruunasi koko homman. Mutta nythän taisi käydä niin että Grönmarxin tauti jäi hoitamatta. Ettei piru vie vaan levitä sitä?

  VastaaPoista
 4. Terve KKi, QK ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  KKi: Niinhän se tauti tosiaan tänä päivänä on nimeltään lokeronivusajos, mutta Ryppy käyttää mielummin wanhaa nimitystä. Minäkin vähän luulen, ettei aavikon poikien keskuudessa kortonki ole kovinkaan suosittu. Tuohon Sleepy Sleepers'in tuotantoon pitäisi joskus tutustua enemmänkin. Kyllähän minä bändin lapsuudesta muistan, mutta ei siinä iässä sellaisesta mitään tajunnut.

  QK: Joo, niin kävi Rypylle. Ryppyhän kyllä tiesi että taudin nimi on muutettu, mutta käytti vanhaa nimitystä siitä huolimatta. En ole ihan varma, mutta muistelen lukeneeni, että taudin nimi oltaisiin muutettu vasta vuonna 2011.

  Yrjö: Juu, tauti jäi hoitamatta, mutta saatiinpa ainakin yksi vihapuhuja pois pelistä. Minä muuten sain tämän idean mainiosta Reinoblogista. En muista oliko aiheesta ihan erillinen postaus, vaiko jotain läppää kommenttiosiossa, mutta se liittyi johonkin artikkeliin, joka käsitteli neekerisankkeria(Nimeä ei vielä tuolloin oltu muutettu). Jutun mukaan tauti oli tuohon aikaan yleistymässä, koska kulttuurinrikastajat toivat sitä mukanaan. Artikkelin kirjoittaja ei kuitenkaan ollut huolissaan itse taudista, vaan siitä, että sillä oli edelleen epäkorrekti nimi.

  VastaaPoista
 5. N-sankkeriin on olemassa hoito, mutta koska ei saada diagnoosia niin ei voida hoitaa. G-Marx taitaa myös olla puna-vihervärisokea, joten hoidettakoon yrteillä.

  No, N-sankkerista voi tietysti hoitamattomana seurata peräsuolen tulehdus ja ahtauma. No siihen on hyvä hoito: suoliavanne ja pussi kylkeen. No tuosta perän kiristymisestä voi kyllä joskus syntyä avanne peräsuolen ja emättimen välille, josta voi syntyä hajuhaittoja. Eipä ne poikia haittaa.

  Nämä komplikaatiot ovat tietysti ikäviä, mutta on arvopohjaan sopimatonta kutsua G-Marxin tautia nimellä, jota on aiemmin kustuttu neekerisankkeriksi, joten olkoon vaikka poikien sotastressin aiheuttamaa ihottumaa.

  VastaaPoista
 6. Vai otti Rypyn ohranan leipä, kun lausui nimen entisen. Hieman samaa tautia kertoo tutkimus jonka mukaan viiskymppiset+ miehet tuovat matkoiltaan hiviä, kas kun panevat paljaalla, kun ei ole ennenkään kumia käytteneet. Ja samassa julkaisussa eräs "sankarimatkailija kertoo matkastaan, oliko se Gambiaan, koneen olleen täysi seksi eiku keski-ikäisiä ja vanhempia naisia matkalla reimulomalle, ei Rivieralle kuten elokuvan nimessä, vaan etelämmäs. No senhän arvaa mitä riemuja hakemaan. Mainittu tukimus ei kuitenkaan mainitse näitä naisia mahdollisina taudinkantajina/tartuttajina, kas kun eihän ne naiset sieltä tauteja saa, kun käyttävät voodoopapin tarkastamia vastakappaleita. Ei ne sukupuolitaudit naisiin tartu, ainakaan suomalaisiin. Vain suomalaiiin miehiin jotka käyvät ulkomailla huorissa paljaalla panemassa. Hyi hyi miehet sanoo Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Terve Veijo ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Veijo: Juu, kyllähän neekerisankkeri hoidettavissa on, mutta neekerisankkeri-sanan aiheuttama ahdistus grönmarxeissa onkin sitten toinen juttu. Poikien sotastressin aiheuttama ihottuma on mainio eufemismi. Vaan näin se kulttuuri rikastuu kun saadaan oikein jännittäviä ja eksoottisia sukupuolitautejakin;)

  Huru-ukko: Juu, niinhän se menee että suomalaisen VHM:n seksireissut Thaimaaseen on ehdottomasti haram, kun taas keski-ikäisten tätien Gambian-retket kertovat vain näiden tätien suvaitsevaisuudesta ja sydämien laajuudesta. Eihän siinä mitään, minun puolestani saavat miehet sekä naiset reissata mihin vain ja panna niin paljon kuin sielu sietää. Tuo kaksinaismoralismi vain vähän ärsyttää.

  VastaaPoista
 8. Suomalaisen VHM:n seksireissut Thaimaaseen voisivat nekin olla tutustumista omaan seksuaalisuuteen sekä seksuaalista vapautumista. Miten jotkut voivat samaan aikaan sanoa kannattavansa tasa-arvoa sekä myös vastustaa ihmisten tasa-arvoista kohtelua?

  VastaaPoista