perjantai 15. helmikuuta 2019

RYPPY JA HASSAN OSA II


8 kommenttia:

 1. Joopa joo, eihän ne vanhoja akkoja nai tai nussi, lapsi se olla pitää ja mitä nuorempi sitä parempi. Sano jo muhajussi aikoinaan. Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Juu, Hassan ja kumppanit kuuluvat siihen koulukuntaan, joka katsoo lihan olevan pilalla kun siinä kasvaa karvoja. Mikä on äärimmäisen ikävää niiden tyttöjen kannalta.

  VastaaPoista
 3. Sehän tässä karmeinta on että suomalaiset äärifeministit (onko muita enää olemassakaan) unohtavat oikein mielellään tämän asian ja keskittyvät julistamaan suomalaisen VHM:n perkeleellistä pahuutta. Sen VHM:n joka elättää tuon rääkyvän ämmälauman.

  VastaaPoista
 4. Mutta Ryppyhän tässä kuitenkin suhtautuu ystävällisesti ja avomielisesti paremman kulttuurin oikeahipiäiseen edustajaan.

  Islamilaisen kulttuurin piirissä tosiaankin on ilmeisesti aina ollut ihmisiä, jotka ovat käyttäneet hyväkseen sitä tosiasiaa, että islamin erehtymätön profeetta oli pannut 9-vuotiasta lasta. Ja ajatelkaa nyt, kun perinteisesti profeetan arvosteleminen on islamin piirissä ollut kuolemalla rangaistava rikos.

  VastaaPoista
 5. Mutta koska meille on väkevästi todisteltu Hassanilla ja hänen koulukunnallaan olevan sellainen laajempi käsitys perhesuhteista, tuo hänen vaimonsahan saattaa siis olla myös hänen tyttärensä?
  Koraanissakin on muistinvaraisesti julistettu puutarhurilla olevan oikeus nauttia puutarhansa hedelmistä, joten mitäpä me vääräuskoiset tuohon enää mitään sanomaan?

  VastaaPoista
 6. Ymmärsin varmaan taas väärin. Viimeisessä ruudussa Hasa sanoo olion olevan hane vaimo. Ryppy luotettavana kotouttajana oikaisee pienen sanavirheen.

  VastaaPoista
 7. Terve Yrjö, Tom, QK ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne. Pahoitteluni siitä, etten ole ehtinyt vastata aiemmin. On pitänyt niin kiirettä, ettei ole ollut blogille aikaa.

  Yrjö: Juuri näin. Tuo rääkyvä ämmälauma ja sen edessä pokkuroivat äijäfeministit on muuten sellainen ilmiö, jota tulevat sukupolvet tulevat ihmettelemään hartaasti.

  Tom: Juu, kyllähän Ryppykin osaa kohteliaasti käyttäytyä. Ja onhan Hassan toki Rypylle tuttu mies. Hoitelihan hän jonkin aikaa Rypyn lampunhengen virkaakin;Osa 1, Osa 2.

  QK: Niin joo, perhana. Unohdinkin kokonaan muslmien laajemman(edistyksellisemmän?) käsityksen perheestä. Sillähän nämä toki selittyvät.

  Veijo: Hehe, ei sentään. Ryppy punaniskaisena konservatiivina ei vain oikein hyväksy Hassaneiden laajempaa käsitystä siitä mikä on sakkolihaa ja mikä on halal.

  VastaaPoista
 8. Tarkotin kylläkin: Ei Hasa, ei se ole sinun vaimosi vaan vittusi. Tuo Rypyn pilkkaaminen kotouttajaksi oli varmaan sarkasmia.

  VastaaPoista