lauantai 30. huhtikuuta 2016

RYPPY JA TAIKALAMPPU OSA II


Lukijoille tiedoksi että olen liittynyt kerhoista kunnioitetuimpaan, eli MC Tsuhnaan. Tsuhna forever! Forever Tsuhna! Kaikille oikein hauskaa vappua, toivottaa Reijo Koiras & Pertinlaakson väki.

7 kommenttia:

 1. Klara vappen toimitukseen ja Pertinlaaksoon.

  Mutta Ryppy parka. Kun hän yrittää olla kivisydäminen kuspää niin Hipsterbergit ja Grönmarx tulevat koppalakki-sedän sekä "puolueettoman" median kanssa heristämään syyttävää sormea; ja silloin kun Ryppy yrittää vaihtoehtoisesti olla altruistinen laupias samarialainen niin käy näin. Aina menee päin persettä sillä miehellä.

  Pikku-Pertin taitaa olla turha odottaa Tuhannen ja yhden yön satuja joululahjaksi?

  VastaaPoista
 2. PS. Nää alkaa olla hengenvaarallisia: meinasin ruokatauolla tätä lukiessa tukehtua eväsleipään*. Noo ei siinä olisi hyvä hävinnyt ja oispahan Ryppy ja reikä päässyt historiaan kuolijaaksinaurattajana Kala nimeltä Wanda elokuvan kanssa.

  {*taisinpa juuri paljastaa olevani älyluuria junttimaisesti syödessäkin räpläävä, noh juntti -mutta enhän minä tällaista hirveän rasistista epäviihdettä seuraisikaan jos kunnon ihminen olisin ;) }

  VastaaPoista
 3. We welcome our new brothers from Tsuhna MC Pertinlaakso. Ride on, brothers!

  VastaaPoista
 4. Terve Allaspalo ja kiitos kommenteistasi. Hyvät vaput siihenkin suuntaan. Hauskaa että upposi, tämä oli melkoisen epäkorrekti tekele jopa R&R-mittakaavassa. Joo, Rypyllä on näköjään viime aikoina ollut kovasti vastoinkäymisiä, välillä mies muuttuu neekeriksi ja välillä joutuu Itäkeskukseen. Jospa seuraavalla kerralla kävisi parempi tuuri. Minä muuten kanssa luulen että Hyvät Ihmiset kiertävät tämän blogin kaukaa:)

  VastaaPoista
 5. Tere Reijo.
  No juu, vastoinkäymisiä on itse kullakin, Rypyllä ajoittain jopa pahempia kuin itsellä. Sitä Tsuhnan Kostoa olisin voinut saunajuomaksi ottaa, vaan kun pahus sitä ei saa paikallisesta ääsmarketista eikä kkk-kaupasta, joten joudun tyytymään viljasen viinaan. Ja siitä saan oivan aasinsillan entiseen Salpausselän kaupungin päätomiseen kh:n pj.n. Kun mainittu tuote tuli oyab:n valikoimiin sanoin kassalla, että kyllä se ilkka olis ny vihanen jos tietäis, että mää sen viinat juon. Näki päällepäin kuinka viinakaupanmyyjällä iso ratas raksutti hetken, ja tajuttuaan hörähti nauruun josta ei meinannut tulla loppua.
  No, minä uskon myös, että hyvät ihmiset eivät ainakaan tunnusta lukevansa näitä Rypyn & kumppaneiden seikkailuja, salla ehkä, eli eivät loppupeleissä ole aivan puhtaita hyviä ihmisiä. Tunnustan, että minä en ole koskaan ollut ns. hyvä ihminen, mutta olen hyvin perso oivaltavalle tilannekomiikalle. Ja näissä sitä on:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Tsuhnan kostoa olisin minäkin halunnut vappujuomaksi, vaan eihän sitä lähikaupassa ollut. Ei ollut myöskään Äänislinnaa, Syväriä eikä Ryssän teurastusta, Murjaanin sorrosta puhumattakaan:) Sen verran täsmennystä, että kun puhuin Hyvistä Ihmisistä, olisi ehkä pitänyt käyttää hakasulkuja, nimittäin henkilökohtainen mielipiteeni kyseisestä ihmistyypistä on se, että siitä on kyllä todellinen hyvyys aivan helvetin kaukana. Mukava kuulla että pidät sarjakuvistani. Koen kyllä omaavani jonkin verran huumorintajua, mutta aina en tiedä kuinka hyvin se näistä sarjakuvista välittyy. Kaikki positiivinen palaute kuitenkin rohkaisee.

  VastaaPoista