lauantai 9. huhtikuuta 2016

RYPPY JA KOPONEN HELSINGISSÄ OSA II


7 kommenttia:

 1. Sarjakuvastripin kuudennessa kuvassa jätkät tekivät oikean ratkaisun ja ottivat oikean suunnan. I know. Done it, been there...

  VastaaPoista
 2. Aijai, repesi taas vaihteeksi. :D
  Itsekin aina pääkaupunkiseudulle täältä pohjosesta matkatessani kokenut samanlaisen fiiliksen, ei ole yhtään samanlaista kuin täälä.

  VastaaPoista
 3. Terve Yrjö ja Lone ja kiitos kommenteistanne

  Yrjö: Täysin samaa mieltä. Itsehän en ole koskaan asunut Helsingissä ja pyrin välttämään koko kaupunkia, mutta aina joskus sielläkin pitää käydä ja joka kerta vitutus on suunnaton. Itse asiassa Rypyn ja Koposen Helsingin-reissu on karrikoitu versio omista vierailuistani.

  Lone: Tismalleen noin. Ja hauskaa että nauratti. Olin vähän skeptinen tämän sarjakuvan suhteen ja meinasin jopa jättää julkaisematta, mutta ei näköjään työ mennyt ainakaan täysin hukkaan

  VastaaPoista
 4. Tere. Minäkin muutaman kerran tsadiin töiden perässä ajautunut, vaan aina sieltä on pois pitänyt lähteä, ei sitä menoa kestä valkoihoinen lihaa syövä heteromies selvin päin. Pisimmillään vauhtimutka vei Lapin perukoille, sieltä nyt valunut taas etelään, onneksi sain jarrut pitämään tässä Päijät-Hämeessä, eli pelastuin pahimmalta. En kuitenkaan asu Lahdessa:) Mukava siellä tsedissa on pistäytyä, muuta aina se tulee tuo Rypyn ja Koposen teko tehtyä, eli pois pois kiireellä. Ja julkaise Vaan kaikki mitä saat piirretyksi, minä ainakin odotan kuin kuuta nousevaa näitä Rypyn & kumppaneiden seikkailuja. Itsekseni sitten hihittelen lukiessa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Se on hyvä että hihityttää, siihenhän näillä pyritään. Ja jos siinä sivussa tulee suvakille vittuiltua, niin se on vaan bonusta:) Tällä hetkellä tilanne on se, että minulla on kaksi piirustusta joita en ole julkaissut. Toista en ole julkaissut siksi, että odotan sopivaa ajankohtaa, ja toiseen en vaan ollut tyytyväinen, mutta voi olla että kirjoitan kesällä jonkin sortin vuosikatsauksen ja julkaisen sen siinä yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarinoita ja vuosikatsausta odotellessa hyvää kevättä toivotellen
   Huru-ukko
   PS. Ja on se vappukin tuossa jo kulman takana:)

   Poista
  2. Hyvää kevättä sinnekin. Tarinoita on kyllä luvassa.

   Poista