torstai 24. maaliskuuta 2016

RYPPY RYHDISTÄYTYY


10 kommenttia:

 1. Missä täällä on se peukku nappi?

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä se välillä vaatii... Ei kestä ilman konjakkia, sano.

  VastaaPoista
 3. Terve Habahoo ja korpisoturi ja kiitos kommenteistanne.

  Habahoo: Peukkunappia ei valitettavasti täällä ole. Jos on sitä mieltä että joku tietty sarjakuvani on hauska/ihan hirveää paskaa, se täytyy tulla kertomaan tänne kommenttiosioon asti.

  korpisoturi: No niinpä. Mehän täällä Pertinlaaksossa emme suosittele minkään sortin päihteitä kenellekään, mutta toisaalta emme myöskään paheksu jos joku tänä päivänä sellaisiin sortuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan korkata toisen tai kolmannenkin viinin...

   -KKi-

   Poista
 4. Kannattaisi Rypynkin pitäytyä perinteisellä ryyppy murheeseen linjalla. Huimausaineissa saattaa saada, jos on huonoa kamaa, vaikka millaisia outoja ajatuksia. Alkomahoolia käyttäneenä/käyttävänä suunnilleen tietää kuinka se itseen vaikuttaa ja osaa välttää näitä. Vaan otetaas taas poijat:) Sanoo Huru-ukko
  PS. Pääsiäislammas on uunissa ja viinitonkka avattu, eli hyvät pyhät itse kullekin.

  VastaaPoista
 5. Tää on tätä valtamedioiden harjoittamaa sananrajauttamista. Samat virret joka kerta ja päälle vielä kysytään aina niiltä samoilta "asiantuntijoilta" toimittajan mielestä oikeita mielipiteitä.

  Päälle vielä ministereitten tekopyhät oksennukset tyyliin "pelolle ei saa antaa valtaa". Ikäänkuin he olisivat jotenkin muka maalitauluina metroissa ja busseissa, kun todellisuudessa heillä on omat kuljettajat ja turvamiehet.

  VastaaPoista
 6. Onhan tuossa tuo Suosittele tätä Googlessa -nappi.

  VastaaPoista
 7. Terve KKi, Huru-ukko, TimoT ja Tom. Kiitokset kommenteistanne ja pahoitteluni sen johdosta, että vastaan vasta nyt. On ollut hiemen kiireitä. Yleisellä tasolla vastaan, että olihan tämä taas sitä itseään. Aina kun jossain paukahtaa Allahin nimessä, alkaa sama selittely. Ei mitään uutta Lähi-itärintamalta. Eli ei muuta kuin pelko pois ja ei rasismille!!

  VastaaPoista
 8. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Tismalleen:) Ja jos sillä ei lähde Suomi nousuun niin ei sitten millään

  VastaaPoista