maanantai 21. maaliskuuta 2016

RYPPY AA-KOKOUKSESSA


7 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että Ryppy kiteytti viimeisen 25 vuoden ajalta jotain hyvin olennaista. Eihän tätä touhua selvinpäin kestä, ja absolutistillekin tästä tulee empatiakrapula.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Niinpä kyllä, Ryppyhän on tietysti sarjakuvahahmona melko karikatyyrinomainen, mutta kyllä monet ihmiset muuttuvat tuon prosessin mukana; nuivat tulee nuivemmiksi, suvakit pitävät entistä hanakammin utopiastaan kiinni, joku muuttaa kantaansa jne. Omat mielipiteeni ovat ainakin jyrkentyneet jos verrataan aikaan ennen viime syksyn invaasiota.

  VastaaPoista
 3. Täytyy muuten vielä lisätä, että tuo Rypyn lukema kirjallisuus on mainio pikkulisä näihin juttuihin eli tämä "Suomi-räpin nolo historia" ja E. Tuomiojan "Johdatus salonkibolsevismiin". Ne eivät ole ehkä jutun ykkösjuoni, mutta antavat mukavan lisämausteen. Näitä lisää.

  VastaaPoista
 4. Duoda duoda. Samantapaisia tuntoja sitä on itsellänikin, ainakin joskus, tai no aika useinkin kuun valtavalemedian uutisointia seuraa. Jos ei suraan valehdella tai salata asioita, niin tahallista luentunymmärätämättömyyttä harrastetaan heti, kun vähänkin aihetta tai vaikka ei olisikaan, niin se aihe keksitään. Niin kuin tämä tapaus Kiemunki, hän vähän kyseli, että onko allahillakin joku merkkipäivä meneillään. Noo siitähän suvakit tempaisivat heti hernepellon nenään, että nyt musulapsia pilkataan. Se oli miellestäni liikaa se kortonkiheitto, muuten ok viesti. Ei kai siellä musuperheessä hyvällä katsottaisi, jos vanhemmat tietäisivät perinteen kristillisen pohjan. Vaan kun sitäkään ei ole, karkkikauppiaiden ylläpitämää touhua nykyisin.
  Arvelee Huru-ukko
  PS. Jos täytätte mun lasini, jaa ei vai, no sit mä täytän sen ite:)

  VastaaPoista
 5. Terve Yrjö ja Huru-ukko ja kiitokset kommenteistanne.

  Yrjö: Lisää on tulossa. Näitä on mukava ujuttaa aina johonkin väliin. Aluksi en oikein tiennyt mitä tehdä niillä, kun ei niistä oikein kokonaista sarjakuvaa voi tehdä. Sitten päätin että eihän niiden tarvi varsinaisesti juoneen liittyä.

  Huru-ukko: Minulta menikin tuo Kiemunkikausti ohi, vaan nyt kun perehdyin niin olihan tuo taas sitä itseään. Pääsivätpä taas moraalisäteilijät pöyristymään. Mitä sanoit pääsiäisestä pitää kyllä paikkansa, minäkin olen sen sortin pakana että aion pääsiäisenä tehdä niin kuin Ryppy vuonna 1990 ja juoda kännit:)

  VastaaPoista
 6. Aijai, pääsipä tätä lukiessa muutama naurunpyrähdys.

  :Lone

  VastaaPoista
 7. Terve Lone ja kiitos kommentistasi. Hauskaa että maistui. Itse purskahtelin tehdessäni tuota kolmatta ruutua.

  VastaaPoista