maanantai 7. maaliskuuta 2016

RYPPY LÄÄKÄRINÄ OSA IVTällä kertaa sain inspiraation mainion Pekan porstua-blogin uusimmasta kirjoituksesta. Kiitokset Pekalle.

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia itsellesi, mahtava tiivistelmä. Tähän on hyvä ihmisten linkitellä, jos tulee väittelyä aiheesta.

  Vastauksena aiempaan kysymykseesi, tämä kaksirivinen sarjis toimii oikein hyvin. Joskus vitsin pohjustus vie yli neljä ruutua, eikä siinä auta muu kuin laittaa lisää ruutuja. Ainakin se on parempi vaihtoehto kuin väkisin runnoa juttu liian pieneen muottiin.

  VastaaPoista
 2. Terve Pekka ja kiitos kommentistasi. Kiva että maistui. Minua nauratti aika lailla tätä tehdessä, mutta en taas tiennyt naurattaako tämä ketään muuta. Ja vastauksena siihen mitä sanoit blogissasi; saat toki postailla eteenpäin. Luettavaksihan nämä on tarkoitettu.

  VastaaPoista
 3. On siinä postilaatikkopojalla sukurasitusta, kun feministejä, vai oliko sillä vaan nistejä, joku vihervaltuutettu, liekö sama kuin kunnan puutarhanhoitaja ja "sokerina" pohjalla tämä utaretieteen maisteri. Vähemmästäkin luulee olevansa potsilaatikko arvelee Huru-ukko.
  PS. Näitä ihan odottaa näitä "reiän ympäryksiä". Kiitos näistä Reijo

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Olepa hyvä vaan. Mukava kuulla, että joku näistäkin tykkää, ettei mene ihan yksin hekotteluksi. Ja kyllä, minä olen kanssa sitä mieltä että tuolla sukurasituksella saa olla ihan tyytyväinen jos pääsee niin vähällä, että luulee itseään postilaatikoksi:)

  VastaaPoista