torstai 25. helmikuuta 2016

RYPPY JA REIKÄ ELÄINLÄÄKÄREINÄ

Tällä kertaa ajattelin vaihteen vuoksi tehdä hieman pidemmän sarjakuvan. Välillä kun näitä ei meinaa millään saada mahtumaan 3-4 ruutuun joutumatta tiivistämään kohtuuttomasti. Tällä kertaa inspiraatio tuli(ainakin osittain) 10 vuoden takaisesta reinoblogin mainiosta kirjoituksesta. Lukijoilta toivoisin kommentteja siihen, toimiiko tällainen pidempi pätkä, vai kannattaisiko minun pitäytyä perinteisissä lyhyissä stripeissä.


Ymmärrän että tämä sarjakuva saattaa olla jossain määrin loukkaava. Niinpä tahdonkin tässä vaiheessa esittää nöyrät anteeksipyyntöni kaikille maailman lehmille.

5 kommenttia:

 1. Eikös tuo kuuluisi halal-teurastaa, eli ei siinä pultti- eikä muutakaan pyssyä tarvita. Eikä sen veitsenkään tarvii olla terävä. Kunhan vain saa lehmän pään käännettyä mekkoon, vai oliko se mekkaan päin ja lausuttua taikasanat.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Halal-teurastus olisi tietysti yksi vaihtoehto. Vaan minä oon sen verran humaanimpi jätkä, että mulle riittäisi ihan perinteinen museointi. Olkoon siellä monumenttina ihmisten typeryydelle.

  VastaaPoista
 3. No tuota, se teurastusasia nousi ekana mieleen tuon jutun perusteella, että mitäpä sitä suotta hakea pulttipyssyä, kun asian voi hoitaa suvaitsevasti. Kas kun paskakasalla on taipumus haista sitä enemmän mitä enemmän sitä pöyhitään. Sitä mie vaan meinasin Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Tom Kärnä ja kiitos kommentistasi. Ok, hyvä kuulla. Näitä saattaa tulle lisääkin.

  VastaaPoista