lauantai 6. helmikuuta 2016

RUUSUNNUPPU JA UHKAAVA TILANNE


Tämä sarjakuva tehtiin yleisön pyynnöstä, kiitos nimimerkki Allaspalolle. Ja jos jollekin oli epäselvää mihin videoon tässä viitataan, niin käykäähän katsomassa täällä. Siinä nimittäin Ryppy ja Reikä-blogin huumori kalpenee kun Yle panee parastaan.

8 kommenttia:

 1. Onneksi sarjakuvassasi on vain kolme ruutua, sillä kukaan ei halua nähdä, mitä neljännessä sitten tapahtui. Mutta täytyy todeta, että jos se ylen "opetusvideo" oltaisiin aikanaan julkaistu vaikkapa Kummelissa, niin kaikki olisivat tuumineet, että olipa hyvä sketsi. Mutta tämähän tehtiin tosissaan.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Heh, joo, oli mulla tähän vaihtoehtoinenkin lopetus jossa viimeisessä ruudussa Ruusunnuppu olisi maannut murjottuna sairaalassa ja kironnut yleä, vaan päädyin sitten kuitenkin tähän. Tuo mitä sanoit "opetusvideosta" pitää kyllä täysin paikkansa.

  VastaaPoista
 3. Tere. Ne on oikeastaan parempia ne maailamalla parannetut versiot siitä ylenannosta. Joku taisikin mainita, että tuo toimii suhteellisen selvään suomalaiseen, niin kuin tuossa videossa. Parempi se olisi ollut, jos siinä olisi ihan oikea rikastaja tarjoamassa rakkautta.
  Ai niin, suomijunttihan se nimenomaan pitää torjua. Suomimieshän se raiskaa sanovat femakot, vai oliko ne emakot??
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Totta turiset. Vaan eihän se sovi, koska yleläisessä maailmankuvassa matu=uhri, tsuhna=konna, ja sen pohjalta pitää sitten rakentaa.

  VastaaPoista
 5. Oliko tämä sen naisasialiiton (vai mikälie) tekele vai ylen omaa huumoria? Kyseiset tahot ovat synnyttäneet viime aikoina niin kovaa vastenmielisyyttä, ettei mitään rajaa. Tuntuu että itse raiskaajien lisäksi ainoat raiskauksia rakastavat tahot täällä ovat yle ja feministit. Ainakin päätellen heidän innostaan ignoorata ongelmat ja lakaista raiskaukset ja uhrien kärsimys maton alle, koska hah, naisten oikeudet saavat painua sinne mistä tulivat kehitysmaalaisten oikeuksien edessä. Järkyttävää.

  :Lone

  VastaaPoista
 6. Terve Lone ja kiitos kommentistasi. En ole ihan varma kenen tekele tuo on, mutta yle joka tapauksessa katsoi asiakseen sen näyttää. Joo, kyllähän tässä on saanut ihmetellä noiden feministien lausuntoja. Jotenkin sitä olettaisi että niillä jotka ajavat naisten oikeuksia olisi eniten syytä vastustaa tätä kehitystä. Järkyttävää todellakin.

  VastaaPoista
 7. Hauskasti ja vielä asiallisesti hoidettu strippi.

  Minua alkoi pyyntöni jälkeen hävettää, koska vaikka video onkin täyttä farssia ei naurata oikeasti yhtään, jos joku vähän sinisilmäisempi Ruusunnuppu ottaa tuon videon opetukset vakavasti :( Ylen perkele! Mutta arvon taiteilijaltamme taas kerran osuva sutkaus.

  VastaaPoista
 8. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Paljon kiitoksia, ja mukavaa jos maistui. Kyllähän tuo on yleltä melko vastuutonta touhua tuollaisia videoita näyttää ja minä pidänkin suorastaan pyhänä velvollisuutena irvailla niille minkä pystyn.

  VastaaPoista