sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

RYPPY JA TUONPUOLEINEN


6 kommenttia:

 1. Nyt täytyy todeta, että Jumala ei todellakaan ole Armon Jumala, vaan Rypyn rangaistus on äärimmäisen julma. Toivottavasti kyseessä oli ns. kovennettu kiirastuli ja jatkossa Ryppy pääsee normaaliin lapiohommiin Tsuhnan helvettiin. Rajansa rangaistuksellakin.

  VastaaPoista
 2. Heh heh hekotusta. Kotva meni nauraessa. Mutta on se kamalaa, kun ei edes kuolema tuo helpotusta antisuvakin elämään.
  Huru-ukko
  PS: toivottavasti tämä ei ollut hyvän sarjakuvan loppu?

  VastaaPoista
 3. Terve Yrjö ja Huru-ukko ja kiitokset kommenteista

  Yrjö: Tämä taitaakin olla vanhan testamentin Jumala. Yhdyn toiveeseesi, onhan rangaistus kiistatta kohtuuton. Kai se juopotteleva rasistikin armon ansaitsee.

  Huru-ukko: Mukavaa että maistui. Ja ei, en ole aikeissa lopettaa, eihän tässä ole päästy kunnolla edes alkuun. Tämä sarjakuva sijoittui kaukaiseen tulevaisuuteen. Ryppy on vielä kovasti hengissä.

  VastaaPoista
 4. No hyvä niin. Uusia Ryppyisiä seikkailuja odotellessa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Vai on Jumala suvakki! Jumalau##, jos Grönmarxin ja kumppanien myyräntyö vaikuttaa jo näin korkeilla paikoilla, asiasta pitää vetää omat painavat johtopäätökset -Ryppy Saatananpalvojana. XD

  Se tosin selittäisi Halosen kakkoskauden kaltaiset ihmeet ja luterilaisen kirkon nykytilan.

  VastaaPoista
 6. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Heh, kulttuurimarxistinen mädätys vaikuttaa jo korkeimmalla taholla. Mutta tosiaan, tuota kun miettii niin sehän mainiosti selittää vallitsevan meiningin.

  VastaaPoista