torstai 30. joulukuuta 2021

RYPPY JA KORONAVIRUS OSA IV

 


25 kommenttia:

 1. Tuo onkin mielenkiintosita, miten media nyt pystyy pitään yllä koronahysteriaa, kun näyttää siltä että omrikoni on kohtalaisen laimea, tappavuudeltaan tavallisen influenssavirkusena luokkaa, joka on vaaraallinen aina samoille ryhmille, kun normaalit influenssavirkuset kauttaaikain, myös tavallisiin influenssarattuntoihin on kuollut muotakin, mutta ei siitä ole pidetty samanlaista älämölöä ..

  -jpt-

  VastaaPoista
 2. ... Voihan olla että palaamme pikkuhiijaa normaaliin, eli median rummuttamaan "ihmisen" aiheuttamaan ilmastonmuutoshysteriaan ..

  -jpt-

  VastaaPoista
 3. Epätasainen pariskunta:
  koronahysteerikko Olli Omikroni ja hänen matemaattisen tarkka emäntänsä Milli Mikroni.

  VastaaPoista
 4. Viimeisimpien tietojen mukaan muunnos olisi deltaa lievempi vaikutuksiltaan. Jotain hyvää, vaikka leviää erittäin tehokkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksipä se tarttui Ryppyynkin.
   Huru-ukko

   Poista
 5. Virukset näin yleensä muuttuvat evoluutiossa helpommin tarttuviksi ja vähemmän vaarallisiksi. Näin käy koronankin kanssa. Omikron tarttuu helpommin, mutta on vähemmän vaarallinen kuin delta.

  VastaaPoista
 6. Komppaan jpt:tä. Valtamedia ottaa pelkopornosta kaiken mahdollisen irti ja palaa sitten ilmastohysteriaan. Voi olla, että Pyhä Gretakin nostetaan taas silloin jalustalle.

  VastaaPoista
 7. Terve Jpt, QK, Tom, Anonyymi, Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Jpt: Jep, koronahysterian ylläpitäminen käy vaikeammaksi sitä mukaa kun nämä variantit laimenevat. Minä kanssa luulen, että sitten kun tämä hysteria on taputeltu, niin aletaan taas julistella kaikenlaisia ilmastohätätiloja silmät kiiluen.

  QK: Siinähän sitä olisikin mielenkiintoinen pari:)

  Tom: Joo, näin minäkin olen lukenut. Monethan tuolla puhuvat jo siihen sävyyn, että tämä ennakoi jo koko pandemian loppua.

  Anonyymi: Kyllä. Muistelisin että jo puolisen vuotta sitten jotkut ennustivat että näin siinä tulee tälläkin kertaa käymään.

  Yrjö: Juuri näin. Saint Greta onkin nyt jo jonkin aikaa joutunut olemaan taka-alalla, mutta eiköhän siihen kohtapuolin muutos tule.

  Huru-ukko: Itse asiassa Ryppyhän on jo kertaalleen sairastanut koronan, tämän sarjan ykkösosassa. Sillä kertaa mies sai taudin selätettyä nauttimalla kosolti Tsuhnan kostoa karanteenissa ollessaan. Eiköhän kaveri päihitä tämänkin variantin.

  VastaaPoista
 8. Pelkäänpä pahoin näin itse itseäni pelotellen touhun etenevän niin, että kun kansakunnat on saatu hysterisoitua pitämään körinärajoituksia normaalitilana, luodaan uusi Uusi Normaali.
  Se on todennäköisesti juuri ilmastohysteria, jota lämmiteltiin tuossa vähän aikaa sitten tuomalla pieni Greta lukemaan paperista Washingtonin Wanhan Miehen olevan huono ilmastohätätila-asiantuntija.

  Sitten alkaa ensin polttoaineiden hinta kiivetä pilviin, sitten yksityisautoilua rajoitetaan ja lopulta kielletään öljylämmityksen kanssa.
  Sitten alkavat autojen takavarikot.

  Kun kukaan ei pullikoi nyt, mitenpä he pullikoisivat silloinkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuollaista pelkään itsekin. Kymmenen vuotta sitten olisin pitänyt tuota foliohattuiluna(vaikka luullakseni merkit olivat jo silloin ilmassa), mutta nyt tuo touhu vaikuttaa jo ihan liian selvältä. Se jää nähtäväksi millainen se Uusi Normaali tulee olemaan, mutta varmana voidaan pitää että muurahaiskansalaisella ei tule siinä hirveästi vapautta oleman. Nyt pitäisi kaiketi taistella tuota meininkiä vastaan. Mutta emmehän me taistele.

   Poista
  2. Kiuruhan meni jo möläyttämään pakollisen digitaali-ID:n/kansalaispassin olleen EU:ssa suunnitteilla jo ainakin 2018, tämähän oli sen pilottikokeilu ja sisäänajo "koronan" varjolla. Tulevassa EU:n laajuisessa ellei globaalissa viherfasismissa jokaisella on pakollinen henkilökohtainen tottelevaisuuspassi jota ilman et yhteiskuntaan osallistu eli käytännössä elä, ja samalla passilla voidaan asettaa henkilökohtaiset "hiili" eli päästörajat jotka ovat käytännössä käyttäytymisrajat. Olepa väärää mieltä niin passi menee punaiselle eivätkä ovet aukene minnekään ja olet pian de facto likvidoitu muutenkin kuin sosiaalisesti. Tämänlaisesta systeemistä menneet diktaattorit kykenivät näkemään vain märkiä päiväunia.

   Poista
 9. Olen mielenkiinnolla seurannut ajanjaksoa ennen ja jälkeen koronan.
  Ennen koronaa tulevat lääkärit puursivat vuosikausia opintojensa parissa. Mikäli sometohtorit ja kommenttaattoriälymystön edustajat ovat oikeassa, on lääkäreihin ja lääketieteellisten tutkimusyksiköiden kovapalkkaisten henkilöihin investointi ollut turhaa. Hoitokäytännöt ja viimeisin tieto löytyvät mm. tämän sivuston akateemikoiden kirjoitelmista.

  T: Veijo, lääkäri jo vuodesta 1977

  VastaaPoista
 10. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Niin, ei tässä varmaan kukaan ole lääkärien ammattitaitoa kyseenalaistamassa. Tosin, ei se lääkärikään minun silmissäni mikään erehtymätön oraakkeli ole. Lääkäri on kuitenkin sen lääkäriytensä ohella myös ihminen, ja ihmisillä on tapana joskus puhua pötyä milloin mistäkin syystä. Kyllähän minä poliisiakin kunnioitan, mutta pidän silti samanaikaisesti Jari Taposta täytenä vitsinä.

  VastaaPoista
 11. Muuten aika jännää kuinka tämäkin on unohtunut tässä parinvuoden aikana..
  Eikä tuosta ole edes kauan ..

  https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muistaa-nykyista-pahempi-epidemia-riehui-euroopassa-vain-muutama-vuosi-sitten-ja-tappoi-yli-200-000-ihmista-enemman-kuin-normaali-kausi-influenssa/

  -jpt-

  VastaaPoista
 12. Mikähän Nato siellä iskee mv-lehteä vastaan? Ei taida jotkut valtaapitävät tykätä, että koronastakin levitetään ihmisille toisenlaista informaatiota. Ettei vain suuri kertomus kärsi haaksirikkoa. Ei riittänyt Janitskinin kurmuuttelu.

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 13. Lääkäreiden ammattikunnassa on toki arvostettavia lääketieteen asiantuntijoita, jotka yrittävät kaikkensa saadakseen kansalaisille totuuden covid-uususkonnon valheellisuudesta.
  Valitettavasti suurin osa lääkärikunnasta on ryhtynyt covid-papeiksi saadakseen itselleen sekä riihikuivaa rahaa Pfizerin osakkeiden muodossa että ennen kaikkea hyväilyä narsismin pullistamalle egolleen.

  Ja sote-alalla narsisteja on enemmän kuin millään muulla ammattialalla;
  juuri siellä mistä heidät olisi nimenomaan perattava pois ja heitettävä niskaperseotteella Kaakkois-Aasian ladyboy-maihin, joissa he ovat kuin kotonaan.
  Niissä kun ei peniksellisiä naisia pidetä epänormaaleina.

  VastaaPoista
 14. Terve Jpt, Tapsa vaan ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Jpt: Joo, muistan tuon epidemian. Olihan sekin jonkun aikaa lööpeissä, mutta ei siitä silloin mitään hysteriaa seurannut.

  Tapsa vaan: Jaa, mikähän lie. Eipä järjestelmä ole tuosta MV-lehdestä koskaan hirveästi pitänyt.

  QK: Valitettavasti suurin osa lääkärikunnasta on ryhtynyt covid-papeiksi saadakseen itselleen sekä riihikuivaa rahaa Pfizerin osakkeiden muodossa että ennen kaikkea hyväilyä narsismin pullistamalle egolleen.

  Tuo on juuri se pointti, jota olen muutamilla sarjakuvillani pyrkinyt tuomaan esiin.

  Ja sote-alalla narsisteja on enemmän kuin millään muulla ammattialalla

  Itse en ole koskaan alalla työskennellyt, mutta tunnen monia jotka ovat. Niiden tarinoiden perusteella joita olen heiltä kuullut, sanoisin, että taidat olla oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Valitettavasti suurin osa lääkärikunnasta on ryhtynyt covid-papeiksi saadakseen itselleen sekä riihikuivaa rahaa Pfizerin osakkeiden muodossa että ennen kaikkea hyväilyä narsismin pullistamalle egolleen."

   Lääkärit ansaitsevat riittävästi riihikuivaa ilman faisereita. Egomme eivät narsismiamme kaipaa pullisteluun. Juntti.

   Poista
 15. Kukkuu
  Muistatko koronan alkuvaiheista, jolloin sukkelasanaisena olit havainnut italiaanojen koronalevinneisyyden aiheutuneen siitä, että ahmiessaan pitsaa he lääppivät toistensa kasvoja.
  Tiedemieskö lienet? Ainakin kommenttisi ammattikunnastani viittaa siihen.

  Rypylle ja reiälle: oletteko panneet merkille, että blogistiikan huumori on kuollut. John Cleese taisi todeta saman jo jonkin aikaa aitten.

  Lupaan jatkossa välttää kommentointia sarajakuviinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan jatkossa välttää kommentointia sarajakuviinne.

   Ikävä kuulla. Kommenttejasi on ollut mukavaa lueskella. Ei minun ole ollut tarkoitus ketään suututtaa, mutta en minä ala itseänikään sensuroimaan.

   Poista
  2. Suomessa on nähty körinän todellinen teho, kun ihmiset eivät nuole toistensa naamoja.
   Olisi mukavaa, jos ladyboy-maahan muuttaneet pysyisivätkin siellä. Vaan turha toivo se on, kun asioidaan peniksellisen naisen kanssa.

   Poista
 16. "Tältä näyttää twerk-tähti Tinzen hulppea ullakkohuoneisto: 7 metrin huonekorkeus, tähtitaivas ja seinillä pakarataidetta"

  Olisiko Tinzen seinälle päätynyt ryppy ja reikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, tuskinpa sentään. Mutta taidan alkaa käyttää tuota termiä sarjakuvistani, pakarataidetta. Aikaisemmin olen aina puhunut pyllyhuumorista.

   Poista
 17. Minullakin oli tuo pöpö. Elämäni laimein tauti. Pari päivää oli semmoinen tunne että onkohan flunssaa tulossa. Siinä kaikki. Toki kaikilla ei käy yhtä hyvin, mutta jos pitäisi valita niin ottaisin henkilökohtaisesti mieluummin koronan kuin perusflunssan.

  VastaaPoista
 18. Terve Ville, ja kiitos kommentistasi. Itselläni ei ainakaan tietääkseni ole kyseistä pöpöä ollut. Lievässä flunssassa olen ollut muutamaan otteeseen, mutta minua ei testattu, joten varma en voi olla. Lähipiirissä on tuota ollut jonkin verran, suurimmalla osalla laimeahko tauti. Yksi kaverini joutui ihan sairaalassa käymään, mutta se taisi olla niitä vuoden takaisia ärhäkämpiä variantteja.

  VastaaPoista