lauantai 11. joulukuuta 2021

VIIMEISET ROKOTTAMATTOMAT

 


Viimeinen ruutu ei ehkä avaudu kaikille lukijoille, koska se liittyy Yhdysvaltain tapahtumiin. Tästä linkistä löytyy selitys.

20 kommenttia:

 1. Eli kaiken kohtaamansa vastarinnan jälkeen covid-uususkonnon papit olettavat sankarikaksikon taantuneen amerikkalaisten neekerinpoikasten tasolle?

  VastaaPoista
 2. Ahaa, maaginen silmä-Mika on saanut vahvistuksia tiimiinsä: Teme ja Jartsa sekä ulkomaalaisvahvistus.

  Kyllähän tää pakottaminen saa muutkin takajaloilleen kuin linnoittautuneet veljekset. Heikosti toimiva ja hyvinkin riskialtis rokote pitäisi muka ottaa tai on vastuuntunnoton tomppeli. Sääliksi käy esim. hoitajia.

  Tervolta tätä saattoi odottaa, mutta Laajasaloa en ihan ensimmäisten joukossa olisi arvannut tähän rintamaan. Pidin häntä sentään sen verran tolkun tyyppinä. Lapsien vokottelu on kyllä ihan äärimmäisen typerää.

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 3. Terve QK ja Tapsa vaan, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Jotain sellaista. Taikka sitten papit epätoivoissaan takertuvat oljenkorsiin. Onhan tämän sarjakuvan lopetus ehkä vähän kömpelö, halusin vain jollain tavalla liittää tähän tuon linnunkuvatuksen:)

  Tapsa vaan: Kyllähän tää pakottaminen saa muutkin takajaloilleen kuin linnoittautuneet veljekset. Heikosti toimiva ja hyvinkin riskialtis rokote pitäisi muka ottaa tai on vastuuntunnoton tomppeli. Sääliksi käy esim. hoitajia.

  Kyllä. Eikä tässä enää takajaloillaan ole pelkät rokottamattomat, olen kuullut jo aika monen tuplarokotetunkin sanovan, että nyt saa jabit riittää. Hoitajilla on nyt tosiaan aika hankala paikka. Monet heistä tulevat toteamaan, että pitäkää tunkkinne. Mutta ei hätää, Lapin puolustaja Mikko Kärnä on kertonut meille, että heitä korvaamaan voidaan aina köijätä filippiiniläisiä hoitsuja. Sanoisin, että tuossa vittupäisyys nousee jo melkoisiin sfääreihin.

  Tervolta tätä saattoi odottaa, mutta Laajasaloa en ihan ensimmäisten joukossa olisi arvannut tähän rintamaan. Pidin häntä sentään sen verran tolkun tyyppinä.

  Minäkin vähän yllätyin Laajasalon kommentista. Se tosin ei yllättänyt, että kirkkommekin liittyi piikittömättömien vastaiseen rintamaan, olisin vaan veikannut jotain toista henkilöä.

  VastaaPoista
 4. On maailman huonoin rokote. Ei suojaa mihin oli tarkoitettu. Haittoja ennätysmäärä. Mutta sitä ei saa kritisoida tai olet syntisimmästä syntisin eli Covid2-rokotekriitikko.

  VastaaPoista
 5. Olihan tuo Mikko Kärnältä varsin laittamattomasti sanottu, mutta kun asian kääntöpuoli on, että meille olisi jo lähtökuopissa valmiina 10 000 filipinaa, koulutettuja ja palvelualttiita hoitureita.
  Mikä pahinta, he arvostaisivat suomalaista miestä ja saattaisivat olla jopa halukkaita pariutumaan heidän kanssaan.

  No, tottapa he kaikki olisivat myös valmiit ottamaan körinäpiikit päästäkseen Suomeen. Eivät pääse, koska ovat aivan vääränlaisia:
  filipinat ovat liian kilttejä, liian kristittyjä, liian ammattitaitoisia, liian naisia!

  Mitä körinäpiikittämisen tulee, tässä vähän aikaa sitten sairaaloihimme tulivat ensimmäiset kolmesti töötätyt körinäpotilaat.
  Montako tööttäystä tarvitaan, ennen kuin väki alkaa ymmärtää etteivät ne oikesti suojaa tartunnalta. Neljäs? Neljästoista? Neljäskymmenes?

  Mitä covid-papit sanovat kansalaisille heidän saatuaan vaikka sen neljännentoista tööttäyksen ja siitä huolimatta joutuvat sairaalaan körinän takia?

  VastaaPoista
 6. Terve Anonyymi ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Anonyymi: Noinhan se tällä hetkellä menee.

  QK: Joo, en minäkään usko että noita filippiinoja tänne oikeasti ollaan roudaamassa. Vituttaa vaan tuo Kärnän asenne. Vaan annetaan miehen puhua. Minä ainakin aion muistaa nuo puheet vielä silloinkin, kun tämä hulluus on ohi.

  Montako tööttäystä tarvitaan, ennen kuin väki alkaa ymmärtää etteivät ne oikesti suojaa tartunnalta. Neljäs? Neljästoista? Neljäskymmenes?

  Hyvä kysymys. Luulisin, että se porukka joka suostuu ottamaan lisää boostereita pienenee joka kierroksella.

  Mitä covid-papit sanovat kansalaisille heidän saatuaan vaikka sen neljännentoista tööttäyksen ja siitä huolimatta joutuvat sairaalaan körinän takia?

  Kyllä covid-papistolla varmasti selityksiä löytyy vielä siinäkin vaiheessa. Se on sitten toinen asia kuka niihin enää silloin uskoo.

  VastaaPoista
 7. Niistä filippiiniläisistä hoitsuista: Kyllä nnitä tulee, ei ihan niin montaa kuin kränä sanoo, mutta kuitenkin. Päijät-Hämeen pahoinvointiyhtymä, eli nykyiseltä nimeltään Päijät-sote on jo rekrynnyt useampia kymmeniä niitä tänne meille.
  Siinä paikalliset ukko- ja poikamiehet kiittää:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 8. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi.

  Niistä filippiiniläisistä hoitsuista: Kyllä nnitä tulee, ei ihan niin montaa kuin kränä sanoo, mutta kuitenkin. Päijät-Hämeen pahoinvointiyhtymä, eli nykyiseltä nimeltään Päijät-sote on jo rekrynnyt useampia kymmeniä niitä tänne meille.

  Jaahas, no se siitä sitten. Ei minulla ole mitään filippiiniläisnaisia vastaan. Jos tänne nyt välttämättä pitää mamuja kärrätä työvoimapulaa paikkaamaan, niin mielummin heitä kuin afganistanilaisia/irakilaisia äijänköriläitä. Mutta onhan se työvoimapula vähän keinotekoinen jos se johtuu siitä että niitä suomi-hoitsuja käytännössä pakotetaan irtisanoutumaan. Ja onhan se nyt muutenkin perkeleellistä, että joka kerta kun johonkin hommaan ei meinaa löytyä työntekijöitä, niin ratkaisu on aina köijätä tänne porukkaa toiselta puolen maapalloa. Miten ihmeessä tämä maa pysyi pystyssä ennen 90-lukua, kun tuo ei ollut vielä käytäntönä?

  VastaaPoista
 9. Minä kuulun itse niihin tuplarokotettuihin jotka tuumivat että jo alkaa riittää. Hiljattain tuli muuten tilastokeskuksen ilmoitus viime vuoden kuolemista. Kuolleita 55.000 ja koronaviruksen aiheuttamia kuolemia 558. Niin että hieman ylireagoinnin makua on. Pistää vaan miettimään että kun ihmiset ovat mukisematta hyväksyneet kaikki koronaan liittyvät rajoitukset niin herää kysymys että mitäpä rajoitetaan jatkossa? Kas kun valtakoneisto on huomannut että hallintoalamainen tottelee joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 10. Rakastan tätä julkaisua ja sen tekijä on kauniisti samalla aaltopituudella kanssani. Ei mulla muuta, moi...

  VastaaPoista
 11. Turkista kai niitä hoitajia alettin rekryään. Ovathan mitä humaaneimpia hoitsuja, niin kilttejä, ahkeria ja hartaita kirkossa kävijöitä.. Kiitokset sarjakuvan tekijälle. On mitä mainioin!

  VastaaPoista
 12. Terve Yrjö, Anonyymi ja Anonyymi2, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Pistää vaan miettimään että kun ihmiset ovat mukisematta hyväksyneet kaikki koronaan liittyvät rajoitukset niin herää kysymys että mitäpä rajoitetaan jatkossa? Kas kun valtakoneisto on huomannut että hallintoalamainen tottelee joka tapauksessa.

  Minä kanssa vähän pelkään, että entiseen meininkiin ei enää olla palaamassa. Ja jatkossahan noita rajoituksia on helpompi asettaa. Kynnys on madaltunut, ja kansalaisetkin saatu totutettua. Saattaahan tietysti käydä niinkin, että se hallintoalamainen saa jossain vaiheessa tarpeekseen ja alkaa kapinoimaan, mutta ei se ainakaan vielä siltä näytä.

  Anonyymi: Kiitoksia. Mukava kuulla.

  Anonyymi2: Kiitoksia.

  VastaaPoista
 13. Itellä alkaa olemaan sellainen tilanne, että vaadittaisiin joko Rypyn neuvokkuutta tai Koposen röyhkeyttä: 15.1.22 olis tossa Hervannan Varjobaarissa Azazelin keikka, eikä sinne pääse ilman sitä fasistista koronapassia!

  VastaaPoista
 14. Terve Juhox, ja kiitos kommentistasi. Sattuipa hauskasti. Seuraava sarjakuva käsittelee nimittäin juurikin tuota aihetta:)

  VastaaPoista
 15. Perussuomalaiset tulevat kärsimään seuraavissa (sinänsä tarpeettomissa) sotevaaleissa tappion siksi, että profiloituvat huuhaatiedon jakajiksi peesatessaan kulkutautimyönteisiä, jotka eivät oikeasti välitä tutkitusta tiedosta, vaan jalkelevat kovalla äänellä linkkejä olemattomiin lähteisiin koronarokotusten tehottomuudesta/vaarallisuudesta. Koronapassin ainoa vika on se, että se tuli puoli vuotta liian myöhään. Sillä saadaan pidettyä ravintolat jne auki, ja yrittäjät sekä työntekijät leivänsyrjässä kiinni.
  Teho-osastoilla on Suomessa nyt kuutisenkymmentä koronapotilasta, vissiin yksi tuplarokotettu ja muutama kerran piikitetty. Rokotettuja on kuitenkin pitkästi yli 80% yli 12-vuotiaista. Koronan takia sairaalassa olevista on muutama prosentti rokotettuja.
  Pakko vissiin palata taas äänestämään kokoomusta, kun persut paljastuvat sittenkin ääliöiksi.

  VastaaPoista
 16. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi.

  Perussuomalaiset tulevat kärsimään seuraavissa (sinänsä tarpeettomissa) sotevaaleissa tappion siksi, että profiloituvat huuhaatiedon jakajiksi peesatessaan kulkutautimyönteisiä, jotka eivät oikeasti välitä tutkitusta tiedosta, vaan jalkelevat kovalla äänellä linkkejä olemattomiin lähteisiin koronarokotusten tehottomuudesta/vaarallisuudesta.

  Tuo mitä sanoit Persuista sotevaaleissa saattaa pitää hyvinkin paikkansa. Tosin, menettäisivät he paljon ääniä siinäkin tapauksessa, että olisivat ottaneet vastakkaisen linjan. Mitä tulee arveluttavia linkkejä jakeleviin kulkutautimyönteisiin, niin epäilemättä sellaisiakin löytyy. Mutta ihan tosiasioidenkin perusteella sanoisin, että tuo rokote on melkoisen tehoton. En minä oikein muutakaan sanaa keksi kuvaamaan rokotetta, joka ensin pitää ottaa kaksi kertaa, ja sitten boosterina aina muutaman kuukauden välein, ja joka ei siltikään estä saamasta tai tartuttamasta tautia, eikä aina estä edes sitä sairaalahoitoa. Enkä minä sen rokotteen vaarallisuuttakaan lähtisi vähättelemään, haittavaikutusten määrät ovat melkoisen huikeita verrattuna mihin tahansa muuhun rokotteeseen, mukaanlukien se kuuluisa sikainfuenssapiikki joka vedettiin pois markkinoilta.

  Koronapassin ainoa vika on se, että se tuli puoli vuotta liian myöhään. Sillä saadaan pidettyä ravintolat jne auki, ja yrittäjät sekä työntekijät leivänsyrjässä kiinni.

  Ravintolat ja muut saadaan pidettyä auki siten, että hallitus lakkaa rajoittamasta niiden toimintaa. En minä näe mitään hyötyä moiselle passille. Sen avulla saadaan kyllä pidettyä rokottamattomat ulkona, mutta taudin leviämiseen se ei vaikuta paskan vertaa, rokotetut kun levittävät sitä ihan samalla lailla kuin rokottamattomatkin.

  Teho-osastoilla on Suomessa nyt kuutisenkymmentä koronapotilasta, vissiin yksi tuplarokotettu ja muutama kerran piikitetty. Rokotettuja on kuitenkin pitkästi yli 80% yli 12-vuotiaista. Koronan takia sairaalassa olevista on muutama prosentti rokotettuja.

  Niillä teho-osastoilla on tavallisten kausi-influenssojen aikana ollut paljon isompiakin määriä, eikä silloinkaan alettu yhteiskuntaa sulkemaan. Enkä muista kenenkään mitään terveyspassejakaan ehdottaneen.

  Pakko vissiin palata taas äänestämään kokoomusta, kun persut paljastuvat sittenkin ääliöiksi.

  Onnea valitsemallasi polulla.

  VastaaPoista
 17. Eivät ne toistuvat tööttäykset vain näytä oikein suojaavan körinältä:

  https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirus-lukuina

  Tuolla covid-papiston omalla sivulla he tunnustavat, että viikolla 29.11.-5.12. sairaaloihin tuli körinän takia eristyshoitoon 18 tööttäämätöntä (58 % kokonaismäärästä), yksi kerran töötätty mutta 12 tuplatöötättyä (39 %).
  Sitä edeltänyt viikko oli pahempi:

  tööttäämättömiä 15 (50 %), kerran töötättyjä ei yhtään mutta tuplatöötättyjä 14 (47 %) ja yksi triplatöötätty;
  siis töötättyjä yhtä paljon kuin tööttäämättömiä vaikka yksi jopa triplasti.

  Mutta tämänkin jälkeen covid-papisto se vaan julistaa tööttäyksen pelastavan körinältä. Ja covid-uskovaisia piisaa, kuten nähty on. Vaan eiväthän he muuten olisikaan uskovaisia:
  kristitty uskoo vaikka ei näekään. Covid-hysteerikko uskoo, vaikka omin silmin näkee touhun humpuukiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon datan perusteella vaikuttaisi, että tuo rokote antaa kyllä sen verran suojaa, että sairaalaan ei joudu niin usein(rokottamattomilla vielä tuossakin yliedustus, joskaan ei erityisen suuri). Tuon perusteella en kyllä missään nimessä koko kansaa lähtisi rokottamaan, mutta joidenkin yksittäisten henkilöiden kohdalla siitä saattaisi olla hyötyä. Ja tämä siis sillä oletuksella, ettei pitkäaikaisseurannassa ilmene mitään hälyttävää.

   Mutta tämänkin jälkeen covid-papisto se vaan julistaa tööttäyksen pelastavan körinältä.

   Se on ollut jo jonkin aikaa selvää, että tuo ei pidä paikkaansa.

   Poista
 18. Moro.

  Ite olen molemmat rokotteet ottanut ja aiompa vielä kolmannen ja neljännenkin ottaa (ja kannustanpa lähipiiriäkin ottamaan), mutta tämän kertaisin RjaR oli kuitenkin hauskin pitkään aikaan. Kiitos röhönauruista. Moninkertaisista nauruista.

  Pöö-variantti,
  Vedä sinä Tervo ---
  ja tää Covid-spesialisti X)

  VastaaPoista
 19. Terve Allaspalo, ja kiitos kommentistasi.

  Ite olen molemmat rokotteet ottanut ja aiompa vielä kolmannen ja neljännenkin ottaa (ja kannustanpa lähipiiriäkin ottamaan)

  Kunnioitan päätöstäsi. Minulla on oma mielipiteeni näistä rokotteista(mikä on kaiketi tullut jo kaikille selväksi:)), mutta kukin tekee omat ratkaisunsa. Minua onkin aika kovasti harmittanut nähdä meiningin menevän siihen, että rokotetut ja rokottamattomat ovat alkaneet riidellä keskenään. Varsinkin, kun se ei useinkaan ole mitään kevyttä naljailua vaan puolin ja toisin lentää aika kovaakin tekstiä.

  mutta tämän kertaisin RjaR oli kuitenkin hauskin pitkään aikaan. Kiitos röhönauruista.

  Kiitos itsellesi. Hauskaa että upposi. Minäkin pidän tätä hauskimpana viime aikojen tekeleistäni. Seuraava sarjis on muuten jo valmiina, julkaisen sen huomenna.

  VastaaPoista