keskiviikko 22. joulukuuta 2021

RYPPY LÄÄKÄRINÄ OSA XI

 


16 kommenttia:

 1. Neiti triggerström on näköjään herkällä tuulella synnytyksen jälkeen. Ei ole vielä nimensä mukainen. Tunnustaa vielä, että poikiakin on olemassa. Mutta odotapa pari kuukautta. Eiköhän vaadi kurkku suorana tunnustettavan, että poika on muuttunut mystisesti joksikin muuksi.

  Mietin pienessä mielessäni, että onkohan noi ihan tosissaan. Uskooko ne oikeesti tuohon soopaan, vai onko niistä vaan kiva kivittää perinteisesti ajattelevia? Vai onko se mukava elämä niin suuri itseisarvo, että pitää perskärpäsinä peesata muodinmukaisia hörhöjä?

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 2. Minkäpä sille voi, että muunsukupuolisia saa vain kieroon kasvattamalla. Biologia pystyy vain tähän:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersukupuolisuus

  Vaan onhan siinä jo tosi hyvä pohja muunsukupuolisuuskasvatukselle?

  VastaaPoista
 3. Tulipa hätäisesti luettua aamulla sarjakuva. Eihän se Triggerström vielä ole synnyttänyt vaan vasta sikiötutkimuksessa...

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 4. https://www.suomenmaa.fi/uutiset/il-vihreiden-puheenjohtaja-haluaa-purkaa-ahdistavat-miehen-mallit-emme-paina-ehdokasjulisteeseen-ihmisten-sukupuolta , hehee mä luin ensinnä otsikon että "Vihreiden puheenjohtaja haluaa purkaa ahdistavat miehen mällit" :P

  -jpt-

  VastaaPoista
 5. Muunsukupuolisella joko penis, kivekset ja vagina heiluvat vapaasti tuulessa, tai sitten mitään näistä ei näe paljaalla silmällä, arvaan.

  VastaaPoista
 6. Terve Tapsa vaan, QK ja Jpt, ja kiitos kommenteistanne.

  Tapsa vaan: Mietin pienessä mielessäni, että onkohan noi ihan tosissaan. Uskooko ne oikeesti tuohon soopaan, vai onko niistä vaan kiva kivittää perinteisesti ajattelevia? Vai onko se mukava elämä niin suuri itseisarvo, että pitää perskärpäsinä peesata muodinmukaisia hörhöjä?

  Paha sanoa. Luulisin että "suvaitsevaisena" eläminen on omalla tavallaan varsin haasteellista. Pitää pystyä päivittämään arvojaan ja käsitystään todellisuudesta melkoisella tahdilla. Eihän jostain muunsukupuolisista kukaan puhunut vielä joskus 6-7 vuotta sitten. Nyt heidän olemassaolonsa kieltäminen on ehdottomasti haram. Pitäisipä mokomat ottaa vielä vakavastikin.

  QK: Joo, noista intersukupuolisista(tai hermafrodiiteista, niinkuin minun nuoruudessani sanottiin) suvaitsevaisto puhuu aina silloin, kun joku toksinen setämies menee sanomaan, että sukupuolia on kaksi. Omasta mielestäni intersukupuoliset eivät oikein kelpaa esimerkiksi "sukupuolten moninaisuudesta". Siinähän on kyseessä epämuodostuma/epämuodostumia, eikä suinkaan mikään kolmas sukupuoli. Mutta minähän elänkin maailmassa, jossa asiat ovat asioita, ja 2+2=4. Muunsukupuoliset liitelevät ihan eri sfääreissä.

  Jpt: hehee mä luin ensinnä otsikon että "Vihreiden puheenjohtaja haluaa purkaa ahdistavat miehen mällit" :P

  Heh. Siinähän muuttuisi merkitys aika oleellisesti. Mitä tuohon Suomelan aivopieruun tulee, niin minä toivoisin ettei niitä miehen malleja dekonstruoitaisi enää yhtään enempää. Nähdäkseni tuon touhun seurauksena meillä on jo nytkin kosolti herkästi särkyviä nuoria miehiä joilta on identiteetti täysin hukassa.

  VastaaPoista
 7. Tiedä hänestä vaikka tämä ei olisi enää fiktiota. Tästä stripistä tuli heti mieleen eräs tapaus Amerikoista:

  https://2.bp.blogspot.com/-LAw5lWvXh88/WqgqtWSMGEI/AAAAAAAAFKo/whMKtMu2OYQukYvaeIdAIC88dcjgE_IEQCLcBGAs/s1600/lgbtqtiityy2.jpg

  VastaaPoista
 8. Terve Tom ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Saattaa olla noinkin. Taikka sitten muunsukupuolinen on uusi postmoderni ihminen, homo wokellus; NPC-tyylinen, sukupuoleton ja persoonaton, joka tahtoo vapautua biologian kahleista.

  Yrjö: Olen tainnut nähdä tuon joskus aiemminkin. Ainakin tutulta tuntui. Vaan onhan tuo aika kylmäävää. Tuossa jos jossain olisi kyllä huostaanoton paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan tuon poikaansa estrolla myrkyttävän lesbopariskunnan, ja olen melko varma että juurikin täällä aiemmin linkattuna, jonkun samankaltaisen muunsukupuolihäröilyn yhteydessä?

   Poista
 9. Hmmmm...Kumppanin kanssa. Eli neiti Triggerström ei elä mieoletetun kanssa? Oletan. Ja siittäjäksi/siementäjäksi saatu on erehdyttänyt kovin arvon neitiä, jos ja kun on vakuuttanut, että kyllä, kyllä hänen siemenestään kasvaa reilunkaupan muunsukupuolinen otus.
  Tai sitten hänet on saanut siunattuun tilaan pyhä henkiolento.
  Arvelee Huru-ukko
  Kaikesta huolimatta rauhaisaa joulunaikaa rakkaittenne kanssa.

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Niin, Triggerströmin kumppanin sukupuoli ei tosiaan tule tässä pätkässä esille. Eikä sitä voi oikein päätellä muistakaan sarjakuvistani; joissakin pätkissä T on naimisissa miehen kanssa, toisissa hän on lesbosuhteessa. Tähän pätkään se lesbosuhde sopisi luultavasti paremmin. Ryppy lääkärinä 6:ssa Triggerström hedelmöitettiin kestävän kehityksen siemennesteellä:)

  QK: Taidat olla oikeassa. Noin se on tainnut mennä. En pysty muistamaan tarkemmin, sillä näitä muunsukupuolisuutta käsitteleviä sarjiksia on kertynyt jo aika monta. Oikeastaan liikaakin, jos otetaan huomioon että eihän tämä nyt mikään yhteiskunnallisesti tärkeä aihe ole. Jotenkin tämä on vain niin herkullinen aihe pyllyhumoristille. Jollain tavalla siinä tiivistyy koko aikamme absurdius.

  VastaaPoista
 11. Voi Ryppy parkaa. Kaikenlaista sitä joutuu kuulemaan.

  Erinomaista pyllyhuumoria!!

  VastaaPoista
 12. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. Joo, ei ole helppoa Rypyllä. Ainakin näiden sarjakuvien perusteella potilaat tuppaavat olemaan haasteellisia:)

  Erinomaista pyllyhuumoria!!

  Kiitoksia kovasti.

  VastaaPoista
 13. Tukholmalainen Karolinska sjukhuset lopetti tänä vuonna alaikäisten hormonihoidot, joilla pyrittiin estämään puberteetti. Suomessa heikosti uutisoitu asia.
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/karolinska-stoppar-hormonbehandling-av-barn-med-konsdysfori

  VastaaPoista
 14. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. Oivallinen päätös mainitulta sairaalalta. Mitenkäs muuten nuo alaikäisten hormonihoidot meillä Suomessa? Käsittääkseni Suomessa täytyy olla täysi-ikäinen jos haluaa "korjata" sukupuoltaan, mutta ovatko nämä hormonihoidot meilläkin halal?

  VastaaPoista
 15. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja4. tammikuuta 2022 klo 16.02

  Todellisuus imitoi sarjakuvaa....?

  https://twitter.com/miestentasaarvo/status/1478014093768499208

  VastaaPoista