torstai 14. huhtikuuta 2022

RYPPY TAKSISSA

 


11 kommenttia:

 1. Tere Reijo. Jo sinuu on täs ootettuki. Mukava että olet hengissä:)
  Kuskilla foliopipo päässä ja jutut sen mukaiset.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Hengissä ollaan vielä kovastikin. Sarjakuvan värkkääminen ei vain ole oikein sujunut. Vaan jospa se taas tästä.

  VastaaPoista
 3. Ainakin tuo "Kuussa ei ole koskaan käyty" on helppo kaataa muistuttamalla väittäjää USAn ja Neuvostoliiton avaruuskilvasta, jossa N-Liitto oli koko ajan askelen edellä.
  Ensimmäinen satelliitti kiertoradalle, ensimmäinen elävä olento avaruuteen, ensimmäinen ihminen kiertoradalle, ensimmäinen miehistö avaruuteen, ensimmäöinen nainen avaruteen...

  USA saattoi voittaa vain pääsemällä ensimmäisenä Kuuhun, ja sen tapahduttua N-Liitto onnitteli hampaat vihasta ja pettymyksestä kirskuen.
  Jos Kuulennossa olisi ollut pienintäkään filunkia, miten KGB ei muka olisi saanut sitä saman tien selville?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Hieno comeback! Noinhan se on. Ja kun taksi nyt oli ns aiheena, voisi kommentoida jotain rumaakin, mutta annetaan nyt olla. Ja itse aiheeseen voisi lisätä, jotain todella rumaa, koskien nykymenon hulluutta, mutta annetaan senkin nyt olla. Niinkuin, että tiesittekö maahanmuuttajien ottaminen vastaan kolmansista kehittyvistä maista, on satsaus Suomen tulevaisuuteen? No, sehän riippuu keneltä kysytään. Ja sitähän kysytään vain tietyiltä.

  VastaaPoista
 5. Terve QK ja Pate, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Jep, on kyllä totta että Neukkulan pojat olisivat nostaneet melkoisen äläkän mikäli olisivat filunkia haistaneet. Tosin kunnon flat-earthereita ei tuokaan argumentti vakuuttaisi. Nämä kun eivät usko ihmisen käyneen edes avaruudessa, kuusta nyt puhumattakaan.

  Pate: Kiitoksia. Onhan tuo kehitysmaalaisten päästäminen maahan tavallaan satsaus tulevaisuuteen. Nimittäin erittäin kurjaan sellaiseen.

  VastaaPoista
 6. Hienoa että Reijo on taas aktivoitunut. Tuli muuten tuosta flat earth-jutusta mieleen se, että uskon koko asian olevan alun perin kieli poskessa tehty. Taisi vaan käydä niin, että vitsi läksi lapasesta.

  VastaaPoista
 7. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Joo, koetetaan taas eteenpäin. Tämä touhu on tökkinyt aika pahasti viime aikoina. Välillä on tehnyt mieli tehdä ihan toisenlaista sarjakuvaa. Sellaista, joka ei ota kantaa politiikkaan eikä oikeastaan mihinkään muuhunkaan. Mutta katsotaan, en minä tätäkään lopettaa haluaisi.

  Tuli muuten tuosta flat earth-jutusta mieleen se, että uskon koko asian olevan alun perin kieli poskessa tehty. Taisi vaan käydä niin, että vitsi läksi lapasesta.

  Saattaa olla noinkin. En ole lainkaan perehtynyt siihen mistä tuo touhu on alunperin lähtenyt. Katsoin kuitenkin sellaisen "dokumentin", jossa flat-earth-tyypit esittävät argumenttejaan. Ja ne tyypit olivat kyllä ihan tosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Politiikka nostattaa liikaa tunteita. Se on ärsyttävää.

   Poista
 8. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi.

  Politiikka nostattaa liikaa tunteita.

  Niinhän tuo tekee. Ja näin on tietysti ollut ennenkin, mutta varsinkin viime vuosina harjoitettu politiikka saa minut suorastaan raivon valtaan. Ja silloin on vaikea tehdä pyllyhuumoria.

  VastaaPoista
 9. Asiaa ei voisi ilmaista paremmin.
  Hyvin kynäilty arvon herra Koiras.

  VastaaPoista