sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

RYPPY JAKAA VIISAUTTA OSA IX


18 kommenttia:

 1. No niinpä.
  Itselleni tämä tosiasiallinen rakenteellinen rasismi tökkää silmään aina, kun kohtaan monikulttuuris-suvaitsevaisen kansanosan harmittelua syistä, jotka estävät Afrikkaa loistamasta niin kirkkaana tähtenä maailmassa kuin heidän mielestään pitäisi.

  Pääsyy on tietysti aina kolonialismi:
  Paha Valkoinen Mies tuli Afrikkaan viemään kaikki maaperän rikkaudet pois antamatta pikku afroneekerirassukoille yhtään mitään.

  Kukaan heistä ei koskaan edes pohdi, miten afrikkalaiset olisivat voineet mahdollisesti hyödyntää öljy-, kulta- ym. jalometallivarantojaan tai ylipäänsä mitään mantereensa luonnonrikkauksia, ellei Paha Valkoinen Mies olisi tullut kaivamaan ne esiin,
  rakentaen siinä sivussa päällystettyjä maanteitä, rautateitä, kaivoksia, öljykenttiä ja -lauttoja, satamia, lentoasemia, voimalaitoksia, tehtaita ja kaupunkeja,
  joista afroneekerit voivat nauttia sen sijaan, että asuisivat kaikki pyöreissä savimajoissa.

  Kaiken tämän jälkeen he joskus harmittelevat "heimoajattelua".
  Se on heidän mielestään ikävä asia, joka estää afroneekereitä kehittymästä;
  he kun ajattelevat oman heimonsa jotenkin parempana kuin toisen heimon, jota pitää jostain syystä vastustaa.

  Suvaitsevaisto siis näkee Mustan Afrikan kansat yhden ja saman neekerikansan "heimoina".
  Ne eivät siis ole eivätkä tietenkään edes voi olla kansakuntia, joilla on oma kielensä, kulttuurinsa, historiansa ja perinteensä,
  jotka erottavat ne muista mantereen kansakunnista, joilla on omat kielensä, kulttuurinsa, historiansa ja perinteensä.

  Suvaitsevaiston mielessä afroneekereillä ei voi olla mitään sellaista. Meille kansallismielisille se on itsestään selvä asia nimeltään kansallistunne:
  meillä on oma kielemme, kulttuurimme, historiamme ja perinteemme. Ne ovat hitsaneet meidät yhteen kansankokonaisuudeksi.

  Asia on aivan sama afroneekerikansojen keskuudessa, mutta suvaitsevaiston mielestä se onkin vain kehittymätöntä "heimoajattelua".
  Se on heille sitä, vaikka he hyvin tietävät Afrikan kansojen eroavan toisistaan vähintään yhtä paljon kuin Euroopan kansojen,
  eikä heille tulisi mieleenkään väittää suomalaisten, espanjalaisten ja ukrainalaisten olevan eurooppalaiskansan "heimoja", joiden yhdistymistä vaivaa heimoajattelu.

  Mutta afroneekerit näyttäytyvät heille juuri sellaisina.
  Tämä jos jokin on minusta juurikin sitä nimenomaista rakenteellista rasismia:

  edes afroneekereiden puolestapuhujat ja -loukkaantujat eivät pidä heitä kykenevinä muodostamaan täysivaltaisia kansakuntia, vaan kehittymättöminä lapsina, joita pitää hoivata ja kasvattaa, että he joskus saattaisivat olla lähempänä eurooppalaista tasoa.

  VastaaPoista
 2. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Juuri näin, kolonialismilla selitetään afrikkalaisten kurjuus Afrikassa ihan samoin kuin rakenteellisella rasismilla selitetään afrikkalaisten kurjuuus Euroopassa. Kummassakin tapauksessa päästään myös mukavasti syyllistämään valkoista miestä. Ovathan suvaitsevaiset esittäneet joskus sellaisenkin teorian(en tosin muista kuulleeni sitä enää aikoihin), jonka mukaan afrikkalaisten eripuraisuus selittyy sillä, että valkoinen siirtomaaherra veteli mielivaltaisesti Afrikan valtioiden rajoja, muistamatta noudattaa ein reich-ein volk-periaatetta, jonka seurauksena eri heimot joutuvat elämään samassa valtiossa. Tämä logiikka heiltä kuitenkin katoaa kuin pieru Saharaan siinä vaiheessa kun puheeksi otetaan Euroopan valtiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Musta-Afrikan maat olisivat hyvinkin voineet pärjätä paremmin, jos alue olisi muodostunut kansallisvaltioista. Voi kuitenkin olla, että oikeudenmukaisia rajoja ei aina olisi voinut vedellä kansojen välille johtuen kansojen sekoittumisesta.

   Mutta mitä länkkärit voisivat silti tehdä asian hyväksi olisivat musta-Afrikan maiden auttaminen pääomapakojen tilkitsemisessä sekä avomielinen tullipolitiikka.

   Poista
 3. Ryppy iski taas asian ytimeen. Ei paljon lisättävää. Muuta kuin se, että kyseessähän on nollasubstanssilla varustettujen ihmisten egon ruokkiminen. ”Jos en voi olla mitään muuta, niin voinhan sentään olla tiedostava”. Ja Qroquius Kad oli kommentissaan oikeassa. Ei Afrikassa mitään heimoja ole. Siellä on kansoja.

  VastaaPoista
 4. Minä tuossa olen itsekseni ihmetellyt näitä blm-vouhkaajia. Että millä perusteella se mustan elämä muka olis merkityksellistä? Kun se ei kelpaa edes mainokseen. Tai millään muullakaan ns. rodullistetulla, kun nekään ei kelpaa mainoksiin tai tuotteen tai seuran logoihin, tai yhtään mihinkään. Paitsi tietysti svakki-idioottien paapottaviksi.
  Tai joku eskimo-jäätelö Paketissahan on melkoinen paradoksi: eskimo elää pohjoisella pallonpuoiskolla ja pingviinit tiettävästi etelänavan seuduilla.
  KOskahan kielletään salmiakkikarkit, mustia lähes kaikki, ei sillä joutaisivatkin, yäk pahoja ja monta muutakin asiaa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Tuo oli loistavin tiivistys rakenteellisesta rasismista mitä voi olla.
  Qroquius Kadille lisään vielä sen, että suvaitsevaisto pitää Afrikan ongelmien merkittävimpänä syynä niiden itsenäistymisen jälkeen (sitä ennen syynä oli valkoisen miehen kolonialistinen riistopolitiikka) sitä, että maiden rajat on vedetty mielivaltaisesti heimorajoista piittaamatta. Siis jostain syystä Afrikassa multikulti maan sisällä ei olekaan voimavara, vaan haitta. Kun taas Europpassa se on jostain syystä heidän mielestään päinvastoin.

  VastaaPoista
 6. Terve Yrjö, Tom, Huru-ukko ja Jaska, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Muuta kuin se, että kyseessähän on nollasubstanssilla varustettujen ihmisten egon ruokkiminen. ”Jos en voi olla mitään muuta, niin voinhan sentään olla tiedostava”.

  Tuohan pitää tietysti paikkansa. "Suvaitsevaiseksi" intellektuelliksi ryhtyminen lienee sikäli aika helppoa hommaa, että eihän siinä oikeastaan tarvitse ajatella yhtään mitään. Kunhan vain kiltisti omaksuu kaikki dogmit ja uskonkappaleet niin hyvin menee. Itse asiassa sitä ajattelemista kannattaa vältelläkin, muuten saattaa panna merkille tuon ideologian räikeät epäjohdonmukaisuudet.

  Tom: Mutta mitä länkkärit voisivat silti tehdä asian hyväksi olisivat musta-Afrikan maiden auttaminen pääomapakojen tilkitsemisessä sekä avomielinen tullipolitiikka.

  Kyllähän jostain tuollaisesta saattaisi hyvinkin olla apua. Ylipäänsä jos poliittinen korrektius ei olisi keskustelua kahlitsemassa, voitaisiin miettiä miten Musta-Afrikkaa saataisiin oikeasti autettua. Mutta jos kaikki ongelmat ovat seurausta kolonialismista ja ainut mitä voidaan tehdä on kipata sinne miljarditolkulla rahaa välittämättä lainkaan seurauksista, niin vituiksihan se menee.

  Huru-ukko: Onhan näitä tullut itsekin mietittyä. Mahdollisesti moderni suvakismi alkaa olla jo sen verran primitiivistä meininkiä, että se kieltää jo jumalolennon(=neekeri) piirtämisen. Tai sitten nämä vain paskovat kaikkien traditioiden päälle silkasta paskomisen ilosta.

  Jaska: Kiitoksia. Lienee niin, ettei suvaitsevaisto niinkään välitä siitä, mistä ne Afrikan ongelmat tarkalleen johtuvat. Tärkeintä on, että niistä voidaan syyttää valkoista miestä.

  VastaaPoista
 7. Reijon vastauksesta Tomille, että "on kipata sinne miljarditolkulla rahaa". Tämä lienee nyt korkea-arvoisen Euroopan unionin edustajamme Jutta Urpilaisen (sd) toimesta alkanut.. Ghanassa vierailtiin ja nyt Ghanaa ja Afrikkaa yleisesti ajetaan suomalaiseen arkeen muun muassa Ylen kautta. Kovin yllättynyt en olisi, mikäli Euroopan unionin virallisen budjetin ulkopuolelle suunnitellusta "koronatukipaketista" osa ohjautuisi myös vaikkapa Afrikkaan, sillä siitäkin budjetin ulkopuolisesta virityksestä ei tulla antamaan todellista tietoa sen maksajille eli eurooppalaisille veronmaksajille. Kaiken lisäksi tuo viritys on todettu Euroopan unionin sääntöjen vastaiseksi, tai vähintään vakavasti Euroopan unionin sääntöjä kiertäväksi. Samaa tiedon panttaustahan harjoitti ex-pääministeri Sipilän (kesk.) hallitus, joka vastoin lupaustaan ei kertonut maahanmuuton kustannuksista Suomen Kansalle. Valtiontalouden ja -hallinnon kontrolloreilla ja tilintarkastajille mielenkiintoinen osuus tuossa koplauksessa.

  VastaaPoista
 8. Hyvin määriteltu tuo rakenteellinen rasismi. Itselle ei ole selvinnyt vielä tuo BLM-hysteria, joka on jo johtanut patsasvainoihin. Afrikkalaiset ovat omasta syystään pysyneet afrikkalaisina ja kehitysapu sitä pahentaa.

  VastaaPoista
 9. Olen Ykän blogissa maininnut eräästä Kiinalaisesta herrasmiehestä jonka kanssa tuli kurlattua muutama bisse erään Bangkokilaisen hotellin allasbaarissa.
  Hän oli jo jonkin aikaa ollut Afrikassa esimiestehtävissä eräässä kinuskien projektissa. Kysyin heebolta miksi he roudaavat ihan rukkastyövoimankin sinne Kiinasta kun halpoja käsiä olisi manner täynnä.
  Vastaus oli seuraava:
  "Jos annat neekerille jako-avaimen niin ensin se maistelee sitä, seuraavaksi se yrittää myydä sen ja lopuksi se koittaa nussia sitä.
  Ei entisistä paimentolaisista saada mittavalla kehitysavulla aikaiseksi muuta kuin entistäkin laiskempia paimentolaisia.
  Ainoat vähänkin menestyneet valtiot niillä tonteilla ovat olleet valkoisten rakentamia ( Zimbawe ja E-Afrikka).
  Nekin tuhotaan heti kun neekerit itse pääsevät valtaan.

  VastaaPoista
 10. Terve Juha, Krypta ja Joppos123, ja kiitos kommenteistanne.

  Juha: Kovin yllättynyt en olisi, mikäli Euroopan unionin virallisen budjetin ulkopuolelle suunnitellusta "koronatukipaketista" osa ohjautuisi myös vaikkapa Afrikkaan

  Enpä olisi minäkään. Muistelisin että joku olisi tuollaista jo väläyttänytkin. Saatan tosin muistaa väärinkin. Sääntöjen vastainen tuo "koronatukipaketti" taitaa tosiaan olla, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta kun EU-herrat pyyhkivät perseensä EU-säännöillä. Ja kuten totesit, sehän on selvää että maksumiehiltä tullaan pimittämään yhtä sun toista.

  Krypta: Käsittääkseni tuolla Jenkkilän BLM-porukalla on jonkinlaisia äärivasemmistokytköksiä. Nythän siellä vainotaan patsaita, mutta mikä lienee lopullinen tavoite? Mitä tuohon kehitysapuun tulee, niin onhan siellä Afrikassa sellaisiakin talousmiehiä, jotka ovat pyytäneet sen lopettamista koska ovat nähneet omin silmin mitä siitä on seurannut. Mutta onhan se nyt selvää että eurooppalainen vasuripoliitikko tietää paremmin mitä Afrikka tarvitsee.

  Joppos123: Ei entisistä paimentolaisista saada mittavalla kehitysavulla aikaiseksi muuta kuin entistäkin laiskempia paimentolaisia.

  Noinhan siinä on juuri käynyt. Eikä muutosta ole luvassa jos sama meininki jatkuu. Ja miksei jatkuisi, sillä ainut mikä eurooppalaista suvakkia kiinnostaa, on se, että sitä rahaa kipataan sinne jatkossakin, mielellään vielä suurempia määriä. Häntä ei kiinnosta pätkääkään mitä sillä rahalla tehdään, tai minkälaisia vaikutuksia sillä on.

  VastaaPoista
 11. Kun olen noita kehityssivustoja lukenut, niin nissä joskus aina paheksutaan sitä, että musta-Afrikasta näytetään aina vain ikäviä puolia. Olen itse tavannut sanoa tästä, että jos keskitytään myönteisiin puoliin, niin silloin länkkäreillä on vähemmän syytä antaa kehitysapua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se tietysti on. Minä muuten jos saisin päättää, niin lopettaisin koko kehitysavun nykymuodossaan. Jonkunlaista apua olisin minäkin valmis antamaan, mutta sen pitäisi olla sananmukaisesti kehitysapua, eli autettaisiin afrikkaa kehittymään. Apu voisi olla esim. maatalouskoneita tai infran kunnostusta, koulutusta, miksei tarvittaessa ruoka-apuakin, muttei missään nimessä suoraa budjettitukea siinä toivossa, että gepardisuikkadiktaattori sattuisi sen käyttämään alamaistensa hyvinvointiin.

   Poista
 12. Kommentoin blogissasi

  "
  KKi16. kesäkuuta 2017 klo 17.16

  Minäpä luulen, että tässä parin vuoden sisällä vasta kusetus tehdään. Halla-aho taidettiin heivat juurikin siksi, että EU:sta on tulossa jotain todella jännää, jota Halla-ahon persut olisivat vastustaneet. Siksi tällainen operaatio ja paskapuhe arvoista.

  Kuka muuten oikeasti uskoo, että kokkareilla ja kepuleilla olisi muitakin arvoja kuin €uroilla mitattavia?
  "

  Luulenpa, että se kusetus on juuri nyt tehty. Tarkoitan tätä tulonsiirtomekanismia jonka tekosyynä on tämä Korona. Korona taisi tulla näille EU-femokraateille kuin tilauksesta. Sen varjossa toteutetaan lopullinen liitovaltio pyrkimys.

  VastaaPoista
 13. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi. Taisitpa olla kaukaa viisas. Jonkinlaista tukipakettia olisi kai ollut tulossa ilman koronaakin, mutta nythän se on helpompi myydä vaalikarjalle. Tämänhän pitäisi olla tilapäinen keino, mutta en minä sitä ainakaan usko hetkeäkään, sillä niinkuin sanoit, liittovaltioonhan tässä tähdätään.

  VastaaPoista
 14. Niin, kun asiaan hieman perehtyy, Suomen maksu on 6,6 miljardia.
  Siitä on jo netto saanti laskettu pois.

  Pauli Vahtera on jo blogissaan asian selvittänyt. En laita linkkiä, kaikki sen lötävät, joita asia kiinnostaa.

  On aivan sama mitä me täällä netissä öyhötetään. Alkaa olla aseiden aika.
  Pohjoimainen hyvinvointi yhteiskunta on tiensä päässä, edessä on aseiden aikakausi, jonka päässä, uusi paremmin rakennettu, hyvinvointi.

  Ilkeää, että tässä kävi näin.

  VastaaPoista
 15. Eikä siinä. Liittovaltio tyyliin U.S.A olikin OK.

  Ny on vain sillai ihan pikku erona U.S.A ja EU välillä pari asiaa.
  Ensinnäkin kieli. From Bangor, Maine to San Diego, California, voit puhua samaa kieltä, englantia. Tavatkin ovat kokolailla samat. Kansallitunne on sama, jenkkilippu liehuu.

  Entäs euroopassa? Et pääse edes över gränsen och det stoppar förstår spåk i bensinstastsion. Eller hy?

  Tee tästä nyt sitten yhtenäisyyttä tunteva liittovaltio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan sama mitä me täällä netissä öyhötetään. Alkaa olla aseiden aika.

   Tuota minäkin pelkään. Ne korjausliikkeet joiden avulla tuo voitaisiin välttää olisi pitänyt tehdä aikaa sitten. Aion minä harjoittaa agitaatiota seuraavia vaaleja silmällä pitäen kaikesta huolimatta, mutta en minä ihan rehellisesti sanoen jaksa uskoa, että siitä paljonkaan apua tulee olemaan. Näyttää jo vahvasti siltä, että kiirastulen läpi mennään.

   Mitä noihin liittovaltioihin tulee, niin minunkaan mielestä Jenkkilä ja EU-viritelmä eivät oikein ole vertailukelpoisia. Pikemminkin tästä EU-hässäkästä tulee mieleen Neuvostoliitto. Ja niinkuin Neukkulakin, tämäkin viritelmä tulee romahtamaan omaan mahdottomuuteensa.

   Poista