lauantai 27. kesäkuuta 2020

EPÄKORREKTIT PIIRROSHAHMOT


41 kommenttia:

  1. Joko kuulit uusimman? L-Oreal kosmetiikkayritys aikoo poistaa sanat valkaiseva ja vaalentava. Epäilen, että hulluuden huippu on vielä kaukana edessäpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä jotain täysin käsittämätöntä, mutta ei täysin odottamatonta.

      Poista
    2. Terve Tom, ja kiitos kommenteistasi.

      Tämä on kyllä jotain täysin käsittämätöntä, mutta ei täysin odottamatonta.

      Ei ehkä täysin odottamatonta, mutta jotenkin nämä vieläkin jaksavat yllättää. Musta-Pekka-pelin ja Neekerinpusukuvan katoamista osasin jo odottaa, se oli enää vain ajan kysymys. Mutta tuota L'orealin tempausta en olisi kyllä osannut aavistaa ennalta.

      Poista
  2. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. Enpä ollut tuosta vielä kuullutkaan. Vaan aivan helvetin typeräähän tuo tietysti on.

    Epäilen, että hulluuden huippu on vielä kaukana edessäpäin.

    Samaa minäkin uumoilen. Hulluus etenee vauhdilla, ja se vauhti tuntuu kiihtyvän kokoajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää että vihvas yrittää ??? Tuhota kaiken 1vuodessa mitä Suomessa on ollut itsestään selvyys kymmeniä vuosia ja kukaan ei ole loukkaantunut moisista, huhhuh mitä aivopieruja nää vielä keksii.

      Poista
    2. Terve Unknown, ja kiitos kommenteistasi. Kyllähän tässä vähän hirvittää ajatella, mitä tuo kopla ehtii vielä kolmen vuoden aikana saada aikaan. Vimma tuntuisi ainakin olevan melkoinen.

      Poista
  3. Kun tälle tielle on lähdetty, ei sen päätä aivan äkkiä näekään. Lienevätkö seuraavana kieltolistalla pyykin valkaisuaineet? Ja jos, niin mikä niiden uudeksi, BLM-korrektiksi nimeksi?

    Saa nähdä, loppuuko tämä uusin psykoosioireilu omaan mahdottomuuteensa tukehtumiseen, muutettavaa kun on niin paljon.
    Pahoin pelkään, että ei.

    Kyllä tyttöhallitus kumppaneineen löytää laatikosta varmasti aina vaan isompaa vaihdetta pykälään lyötäväksi. Ylirasitettu moottori ulvoo äärirajoillaan, mutta tyttöhallituksen korvissa se on riemunhuutoa kaiken ihanasta muuttumisesta heidän oikkujensa tahtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tyttöhallitus(hups) Vanhanen,Haavisto,Lintilä, Harakka. Sopii porukkaan mainiosti.

      Poista
  4. No juu, tuo viimesin, ei tosin viimeinen, tulija kuuluu sarjaamme äly hoi älä jätä. Paitsi että se ei ole ehtinyt edes kotoutua. Ja kuten aiemminkin on todettu, kotoutuminen on helevatan huonoa.
    Jos nyt ruvetaan kuvia kumartamaan niin miksi ei sanota jugurttia vain jugurtiksi, oli se sitten peräisin vaikka ambomaalta? Jatoisekseen, tuo valion turkkilainen jugurtti on kylläkin alkujaan kreikkalaien.
    Kohta ei tiredä kaupassa mitä saa/on sopivaa ostaa. No valion tuotteet mulla on ainakin olleet pannassa jo kotvasen ja tämä pitää ne entistä visummin kiellettyjen aineiden listalla.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  5. Ja lista eikun pitenee. Geisha:

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5619bb4-0d47-4fab-9a5c-c8f20c8b4db8

    Ja L´Oreal (joka ylempänä mainittiinkin):

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006554783.html

    Täytynee pian perustaa erillinen lista nimeltä ”päivän deletoidut”. Jos tää ei ole Orwellia niin mikä sitten?

    VastaaPoista
  6. Muistan nähneeni dokumentin, jossa kerrottiin ainakin ihon vaalennustuotteiden kovasta kysynnästä Afrikassa. Siten kosmetiikkayrityksen aikeet asettavat afrikkalaisten meikkausharrastukset huonoon valoon.
    Toisaalta, onhan blackface-ilmiöstä tullut suuri rikos viime aikoina, joten varmaan myös whiteface (esim. tyyliin Michael Jackson) on erittäin tuomittavaa?

    VastaaPoista
  7. Ja mars yhtiö kuulemma aikoo lopettaa uncle ben riisipakettian sen mustaihoisen kokin kuvan, kun on rasistinen tms..

    -jpt-

    VastaaPoista
  8. Tämä touhu ylittää jo terveen järjen ja kovin korkealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VihVassut varmaann eri mieltä valkoposkihanhet ohjataan jonnekkin määrättyyn paikkaan E Kari(navigaattori kaulaan) Liisa14v ohjataan johonkin unisexy pukkariin I Suomela(karvaperseiden tuijoteltavaksi)jokainen Suomalainen kokenut raiskauksen ei paha( I Suomela)

      Poista
  9. Kuinka kauan siniristilippu saa vielä liehua?

    VastaaPoista
  10. Ainakin Intiassa ihonvaalennustuotteet ovat valtaisa 10 miljardin vuosibisnes. Mutta miksi ne tekevät tuollaista? Miksi kukaan haluaisi olla vaaleaihoinen, miksi, kun kaikki on lopulta valkoihoisten syytä? Kysyn vielä että MIKSI?

    VastaaPoista
  11. Terve QK, Huru-ukko, Yrjö, MikkoK, Jpt, Krypta, Korpisoturi ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

    QK: Niinhän se taitaa olla, että me emme ole nähneet vielä mitään. Tyttöhallituksella on vasta vuosi takana, ja sitäkin tuli Korona pahasti häiritsemään. Silti kaikenlaista on jo ehditty touhuta. Jos tuo porukka saa vapaasti huseerata seuraavan kolmen vuoden ajan, niin jälki tulee kyllä olemaan melkoista.

    Huru-ukko: Minäkin harkitsen vakavasti Valion boikotointia. Tuo mielensäpahoittajien edessä matelu ei ole sellaista käytöstä, jota minä haluan rohkaista.

    Yrjö: Tuosta Geishasta ehdinkin jo lukaista. Näitä tulee kyllä nyt niin tahdilla, että saa olla hereillä ettei satu missaamaan.

    Jos tää ei ole Orwellia niin mikä sitten?

    Sitähän tämä. Puhdasta kasinelosta.

    MikkoK: Minä vähän luulen, että L'orealilla taisi tässä päästä hätäkakka housuun. En jaksa uskoa, että he tuota kovin pitkälle ovat miettineet.

    Jpt: En minä oikein tuotakaan tajua. Eikö tummahipiäisiä ihmisiä saa enää piirtää ollenkaan, vai mikä helvetin idea tässä oikein on?

    Krypta: Totta puhut.

    Korpisoturi: Saa nähdä kuinka kauan saa liehua. Kyseessähän on kuitenkin selkeästi nationalistinen symboli. Ja mehän tiedämme, että nationalistisen symbolin katsomisesta on lyhyt askel vähemmistöjen uunittamiseen, tai jotain.

    Anonyymi: Paha sanoa. En tosin tiedä kuinka se toimii, tuleeko hipiänsä vaalentaneesta intialaisnaisesta osallinen valkoihoisten kollektiiviseen syntilistaan?

    VastaaPoista
  12. Kaakkois-Aasiassa kaikkia ihonhoitotuotteita markkinoidaan valkaisevina "whitening". Niillä hoodeilla ruskea iho on merkki köyhyydestä ja maalaisuudesta.
    Me fallet mennään sinne hankkimaan talvirusketusta ja paikalliset eivät vaan voi sitä käsittää.
    Siellä ihaillaan vaaleaa ihoa. Monesti kaupoillakin niin tulevat ihan koskettamaan.
    Afrikkaan saa roudata vaikka 100 vuotta vaalentavaa voidetta mutta neekeri pysyy neekerinä.

    VastaaPoista
  13. Jos Geisha-tuotemerkki poistetaan, kävisiköhän tilalle sitten "Gay-Sha", jossa parrakas transu keikistelee kimonossa? Voisi olettaa sen kelpaavan LGBTÅÄÖjaloputaakkoset-väelle?
    Tahi "Koskenlaskija", jonka valkoinen mieshahmo loukkaa koko maailmaa;
    jospa siitä tehdäänkin eräänlainen sananmuunnos "Lastenkoskija" asianmukaisella kuvalla?

    Nykyisessä hulluuden ilmapiirissä en enää edes yllättyisi, jos ensi viikolla tuostakin tulisi karua todellisuutta.

    VastaaPoista
  14. Siniristilippu on tosiaan uhanalainen. Saa nähdä, kuka ehtii ensin: vihervasemmisto, EU vai imaamit? EU-parlamentissahan omat liput ovat jo kirkonkirouksessa.

    VastaaPoista
  15. Terve Joppos123, QK ja MikkoK, ja kiitos kommentistasi.

    Joppos123: Noinhan se taitaa sielläpäin mennä. Vaalea iho alkaa pikkuhiljaa muutenkin olla jossain määrin eksoottinen piirre globaalissa vertailussa. Olikos meitä joku 7% maapallon väestöstä?

    QK: Paha sanoa tuosta Gay-Shasta. Tavallaanhan sen pitäisi kelvata sateenkaariväelle, mutta varmasti joku kokisi sen niinkin, että siinä nimenomaa pilkataan transihmisiä. Näitä mielensäpahoittajia ei ole helppo miellyttää.

    MikkoK: Minä veikkaisin EU:ta. Lippujen poistaminen liittovaltion hengessä saattaisi hyvinkin tulla jossain vaiheessa kysymykseen, ellei koko viritelmä romahda ennen sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä veikkaan 5 - 10 vuotta. Siniristi lippumme kielletään. Merkel ja macron haluavat oman armeijan eu:lle. Macron vielä enemmän.

      Poista
    2. Ei mitenkään mahdoton skenaario.

      Poista
    3. usarissahan tämä Louekoski-Mäenpää mikä lie, kirjotti että sateenkaarilipun polttaminen oli kamala viharikos ..
      jaa niin https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/aripesonen1/raija-toiviainen-valtakunnansyyttajan-poliittinen-agenda/

      -jpt-

      Poista
    4. Mielestäni kaikkien lippujen polttamisen tulisi olla laillista, kunhan vain itse omistaa sen poltettavan lipun.

      Poista
    5. Olen oikeastaan muuten samoilla linjoilla, mutta sen verran nationalismin peikko nostaa minussa päätään, että Suomen lippua en sallisi rangaistuksetta polttaa.

      Poista
    6. Olen sen verran liberaali nationalisti, että kannatan ehdottomasti oikeutta polttaa myös Suomen lippua.

      Poista
    7. Minun liberalismini ei yllä ihan tuonne asti, mutta nämähän ovat makuasioita. Muuten tuolla termillä liberaali on nykyään vähän ikävä kaiku johtuen siitä, että vasemmistolaiset käyttävät tuota termiä itsestään. Ottaen huomioon heidän intonsa sananvapauden kaventamiseen sekä muihin vääräuskoisen kurmottamistoimenpiteisiin, on tämä mielestäni hieman nurinkurista. Ymmärsin toki, että käytit sanaa sen varsinaisessa merkityksessä.

      Poista
    8. Joo. Yhdysvalloissa oli syntynyt 1930-luvulla tämä nimityksen "liberaali" käyttö kaiken maailman edistyksellisistä tai vasemmistolaisista. Ja se tapa on levinnyt rapakon tällekin puolelle.

      Sain muuten aikoinaan James Hirvisaaren hieman ymmärtämään tätä, että käsitteellä on klassinen eroava merkitys.

      Poista
    9. Ahaa, luulin sen olevan vähän uudempaa perua.

      Ja se tapa on levinnyt rapakon tällekin puolelle.

      Niinpä niin. Minulla ei sinänsä ole mitään ameriikkalaisia vastaan, mutta onhan se vähän ankeaa, että kaikki mahdollinen pitää sieltä kopioida tänne sellaisenaan. Mutta minkäs teet, niin se vain menee.

      Poista
    10. Presidentti Franklin Delano Roosevelt esiintyi "liberaalina". Siitä se alkoi, kun hänellä oli se New Deal -ohjelma. Roosevelt oli Demokraattisen puolueen jäsen, ja 1960-luvulta lähtien puolue on kannattanut enemmänkin sosiaalisia ohjelmia. Ja ympäristösellaisia.

      Poista
    11. Näin sitä oppii uutta vielä vanhoilla päivilläkin. Itse asiassa pitäisi varmaan joskus perehtyä USA:n historiaan vähän syvemminkin. Kyllä minä suurin piirtein tiedän mitä siellä on tapahtunut viimeisen 200 vuoden aikana, mutta siellä täällä on vielä sivistyksessä aukkoja.

      Poista
  16. Martinasta saisi hienon kuvan Elovenalaatikkoon, ainakin sellaiseen suurperhepakkaukseen.
    https://www.martina-big.com/

    VastaaPoista
  17. Se on ihan hyvä asia siivota pois afrikkalaistyyliset kuvat elintarvike- ja herkkupakkauksista.

    VastaaPoista
  18. Terve Jpt, Veijo ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

    Jpt: Tuo kirjoitus Toiviaisesta oli kyllä tyhjentävä. Täti käyttää härskisti asemaansa agendansa ajamiseen.

    Veijo: Hehee, minulta jäisi kyllä Elovenat ostamatta jos tuo friikki siinä kannessa olisi. Ja jäisi varmaan monelta muultakin.

    Anonyymi: Niin, nämähän ovat tietysti makuasioita. Minua nuo hahmot eivät koskaan häirinneet. Tuo turkkilaistyyppi ei koskaan tullut niin tutuksi, kun ei tuota tuotetta tullut koskaan ostettua. Mutta neekerinpusuhahmot sekä Laku-Pekan muistan jo lapsuudesta. Silloin kukaan ei nähnyt niissä mitään rasistista. Ja jos olisikin, niin sellaiselle tyypille olisi naurettu päin naamaa.

    VastaaPoista
  19. Reijo ei petä. Jo otsikon ja uuden blokkauksen otsikon nähtyäni oli ihan hyvä idea jättää juomiset ja syömiset toisaalle. Niinno, tulihan sitä jälleen naureskeltua pitkä tovi tälle sarjikselle.

    Onneksi ei ollut kova p*skahätä, koska muuten olisi tullut ns. "Blitzscheisse" (salamap*ska) housuihin :-)

    Hieman vakavammin puhuen, on tää niin hullua touhua jotta heikompaa hirvittää. Ööö, olisiko mitenkään mahdollista muuttaa johonkin muuhun galaksiin, vttuun täältä hullujenhuoneelta...?


    - Soomepois Eestist -

    VastaaPoista
  20. Terve Soomepois, ja kiitos kommentistasi. No hyvä että sentään blitzsheisselta vältyit:)

    Hieman vakavammin puhuen, on tää niin hullua touhua jotta heikompaa hirvittää. Ööö, olisiko mitenkään mahdollista muuttaa johonkin muuhun galaksiin, vttuun täältä hullujenhuoneelta...?


    Tämä alkaa tosiaan muistuttamaan päivä päivältä enemmän hullujenhuonetta. Ja se hulluus etenee sellaisella vauhdilla että kyllähän tässä todellakin jo vähän hirvittää. Etenkin kun tietää, että mitään helpotusta ei ainakaan lähivuosina ole tulossa. Harmi kun kerkesin jo saada valmiiksi tuon Ryppy lensi yli käenpesän-saagan. Meinaan, uutta materiaalia pukkaa melkoisella tahdilla.

    VastaaPoista
  21. Sehän taitais olla aika lisätä asiakkaisiin yksi eskimo. Ässä sarjiksia nää muuten kylläm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Eskimo tosiaan pääsi myös haram-osastolle. Sen lisääminen tuonne olisi kuitenkin hieman hankalaa, koska kyseessä ei ollut eskimohahmo, vaan pannaan pääsi vain sana.

      Poista
  22. Mites tuo Bulgarian jugurtti? Tää tosin muutettiin vissiin kymmenisen vuotta sitten. https://images.app.goo.gl/8bPWp4kuFX47SaC86

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, samalla logiikalla kai tuonkin pitäisi mennä. Sitä en sitten tiedä miksi se piti jo 10 vuotta sitten muuttaa. Ei varmaankaan silloin vielä mielensäpahoittajien vaatimuksesta.

      Poista