lauantai 25. heinäkuuta 2020

SANNA NEUVOTTELEE


Niinkuin kaikki lukijatkin jo varmasti tietävät, pääministerimme Sanna Marin kävi hiljattain Brysselissä neuvottelemassa elvytyspaketista. Näiden neuvottelujen seurauksena Suomi otti persnettoa 6,6 miljardia euroa. Neuvottelut olivat kuitenkin menestyksekkäät, mikäli uskomme (ja miksipä emme uskoisi) Sanna Marinia itseään sekä häntä komppaavaa valtamediaa. Sanna myös vakuuttaa meille, että elvytyspaketti on luonteeltaan tilapäinen eikä se suinkaan tule johtamaan integraation syvenemiseen, joten kansalaiset voivat olla senkin asian suhteen huoleti. Sannan piinkovat neuvottelutaidot pantiin merkille myös ulkomailla, ja Hollywoodissa on saatu juuri valmiiksi neuvotteluista kertova elokuva:


15 kommenttia:

 1. Samariini kehui olevansa/olleensa tiukka neuvottelija. Kuinka kehnosti meille olisikaan käynyt jos olisi ollut joku löperö? Ei kuitenkaan ollut kanttia tulla eduskunnan eteen kehumaan.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko siteerata Jeesusta: "Jos näin käy tuoreelle puulle, niin miten käykään kuivalle."

   Poista
 2. Onhan tässä edes se helpotus, että tuo 6,6 gigaeuroa lankeaa maksettavaksi vuosikymmenten jaksolle, jonka on määrä päättyä 2058. Siihen mennessä EU:ta ja Eurooppaa ylensäkään ei enää ole, jos intersektionalistit saavat jatkaa menoaan minkään ja kenenkään estämättä.

  Mikä se jokin voisi olla? Mieleen tulee vain Visegrádin Liitto, jonka Unkari, Tšekki, Slovakia ja Puola muodostavat EU:sta erotessaan ja johon liittyvät pikapuoleen Baltian maat, Itävalta ja Slovenia noin niinkuin alkajaisiksi.
  Siinä olisi se joidenkin kaipaama Intermarium, joka voisi toimia riittävänä vastavoimana alati itseään tuhoavalle EU:lle. Jos Britannia liittyisi siihen, siitähän tulisi Imperium Trimarium!

  Harmi vain, että Suomi ei tähän Intermariumiin koskaan liittyisi, vaan pysyisi Ruotsin kanssa viimeisinä EU-maina kaikkien muiden jo luovuttua Tuhon Projektista.
  Mutta toisaalta:
  eihän Neuvostoliiton ja Itäblokin hajoamista olisi kukaan voinut kuvitellakaan vielä kolme vuotta ennen sen tapahtumista? Ja niin vain kävi, vieläpä varsin vähällä verenvuodatuksella.

  VastaaPoista
 3. Marin hoitaa tehtävänsä hyvin Merkelin kenraalikuvernöörinä. Suomalaisena Marin tuntee hyvin Suomen paikallisolosuhteet ja kansan kärsivällisyyden veroja korotettaessa. Hän toimii suoraviivaisesti ja päämäärätietoisesti ulosottomiehen otteella. Hän kykenee realisoimaan nykyisen varallisuuden lisäksi myös tulevien sukupolvien omaisuuden vähintään kolmanteen tai neljänteen polveen asti.

  Kotimaassa tyhmät kansanedustajat ja asiantuntijat kitisevät jotain perustuslain vastaisuudesta, mutta eihän EU-tasolla toimittaessa Suomen perustuslailla on mitään merkitystä. Ottaisivat nyt selvää edes perusasioista! Hyvin tehdyn työn jälkeen Marin hiljentää eduskunnan ja lähtee kylmästi lomille valtamedian suosionosoitusten raikuessa.

  VastaaPoista
 4. Hjuu. Aikanaan maksettiin sotakorvaukset mutta sitä ennen sentään tapeltiin vuosikaudet. Nyt pannaan sama summa menemään vapaaehtoisesti. Tuo elokuvajuliste on kyllä hyytävän onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä laittoi julisteet osaksi tuhansien kuvien hienoa näytönsäästäjäänsä.

   ...Nykynäytöt eivät tarvitse kyllä toimintansa tueksi enää näytönsäästäjää, koska tekniikka on kehittynyt, mutta näytönsäästäjäni toimii sisustuselementtinä.

   Poista
  2. Hienoa, että julisteille löytyi käyttöä. Pitäisi varmaan itsekin ihan retrohengessä ottaa näytönsäästäjä käyttöön. Tulee ainakin 90-luku mieleen jos ei muuta.

   Poista
  3. Luonani kyläilevät tapaavat aina joskus kommentoida kuvien sisältöä...

   Poista
  4. Niitä kommentteja olisi ihan hauska kuulla.

   Poista
  5. En niitä niin tarkkaan muista enkä myöskään muistiin merkitse.

   Kuvien joukossa on nykyään myös paljon itse tekemiäni meemikuvia.

   Poista
  6. Juu, niin arvelinkin. Tarkoitin vain, että olisi ollut hauska olla kärpäsenä katolla.

   Poista
 5. Terve Huru-ukko, QK, MikkoK, Yrjö ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Niin, eiväthän ne Sannan neuvottelut tainneet todellisuudessa kovin kaksisesti mennä. Tietysti jos lopullinen tavoite on Suomen romahtaminen, niin siltä kantilta ajateltuna neuvottelut saattoivat olla hyvinkin menestys.

  QK: Minustakin alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että EU ei tule enää kovin kauan sellaisenaan kestämään. Tämäkin elvytyspaketti on jossain määrin epätoivoinen yritys pelata aikaa. Toisaalta EU-politrukit ovat sen verran kiintyneitä projektiinsa, etteivät he varmasti ihan helpolla aio antaa periksi. Aika näyttää kuinka käy.

  MikkoK: Todistat väkevästi. Tuo tulevien sukupolvien ryöstäminen on kyllä viheliäistä touhua, mutta eihän se sosialistia häiritse. Sosialisti kävelee silmääkään räpäyttämättä perustuslainkin yli, koska sosialistilla on Visio.

  Yrjö: Jep, sotakorvauksista selvittiin aikoinaan. Käsittääkseni sen ajan päättäjät kuitenkin suhtautuivat niihin asiaan kuuluvalla vakavuudella. Marinin kopla taas heittelee miljardeja menemään kuin karkkeja välittämättä lainkaan siitä kuka ne miljardit lopulta maksaa. Sillä onhan meillä varaa.

  Tom: Jep, eikä tämäkään osa taida viimeiseksi jäädä.

  VastaaPoista
 6. Jospa ne siellä pöydissä nyökyttelivät Mariinin (??) puheille. Sehän on jo toki menestys. Aikoinaan urpilainen ja käteinen niin sen näkivät.

  VastaaPoista
 7. Terve Korpisoturi, ja kiitos kommentistasi. Tuo lienee luultavaa. Marinin poistuttua paikalta on saattanut Italian edustajaa hymyilyttää.

  VastaaPoista