tiistai 30. huhtikuuta 2019

RYPPY JA RUUSUNNUPPU SAIRAALASSA


Reijo Koiras ja Pertinlaakson väki toivottavat kaikille lukijoille hauskaa vappua.

15 kommenttia:

 1. Vilpittömät pahoittelut Ryppyjen perhetragedian johdosta. Elän toivossa että kyseessä on kuitenkin väärä diagnoosi. Ja oikein mukavaa vappua sinne Pertinlaaksoon.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Ikävä tragedia, todellakin.

  Elän toivossa että kyseessä on kuitenkin väärä diagnoosi.

  Samaa toivotaan täälläkin. Onneksi sarjakuvamaailmassa kaikki on mahdollista. Oikein hauskaa vappua myös sinne Huitsinnevadaan.

  VastaaPoista
 3. Sääliksihän tuo käy.

  Toisaalta nykyään vakavastikin vammaiset pystyvät elämään hyvää elämää. Uskoisin jopa suvakeiksi syntyneillä olevan mahdollisuuksia miltei itsenäiseen elämään.

  Toki elämä erityislapsen kuten suvakin kanssa tulee olemaan haastavaa.

  VastaaPoista
 4. Harmi kun ei voi tehdä jälkiabortointia vielä kymmenien vuosien kuluttua. Mutta hei viis siitä, veikkaan että saadaan tulevalla eduskuntakaudella vihervasemmiston tarjoamaa perseilyhupia, joka on niin äärilleen vietyä, että mummovainaakin nauraa haudassaan niin, että multa vain pöllyää hautakummulla. Saatiin esimaksua Iiris Suomelan uikutuksista, vaan mietinpä vain että miksi Iiris-poloinen ei esittäytynyt setämiehelle, vaan luimistellen ilmeisesti kulki ohitse? Eikö olisi ollut hyvän tavan mukaista esittäytyä? Nämä riivatut suoltava syytteitään malka omissa silmissään.

  Eniwei, kiitos taas nauruntyrskähdyksistä ja hyvää vappua itsekullekin. Iines

  VastaaPoista
 5. Terve KKi ja Iines, ja kiitos kommenteistasi.

  KKi:
  Toisaalta nykyään vakavastikin vammaiset pystyvät elämään hyvää elämää. Uskoisin jopa suvakeiksi syntyneillä olevan mahdollisuuksia miltei itsenäiseen elämään.

  Näinhän se menee. Ja otinhan minä tässä taas melkoisia 'taiteellisia' vapauksia. Todellisuudessa kun suvakeiksi tuskin synnytään. Itse tiedän ainakin pari tapausta, jotka menivät yliopistoon ja jotka muutaman ensimmäisen kuukauden aikana suorittivat täydellisen metamorfoosin taviksista suvakeiksi.

  Iines: Noista Iiriksen ja Veronikan uikutuksista pitäisi kyllä melkein tehdä ihan oma sarjakuva. Minäkin vähän luulen, että seuraavan hallituksen toiminta tulee olemaan surkuhupaisaa katseltavaa.

  Eniwei, kiitos taas nauruntyrskähdyksistä ja hyvää vappua itsekullekin.

  Olepas hyvä, ja hyvää vappua sinullekin.

  VastaaPoista
 6. Ettei olisi vaan peräpositiivinen oireyhtymä? Tai mistä näitä tietää, ei mistään, mutta kuten Ryppy toteaa, luojan luomiahan sitä ollaan. Ja joo, tuskin kukaan syntyy suvakkina tai nuivana, vajakki on taas synnynnäistä arvelee Huru-ukko.
  PS. Poks sanoi kuoharipullo. Iloista ja riehekasta vappua niin Pertinlaaksoon kuin muuallekin pimeille maille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elinikäinen perätila - josta myös matkustajakonekaappari Elin Erse kärsii - on kyllä julma kohtalo. Ihan oikeutetusti tuota poteva suvakki on yhteiskunnalle katkera, kun helpotusta vaivaan ei ole saatavilla potilaan halutessa jatkaa sairastamista elävänä. Ei se kuitenkaan oikeuta tuhoamaan kokonaisia maanosia, ehkä korkeintaan yhden.

   Poista
 7. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Peräpositiivinen oireyhtymäpä hyvinkin. Se on ikävä sairaus, mutta ei Ryppy siitä ainakaan ole moksiskaan. Oikein hauskaa vappua sinnekin. Meillä ei kuohuviiniä ole, mutta olutta löytyy. Eikös se olekin vähän niinkuin tsuhnan shamppanjaa?

  VastaaPoista
 8. RK Kerroit järkyttävät pari tapausta, jotka ylinopeasti muuttuivat yiopistossa normaaleista suvakeiksi.

  He saattoivat olla narsistisia luonteenpiirteitä omaavia henkilöitä, jotka ovat tyypilllisiä uhreja psykopaattien manipulaatiolle (s. 95, Jamie Glazov: Jihadist Psychopath, 2018).

  Joten Rypyn päätös abortista ja sterilisaatioista on isänmaallinen teko, koska lapsesta olisi varmasti tullut E-sarjan aikuinen.

  Ryppy hoitaa Rypyttären suhteen asian jaksuhaleilla ja pylly-vasten-pyllyä-pumpum kuten laulusssa sanotaan.

  VastaaPoista
 9. Persenaamoista minulle tuli mieleen, että eikö näyttelijä Ben Affleck ole myös jonkinasteinen suvakki?

  ...Jonkinasteisessa humalassa minun oli ollut vaikea huomata tämän merkinnän julkaistumista ajoissa, mutta nyt olen täällä.

  VastaaPoista
 10. Terve Veijo ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Veijo: En usko että kyseiset tapaukset olivat mitään narsisteja. Olivatpahan vain maalta kotoisin olevia taviksia, jotka sitten yliopistossa omaksuivat pakolliset dogmit. Siinä on vähän samaa kuin niissä maalaisissa, jotka muuttavat Helsinkiin ja jo parin kuukauden aikana hylkäävät murteensa ja alkavat vääntää stadin slangia. Ja kyllä, jaksuhalit ja pylly-vasten-pyllyä-pumpum ovat oivallinen hoitokeino.

  Tom: En tiedä onko Ben Affleck(tai Assfleck, niinkuin South Parkissa sanotaan) suvakki. Mutta jos on, niin en minä ainakaan hirveästi yllättyisi. Eikös Hollywoodin näyttelijöistä melkoinen osa ole jonkin sortin liberaaleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että Hollywoodyn näyttelijöistä kovinkaan suuri osa kannattaa aatetta, joka kannattaa vapautta ja yksilöä.

   Muistan Affleckin sanoneen kerran "rumasti sanottu", kun joku oli sanonut tuhmasti islamista.

   Mitä tulee tähän metamorfoosiin yliopistossa, niin eikö tosiaankin ole vain luonnollista, että opiskelija siellä omaksuu ainakin ulkoisesti kaiken sen käyttäytymisen, mikä auttaa pärjäämään opiskeluympäristössä? Mutta sisäisesti on tietenkin rankkaa, jos joutuu koko ajan näyttelemään muuta kuin mitä oikeasti on. Tilanne on vähän sama kuin totalitaristisissa yhteiskunnissa. Ja sitten saattaa lopulta omaksua paineita helpottaakseen joitakin viralliseen dogmijärjestelmään kuuluvia asioita oikeastikin.

   Poista
  2. Niin, siis tarkoitin liberaaleja siinä merkityksessä kuin sitä sanaa Amerikassa käytetään. Siis ei-konservatiiveja.

   Kyllähän se tietysi saattaisi olla hankalaa nuivistella yliopistossa(ainakin humanistisella puolella), mutta minusta vaikutti vahvasti siltä, että nämä mainitsemani tapaukset uskoivat ihan vilpittömästi dogmeihinsa. Sitä en sitten osaa sanoa harjoittivatko he jonkin sortin orwellilaista kaksoisajattelua näiden asioiden suhteen.

   Poista
 11. No meidän tähdistöstä löytyy kyllä oikeitakin immeisiä, kundeita ja friiduita...
  https://www.newsmax.com/bestlists/hollywood-conservatives-list-influential/2017/12/28/id/834055/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan niitä konservatiiveja näköjään Hollywoodissakin. Aika paljon tuossa oli nimiä, joiden en olisi arvannut kannattavan republikaaneja. Clint Eastwoodin tiesin olevan Trump-kannattaja, ja James Woodsia seuraan itsekin Twitterissä. Tosin, jos tuollainen lista tehtäisiin Hollywoodin liberaaleista, niin sitä saisikin selata melkoisen tovin.

   Poista