torstai 25. elokuuta 2022

GRÖNMARXIN LEHDISTÖTILAISUUS


 

17 kommenttia:

 1. Jos mietitään että mikä olisi kaikkien aikojen hampaattomin uhkaus niin Grönmarx kyllä pamautti ihan kärkisijoille. Vaan mietitäänpä kuinka valtava määrä näitä grönmarxeja on julkisella sektorilla. Mahtaiskohan sillä olla hiukkasen osuutta julkisen talouden kestävyysvajeeseen?

  VastaaPoista
 2. Loistavaa duunia, RK, kuten urheiluväki sanoo! Ennen oli muuten vaikka "maaherra" - 8 kirjainta - nyt vaikka "ely-keskuksen toimialajohtaja", 27 kirjainta. Kehitys ei ehkä kehity mutta säätäminen on ikuista. -jussi n

  VastaaPoista
 3. Tyypillinen julkisen puolen virkahenkilö

  VastaaPoista
 4. Ai ai, tämän maailman grönmarxeille ei passaa nauraa!
  He kostavat se takuuvarmasti, ja sosiaali- ja terveyssektorin johtelijattarina heillä on siihen loisteliaat mahdollisuudet:

  elleivät he voi kostaa naurajille henkilokohtaisesti suoraan, he ottavat selvää näiden lähiomaisista, jotka ovat laitoksissa puolustuskyvyttöminä ja lainsuojattomina ja järjestävät heille sitten maanpäällisen helvetin.

  On se ala sen verran narsismin läpitunkemaa, että heiltä se käy.
  Jopa suurta iloa tuottaen!

  VastaaPoista
 5. Buaahhhahhhhahhhaaaa!!!!!
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Jaa, huippuosaajaksi. Noi niiku vaikka Pertinmaan Sokkariin hyllyjä täyttelemään?

  VastaaPoista
 7. Terve Yrjö, Tom, Ano1, Jussi N, Ano2, QK, Huru-ukko ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Jos mietitään että mikä olisi kaikkien aikojen hampaattomin uhkaus niin Grönmarx kyllä pamautti ihan kärkisijoille.

  Jep. En tiedä onko kukaan reaalimaailman Grönmarx sentään moista uhkausta heittänyt, mutta muistaakseni joskus vuosia sitten Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen perusteli posketonta palkankorotusvaatimustaan sillä, että julkisen sektorin pitää tarjota kilpailukykyinen palkka etteivät pätevät tyypit karkaisi yksityiselle puolelle.

  Vaan mietitäänpä kuinka valtava määrä näitä grönmarxeja on julkisella sektorilla. Mahtaiskohan sillä olla hiukkasen osuutta julkisen talouden kestävyysvajeeseen?

  Taitaa olla aika merkittäväkin osuus. Eihän se tietysti ole ainut kankkulan kaivo johon verovaroja haaskataan, mutta jos kaikki grönmarxit olisivat töissä yksityisellä sektorilla, niin olisihan tilanteemme jo selkeästi parempi.

  Tom: Onhan sitä monenlaista niin.

  Ano1 & Huru-ukko: Mukavaa että maistui:)

  Jussi N: Kiitoksia. Tuo tittelien kanssa säätäminen on kyllä ihme touhua.

  Ano2: Jep. Onhan siellä virkamiehissä toki sellaisiakin, jotka tekevät tarpeellista työtä. Mutta kukaan tuskin kiistää, että joukossa on myös melkoinen liuta grönmarxeja.

  QK: Saatat olla oikeassa. Minä aion kuitenkin nauraa jatkossakin. Kun en minä oikein muutakaan voi. Nämä Grönmarx-aiheiset sarjakuvat ovat muuten tuotannostani ainoita, joilla olen saanut ihmisiä suuttumaan. Tämä tuli minulle yllätyksenä. Itse olisin veikannut, että näin olisi käynyt Hassan-sarjakuvien kohdalla.

  KKi: Tuohon hommaan saattaisi Anni-Kristankin rahkeet riittää. Linnunpelätin hommiahan tulikin jo kokeiltua:)

  VastaaPoista
 8. Vai ovat nämä suututtaneet?
  Sittenhän ne osuvat tosielämän grönmarxeja aivan liian lähelle ja tarkasti!

  VastaaPoista
 9. Puhdasta palturia koko hanke. Hyvinvointialuuet johtajineen ovat hallituspuolueiden keino työllistää kannattajiaan. Ottavatkohan veikaten rahaa tuohon hankkeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Arvasin jo alussa miten tässä tulee käymään; kenenkään palvelut eivät parane, mutta saadaan uusia korkeapalkkaisia virkakyöstejä.

   Poista
 10. Julkisen sektorin hommissa on demarien jäsenkirja tunnetusti laadun tae.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnetusti näin. Tosin, näin on laita myös kepun jäsenkirjan kohdalla, varsinkin pienemmissä kunnissa.

   Poista
 11. Grönmarx pääsis varmaan Fortumillekin töihin. Siellä on ollut viime vuosina kovasti vihreää siirtymää ja palkatkin paremmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Sen puljun johdossa on kyllä tunaroitu melkoisesti. Se ei ole kuitenkaan heidän bonuksiaan vähentänyt.

   Poista