tiistai 25. lokakuuta 2022

PASTORI RYPPY

 


11 kommenttia:

 1. Hienoa, että Reijo on palannut tauolta. Jo tässä on odotettukin asenteellista ja preussilaista gewittungia sisältävää sarjakuvaa. Ja täytyy todeta, että yleiseksi hyve-, suvainto-, moku- & transvirastoksi muuttunut evlut-kirkkomme kaipaisi Rypyn kaltaisia pastoreita.

  Mutta valaiskaa tietämätöntä. Tiedän, että tommonen turrijuttu tai muoti on olemassa mutta mitä hittoa se oikeastaan on?

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Joo, tauko pääsi taas venähtämään vähän turhan pitkäksi. Tuo mitä sanoit evlut-kirkostamme pitää kyllä täysin paikkansa.

  Mutta valaiskaa tietämätöntä. Tiedän, että tommonen turrijuttu tai muoti on olemassa mutta mitä hittoa se oikeastaan on?

  En minäkään taida tuon touhun kaikkia nyansseja tietää, mutta käsittääkseni se on enimmäkseen jonkin sortin larppaamista. Tyypit pitävät kai jotain turribileitä joissa sitten pyörivät turrivetimissään. Osalla turriporukasta(en tiedä kuinka suuri osuus) kyseessä on myös jonkinlainen fetissi. Oletettavasti paneskelevat toisiaan tuollaiset kettunaamarit päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Yleissivistävässä TV-sarjassa CSI oli itseasiassa jakso jossa oli tarinaa moisesta perversiosta. Ovat ilmeisestikin tyyppejä jotka ovat pikkasen liikaa katselleet Disneyn piirrettyjä.

   Minä en kyllä oikein jaksa ymmärtää näiden pikkuperverssien hinkua päästä kirkossa naimisiin. Minkä v...tun takia sinne kirkkoon pitää ängetä jos ei kerran hyväksy oppia jossa on kirjoitettuna melkoisen negatiivinen suhtautuminen noihin perverssiyksiin?
   Lienee silkkaa v...ttuilua?

   Poista
  2. Tämäpä. Miksi on pakko ahtautua jonnekin mikä ei oletettavasti suvaitse sinua tai ajatusmaailmaasi, miksi hitossa? Miksein voi keksiä omaa turrikirkkoa ja siellä tehdä mitä haluaa, kenen kanssa haluaa, missä puvussa haluaa? Toki fantasian maailmassa voisi olla mukavaa niiden kettutytön asuun pukeutuneiden naisten kanssa paritella, mutta tosielämä nyt on jotain muuta kuin satunnaisia makuukamarifantasioita, niitä voi siellä omissa oloissa toteuttaa, eikä tuputtaa/pakottaa niille ketkä eivät siitä pidä. Kummallista tämä suvaitsevaisuus nykymaailmassa, ei ihminen ole suvaitsevainen lähtökohdiltaan.

   Poista
 3. No niin, nämä turrijutut menevät "hieman" yli meikäläisen hilseen, mutta nykyaikana kaikki on mahdollista. Erästä viisasta miestä siteeratakseni "o tempora, o mores" - voi aikoja, voi tapoja.

  Yrjölle, jos haluat tutustua aiheeseen, tässä lisää turriharrastajat vauhdissa. Pitkähkö keskustelulanka, mutta tuolta kun lukee yksityiskohtia, sitä mielenkiintoisemmaksi keissi menee.

  Näin pikkuilkeästi tulee mieleen, ettei noilla hepuilla ole ihan kaikki kotona....

  - Soomepois Eestist -

  VastaaPoista
 4. Tuotahan se turri tarkoittaa, ikään kuin leikkimisen ja pervoilun eriasteisia yhdistelmiä:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Turri

  Eipä oo helppoo pastorilla, eipä oo.
  Turrit ovat kuitenkin onneksi olemassa niin kauan kuin pitävät larppauspukujaan päällä, toisin kuin muunsukupuoliset joita ei ole kuin harhoissa.

  VastaaPoista
 5. Pukeutuvat erilaisiin eläinhahmoja matkiviin turkispukuihin (tekoturkista, ei aitoa) ja harrastavat erilaisia menoja. Sekaantuvat "eläimiin" muun ohella, eli naivat tosiaan, uros-ja naaraseläimiä sekaisin tai yhtä aikaa tai silleen. Ja pahimmillaan tappavat toisiaan. Luultavasti?
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Kyllä minulle käyvät monenlaiset vihkimiset, mutta minusta pitäisi kuitenkin olla jokaisen uskonnollisen yhdyskunnan oma asia, keitä suostuu vihkimään. Mielestäni tulisi toki valtio ja uskonnolliset yhdyskunnat erottaa toisistaan, niin ihmisillä olisi sitten enemmän valinnanvapautta asiassa.

  PS. Satuin juuri perustamaan Discordin kanavalleni tiistai-iltana erityisen linkkiosaston. Tämä tulee olemaan ensimmäinen linkki siellä.

  VastaaPoista
 7. Terve Soomepois, QK, Huru-ukko, Tom ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Soomepois: Lukaisin hieman tuota linkittämääsi keskustelua, hurjaa ollut meno tuolla turriporukalla. Ja joo, en minäkään noita aivan täyspäisinä pidä.

  QK:toisin kuin muunsukupuoliset joita ei ole kuin harhoissa.

  Juuri näin. Yle tosin on ilmeisesti vakaasti sitä mieltä, että muunsukupuoliset ovat todellinen juttu. Julkaisevat nimittäin muutaman kuukauden välein nyyhkyartikkeleja, joissa muunsukupuolista larppaavat tyypit itkevät sitä että yhteiskunta ei ota heitä vakavasti.

  Huru-ukko: Ja pahimmillaan tappavat toisiaan.

  Kyllä. Tuossa Soomepois'n linkittämässä keskustelussa puitiin tapausta jossa turrihomo oli murhannut tyypin. Siinä on saattanut olla poliisisetäkin hämillään tuota keissiä tutkiessaan.

  Tom: Mielestäni tulisi toki valtio ja uskonnolliset yhdyskunnat erottaa toisistaan, niin ihmisillä olisi sitten enemmän valinnanvapautta asiassa.

  Tämä malli kävisi minullekin. Kävi minulle kyllä myös se vanha systeemi, jossa avioliitto on miehen ja naisen välinen juttu, ja niille joita se ei huvittanut, oli tarjolla rekisteröity parisuhde.

  KKi: Minä en kyllä oikein jaksa ymmärtää näiden pikkuperverssien hinkua päästä kirkossa naimisiin. Minkä v...tun takia sinne kirkkoon pitää ängetä jos ei kerran hyväksy oppia jossa on kirjoitettuna melkoisen negatiivinen suhtautuminen noihin perverssiyksiin?
  Lienee silkkaa v...ttuilua?


  Tuota minäkin aikoinaan ihmettelin. Se taisi olla Kataisen shitpack-hallituksen aikana, kun se "tasa-arvoinen" avioliittolaki säädettiin. En ollut asiasta järin innoissani, vaikkei tuo niin tärkeä kysymys minulle ollutkaan. Omasta mielestäni sateenkaariväki olisi voinut toimia rekisteröidyn parisuhteen puitteissa, ja pitää omat seremoniansa ja rituaalinsa. Mutta eihän se riittänyt, piti päästä paskomaan taas yhden tradition päälle ja nauttimaan siitä kun setämiehiä vituttaa.

  VastaaPoista
 8. Koivulaakson Danikos se tuossa pariskunnassa punaisessa paidassaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Koivulaakso, mutta nyt huomaan yhdennäköisyyden:) Käytin tuossa kyllä mallina erästä todellista henkilöä, mutta nimeä en viitsi tässä mainita koska kyseessä ei ole varsinaisesti julkisuuden henkilö.

   Poista