tiistai 5. lokakuuta 2021

RYPPY JA GRÖNMARX OSA II

 


14 kommenttia:

 1. Naulan kantaan, taas. Sanavapaus Suomessa on nykyään varattu vain Puolueen eliitille.

  VastaaPoista
 2. Erityisesti Tynkkysen tuomion kohdalla voi todeta että kyllähän Suomessa mielipiteitä saa ilmaista mutta faktat ovat rikollisia ja rangaistavia. Niin kuin esmes se että turvapaikanhakijoilla olisi joku yhteys turvapaikanhakijoiden tekemiin raiskauksiin.

  VastaaPoista
 3. Marxistileninistisissä maissa, kun niiden perustuslaissa lukee, että se takaa sananvapauden, niin sillä on tarkoitettu yhteiskunnan eliitin sananvapautta.

  VastaaPoista
 4. Terve Yksi Turkkulaanen, Yrjö ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  YT ja Tom: Niinhän se taitaa nykyään mennä, että sananvapaus koskee vain oikeita ihmisiä ja oikeita ajatuksia.

  Yrjö: Tuo Tynkkysen tuomio on kyllä käsittämätön. Jopa härskimpi keissi kuin tuo Räsäsen.

  VastaaPoista
 5. Tuohon Tomin kommenttiin: Kansademokratioissa oli täysi sananvapaus. Toisaalta vapautta ei ollut enää sen sanan jälkeen. Kuten ei enää kaikilla meilläkään.
  Siksi en ole liittynyt mihinkään naamakirjaan tai muuhun ns. sosialistisen median juttuun, koska niissä on niin paljon mielensäpahoittajia, että ei menisi viittä minuuttia enterin painalluksesta kun olisi miekkataksi pihassa ja oveen kolkuittaisi, lievimmillään kolkuttaisi pari enstex-haalareihin pukeutunutta "taksimiestä".
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Samasta syystä minäkin teen näitä sarjakuvia nimimerkillä. Naamakirjaan näitä ei muuten kannata enää laittaakaan. Olen kuullut tapauksista joissa tyypit saavat sieltä bannia niin tehtyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin juuri jostain sellaista, että Facebookissa mainostajat, koska he tuovat rahaa talolle, ovat erityisessä suojeluksessa. Heidän on vaikea saada Facebookilta estoja.

   Poista
  2. Tuohan käy kiistatta järkeen. Rahaahan sielläkin pyritään tekemään.

   Poista
  3. Facebookilla on ihmeellinen suhtautuminen selviin valeprofiileihin, täss äyksi Suomalainen yritys jolla en sano nyt mikä, mutta sen yrityksen nimelle oli tehty valeprofiili, ja kun tämä kyseinen firma valitti siitä facebookille, oli tullut vaan vastaus että ei ole laitonta ..
   Yrityksellä oli ollut jo jonkunaikaa sivut facebookissa.
   Tuumasin keseisin yrityksen omistajalle, että on se ihmeellistä suhetutuminen, miten ne luulevat saavansa kyseistä yrityksestä enään mainostajaa ..

   -jpt-

   Poista
  4. En viellä ole saanut bannia, vaikka sinun vihreistä viisastelevia kuvia olen tuikannut vihreitten sivulle joskus :)

   Poista
 7. Kuka lie punainen liideri (isä aurinkoinen?) se nyt tuumikaan suurin piirtein, että kyllä meillä on sananvapaus, mutta kun olet sanottavasi sanonut, niin on vapaus mennyt. Tämä on kyllä totista totta tämän hetken härmän toisinajattelijoille.

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 8. Terve Jpt, Anonyymi ja Tapsa vaan, ja kiitos kommenteistanne.

  Jpt: No tuo on kyllä aika kummallista.

  Ano: Jaahas, onkohan vihreillä sittenkin huumorintajua:)

  Tapsa vaan: Minäkin mielessäni yhdistän tuon kommentin juurikin isä aurinkoiseen, mutta tietoa asiasta minulla ei ole.

  Tämä on kyllä totista totta tämän hetken härmän toisinajattelijoille.

  Näinhän se on. Eihän meillä ihan kommarimeininkiä vielä siinä mielessä ole, että mustat autot ilmestyisivät pihalle väärämielistä hakemaan, mutta sakot taikka työpaikan menetys on jo meilläkin ihan mahdollista. Joku käytti joskus termiä pehmototalitarismi, mikä on mielestäni aika kuvaava.

  VastaaPoista
 9. Tässä näkyy kansalliskonservatiivin ja vasemmistoliberaalin ajattelun ero, joka osoitettiin ainakin yhdessä USAlaisessa yhteiskuntatieteellisessä tutkimuksessa;
  eivät ne kaikki ole silkkaa ideologian julistusta.

  Osoitettiin siis, että kansalliskonservatiivi pystyy ymmärtämään niitä ajatteluprosesseja, joilla vasemmistoliberaali on muodostanut maailmankuvansa, vaikka ei olekaan siitä samaa mieltä.
  Toisin päin se ei toimikaan:

  vasemmistoliberaali (joka todellisuudessa ei ole liberaali laisinkaan!) ei voi ymmärtää kansalliskonservatiivin maailmankuvan kehitystä, koska itse katsoo edustavansa Absoluuttista Oikeutta, Totuutta ja Hyvyyttä.
  Koska kansalliskonservatiivi ei jaa hänen arvojaan, tämän on oltava joko paha, tyhmä tai hullu tahi kaikkea kolmea.

  Siksi vasemmistoliberaali ei halua suoda kansalliskonservatiiville, ekä oikeastaan muillekaan sananvapautta. Se kuuluu vain hänelle itselleen.

  VastaaPoista
 10. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Tuosta tutkimuksesta muistan lukeneenikin, ja tuo on kyllä täysin linjassa myös omien havaintojeni kanssa, joskin poikkeuksiakin löytyy. Eräskin "liberaali" toivoi että tyhmiltä ihmisiltä otettaisiin äänioikeus pois jotta persut saisivat vähemmän ääniä. Kokoomuksen äänestäjiä hän sen sijaan tuntui pitävän yksinkertaisesti pahoina tyyppeinä jotka haluavat mahdollisimman epätasa-arvoista yhteiskuntaa. Käy siinä sitten dialogia.

  VastaaPoista