sunnuntai 19. syyskuuta 2021

PIKKU-PERTTI KOULUSSA OSA VII

 


Jos joku lukijoista haluaa tutustua hydrofeminismin kiehtovaan maailmaan, niin sen voi tehdä täällä.

21 kommenttia:

 1. Totuuden puhuja ei löydä yösijaa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Kunpa tulisi se päivä, kun näiltä sekopäiltä leikattaisiin ISOLLA leikkurilla rahoitusta. Ja lisättäisiin rahoitusta ISOILLA määrillä mielenterveys hoitoon. Ja myöskin rahoitusta ohjattaisiin sinne, mikä OIKEASTIKIN tätä yhteiskuntaa kehittää ja vie eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Terve Huru-ukko ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Noinhan se nykyään menee. Ja nuo valheet joita meille pakkosyötetään, tuntuvat menevän koko ajan paksummiksi.

  Anonyymi: Sitä päivää minäkin odotan. En vain oikein usko, että se tulee tapahtumaan demokratian keinoin, vaan vasta täydellisen romahtamisen jälkeen. Edellinen hallitushan teki leikkauksia, mutta pikkunäpertelyä sekin oli, ja siitäkin seurasi aivan jumalaton ulina.

  VastaaPoista
 4. Toi muijahan on ihan sekaisin ! Pirun hyvä sarjis... Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Tuohon uuteen hahmoon on tullut ikävä kyllä törmättyä eräskin kerta. Karmeintahan on se, että tieteen nimissä tuputetaan jotakin joka ei ole tiedettä vaan muodin, uskonnon ja hysterian sekoitusta. Ja touhun arvostelu on sitten tiedevastaisuutta.

  VastaaPoista
 6. Neuvostoliitto tulee monessa muodossa.

  PS. Mä olen keksinyt ilmaisut hydrinen kesä ja hydrinen syksy. Nämä liittyvät siihen, virtaako vesi länsi-Vantaan Pähkinärinteessä sijaitsevan Lammaslammen pienen padon yli vai ei.

  VastaaPoista
 7. Luin juuri tuon hydrofeminismi-linkin kolmannen kerran enkä vieläkään löytänyt sieltä vastausta kysymykseen, mitä se vedellinen femputus sitten varsinaisesti tai edes aatteellisesti olisi.
  Siellä oli van tajunnanvirtaa:
  sanoja sanojen perässä ilman, että niistä olisi muodostunut mitään järjellistä viestiä.

  Paras anti oli toisen hyrdofempun nimi:
  Elina Suoyrjö!
  Nimeä ja ammattia myöten aivan kuin veli Yrjöperskeleen dystopiafiktioonsa luoma kauhuhahmo.

  VastaaPoista
 8. Terve Terho, Yrjö ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Terho: Paljon kiitoksia.

  Yrjö: Ja touhun arvostelu on sitten tiedevastaisuutta.

  Jep, tämä keskusteluilmapiiri on tosiaan aika mielenkiintoinen. Jos minä sanon että hydrofeminismi on joutavaa paskaa, niin se tulkitaan siten, että Reijo haluaa lopettaa kaiken tieteellisen tutkimuksen ja palata keskiajalle. Niin kai sitten.

  Tom: Kyllähän tämä alkaa pikkuhiljaa neuvostomeininkiä muistuttaa. Tai ainakin jotain sen pehmoisempaa versiota. Vielähän sen ehtisi torpata, mutta vaikuttaa siltä että melkoinen osa porukasta taitaa halutakin jonkin sortin totalitarismia. Tai ainakin he ovat valmiita sietämään sellaista.

  VastaaPoista
 9. Dosentin kaltaiset hahmot valitettavasti antavat tieteelle ja tutkimukselle huonon maineen. Itse väitelleenä tohtorina kauhistun suorastaan tuollaista p***aa, mitä toi höpöttää. Marinin hallitus ja sen vihreä käsikassara valitettavasti ei auta yhtään mitään. Tieteen rahoitus tulisi kohdentaa kunnolla kovaan tieteeseen ja hyvin suuren suurennuslasin jälkeen vasta humanistisille tieteille (yleisnimitys kaikelle muulle).

  VastaaPoista
 10. Terve QK ja M, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Luin juuri tuon hydrofeminismi-linkin kolmannen kerran enkä vieläkään löytänyt sieltä vastausta kysymykseen, mitä se vedellinen femputus sitten varsinaisesti tai edes aatteellisesti olisi.

  Samoin kävi minullekin. Jouduin sitten kopioimaan nuo sarjakuvassa olevat pätkät tekstistä sellaisinaan. Tuo kolmannessa ruudussa oleva pätkä oli ehkä lähimpänä hydrofemputuksen määritelmää, mutta eipä siitäkään paljon apua ollut.

  Paras anti oli toisen hyrdofempun nimi:
  Elina Suoyrjö!
  Nimeä ja ammattia myöten aivan kuin veli Yrjöperskeleen dystopiafiktioonsa luoma kauhuhahmo.


  Jep. Minä repesin tuolle ihan totaalisesti lukiessani tuota tekstiä ensimmäistä kertaaXD

  M: Noinhan se on. Itse en ole minkään sortin tutkija taikka tiedemies, mutta kunnioitan kyllä suuresti kovia tieteitä. Oikeastaan olen jopa sitä mieltä, että ainoastaan ne ovatkin todellista tiedettä. Jotain hydrofeminismiä voi olla kiva pohdiskella, mutta tieteen kanssa sillä ei nähdäkseni ole mitään tekemistä.

  VastaaPoista
 11. Koneen säätiö rahoittaa.. mahtaa hissit liikkua vilkkaasti tämän(kin) tutkimuksen
  johtopäätöksiä soveltamalla :) No, Herliineillä on varaa huuhaatakin rahoittaa, pysyy
  vihervasemmisto tyytyväisenä.

  VastaaPoista
 12. Linkin takaa löytyvä Niin & Näin -artikkeli on ihan hervotonta tahatonta huumoria, josta tietysti heti alkaa aavistella että sen täytyy olla jonkun Keijo Kaarisateen kaltaisen armoitetun parodikon työtä. On tietyllä tavalla vahinko, että nämä tekevät parodian nyt itse, ja Keijo uhkaa jäädä työttömäksi.

  Olisiko joku hakkeroinut lehden ja julkaissut tuollaisen sokolistista, anteeksi skolastista käsiterealismia täydellistyneesti ilmaisevan jutun? Kyllä tuo ip-osoite ihan aidolta näyttäisi.

  VastaaPoista
 13. "syrjäyttämään binääriset näkemykset kehosta", kirjoitti feministi.

  Jos tuota soveltaisi muutenkin? Joku ryöstäisi kadulla feministin kännykän. Feministi vaatisi sitä takaisin. "Sinulla on ahdas binäärinen käsitys kännykän sijainnista ja omistajuudesta. Se ei ole joko sinun hallussa tai muualla. Se voi olla molempia. Ymmärrä nyt, että se on edelleen sinulla. Ole hyvä mene kotiisi", sanoisi ryöstäjä tai sanonko omistuksentasaaja.

  Nimimerkki Mies jäähyaitiosta

  VastaaPoista
 14. "Keisarilla ei ole vaatteita!" Totuus on voima. Se kestää koetuksen.

  Hyvin valittu habitus "asiantuntijalle". Juuri tuollaisiahan he keskimäärin nykyään ovat, joten tietää jo henkilön nähdessään, että mitä sieltä pukkaa.

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 15. Terve Anonyymi, Seppo, Mies jäähyaitiosta ja Tapsa, ja kiitos kommenteistanne.

  Anonyymi: Joo, minäkään en oikein jaksa uskoa että hydrofeministinen "tutkimus" tulee tuottamaan vallankumouksellisia innovaatioita:) Mutta koska kyseessä on yksityinen raha, on Koneen säätiöllä toki oikeus kaataa sitä vaikka Kankkulan kaivoon.

  Seppo: Se on kyllä totta, että tuossa jutussa revitellään siihen malliin, että sen rinnalla Keijokin kalpenee. Käsittääkseni nämä sokolistit ovat kuitenkin ihan tosissaan.

  Mies jäähyaitiosta: Heheh, aika pahan pistit.

  Tapsa: Hyvin valittu habitus "asiantuntijalle". Juuri tuollaisiahan he keskimäärin nykyään ovat, joten tietää jo henkilön nähdessään, että mitä sieltä pukkaa.

  Joo, tämä ei kuitenkaan ollut täysin oman mielikuvitukseni tuotetta, vaan käytin mallina erästä reaalimaailman henkilöä. Kyseistä henkilöä pidetään hydrofeminismin luojana.

  VastaaPoista
 16. Hydrofeminismi? Mitä pirua? Vastahan kuulimme intersektionaalisesta feminismistä. Siksi haluankin olla ensimmäinen. Olen hydrointersektionaalinen feministi! Tota... Mitähän mun pitäisi sitten tehdä?

  VastaaPoista
 17. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi.

  Tota... Mitähän mun pitäisi sitten tehdä?

  Kysymys on kieltämättä vaikea. Eikä tuo linkittämäni artikkelikaan oikein tuo helpotusta. Mahdollisesti sinun pitäisi olla intersektionaalinen feministi joka ymmärtää syvällisesti veden olemuksen. Tai ehkäpä intersektionaalinen feministi joka sukeltaa veteen. Valitettavasti tällä kertaa feministinen tietoisuus on nostettu sellaisiin sfääreihin, etten minä sitä setämiehenä kykene saavuttamaan.

  VastaaPoista
 18. Kävin lukemassa niin & näin -lehden hydrofeminismi-jutun. On valitettavaa, että tuollaista rahoitetaan. Kyse on lähinnä itseterapoinnista ja ideologiasta. Ei tuossa jutussa ollut päätä eikä häntää. Aivan kreisiä. Olen itse humanistisella alalla, ja täytyy sanoa, että on vaikeaa pitää pokkaa, kun näitä "tutkimuksia" ja "tieteen uusia suuntauksia" tulee vastaan. Ei näillä ole tekemistä edes kunnollisten ihmistieteiden kanssa.

  VastaaPoista
 19. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi.

  On valitettavaa, että tuollaista rahoitetaan. Kyse on lähinnä itseterapoinnista ja ideologiasta.

  Juuri näin. Tosin hydrofeminismi-projektin kohdalla rahoitus tuli Koneen säätiöltä, joka saa toki tehdä rahoillaan mitä huvittaa. Mutta aivan yhtä typeriä projekteja rahoitettiin varsin suurilla summilla Suomen Akatemian toimesta. Kaiketi nuo rahat oltaisiin voitu käyttää ihan oikeaankin tutkimukseen.

  VastaaPoista
 20. Eipä hoppuilla. Taatusti tuo Suoyrjö on Kaarisateen toinen tuleminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollista. Nykyään ei voi koskaan olla täysin varma.

   Poista