keskiviikko 20. lokakuuta 2021

EPÄKORREKTIT PIIRROSHAHMOT OSA II

 


17 kommenttia:

 1. Pitää olla saksalainen neekerityttö, eiku roodullistettu ja väritetty,että löytäisi ja sitten f emakksosuvakkitutkija löytää kanssa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Kardinaali Richeliu lausui kerran: "Antakaa minulle viisi riviä kunniallisimman tuntemanne miehen kirjoittamaa tekstiä, ja minä löydän siitä jotain, josta hänet voi hirttää." Joten aina jotain löytyy, kun vaan etsiä jaksetaan.

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertovat, että Stalin sanoi, että "syyllinen on löydetty, nyt on vain selvitettävä, mikä on hänen rikoksensa".

   Poista
  2. Minullakin tuli välittömästi isä aurinkoinen mieleen luettuani tuon J.Edgarin kommentin:)

   Poista
 3. Tämänkertaisen rasismicaustin takapiru vaikuttaa todellisuudessa olevan änkyräkommunisti Anna Rastas, joka sai sopivasti käsikassarakseen Saksan passilla matkustavan koliikkineekeritytön.
  Hyvinpä onkin toiminut yhteistyö ja paljon saatu aikaan.

  Vaan enpä olisi uskonut voivani olla joskus samaa mieltä tuhotyttöjen hallituksen kanssa mistään asiasta.
  Nyt kuitenkin kannatan lämpimästi koulutusrahoituksen leikkaamista kovalla kädellä Helsingin yliopiston kohdalla.

  Siellä on selvästi aivan liikaa rahaa, kun pääasiaksi voi nousta tuollainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yliopistossa ei pitäisi olla tilaa laajoille epätieteellisyyksille.

   Poista
  2. Mä haluaisin nimittää itseäni rodullistetuksi, koska rasistit rodullistavat minua. Mutta pahimmassa tapauksessa vastoin odotuksia siitä syntyisi tietenkin isompi haloo, vaikka en olekaan kovin tunnettu ihminen.

   ...Mutta valkoiset rosvot – siinä täytyy olla kyllä rasismia valkoisia kohtaan.

   Poista
 4. Terve Huru-ukko, J.Edgar, Anonyymi ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Saksalainen neekerityttö on luultavasti saanut ajatuksen touhuunsa joltain muulta. Silti melkoisen röyhkeää alkaa esittämään tuollaisia vaatimuksia.

  J.Edgar: Jep, noinhan se menee. Ja sehän on selvä, että innokkaat wokettajat kyllä jaksavat etsiä. Jostain syystä vaan näiden edessä aletaan pyytelemään anteeksi sen sijaan että naurettaisiin päin naamaa.

  Anonyymi: Kiitoksia.

  QK: Ahaa, minä kyllä arvelinkin että joku tuolle tytölle on tuon idean antanut. Minun on todella vaikea ymmärtää Rastaan(mikäli se nyt tosiaan oli hän) motiiveja tässä touhussa. Kaikkein nolointa tässä kaustissa on ollut kuitenkin Helsingin yliopiston suhtautuminen.

  VastaaPoista
 5. Vai onkohan tässä totuus:

  http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/10/keijoko-keijotti-helsingin-yliopiston.html

  VastaaPoista
 6. Viherpuna-armeija päivystää 24/7 netissä valmiina lynkkaamaan kaikki toisinajattelijat ja pahoittamaan mielensä milloin mistäkin. Ja valtamedia vouhkaa lähes pelkästään siitä äärioikeistosta, josta ainakaan minulla ei ole mitään havaintoa. Tyhmyyden ylistys on tämän tosi tv-sarjan nimi, jota koko ajan pitää seurata, kun mediaa havainnoi. Eikä pohjaa ole vieläkään varmaan näkyvissä.

  Veikkaanpa että Tintti on piakkoin mielensäpahoittajien makroagression kohteena, kun taitaa olla vielä säästynyt suuremmalta kalapaliikilta. Kun on kerran niiden keenerienkin kanssa pelehtinyt.

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
 7. Terve Tom, Yks Jamppa vaan ja Tapsa vaan, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Yliopistossa ei pitäisi olla tilaa laajoille epätieteellisyyksille.

  Tismalleen noin.

  Yks Jamppa vaan: Ei jumalauta, oliko tämä sittenkin keijotus?? Jos näin on, niin kyseessä on kyllä kaikkien aikojen keijotus.

  Tapsa vaan: Tyhmyyden ylistys on kyllä juuri oikea nimi tälle nykymeiningille. Eikös Tinttikin ollut jonkinlaisen cancel-uhan alla jossain vaiheessa, vai muistanko väärin?

  VastaaPoista
 8. Reijo,

  Kun googlaili, niin kymmenisen vuotta sitten Tintti oli bättrefolkin huomion kohteena:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002520230.html

  Ilmeisesti silloin annettu päätös on vielä vaientanut lynkkaajien intoa. Mutta eiköhän kohta ole päivityksen aika...

  Tapsa vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, muistin sitten oikein. Ja joo, jos Tintti silloin vielä jätettiinkin rauhaan, niin eihän se tarkoita että kaveri vielä turvassa olisi. Esimerkiksi jahti neekerinpusuja vastaan alkoi jo 2000-luvun alussa, silloin päädyttiin poistamaan neekeri-sana tuotepakkauksesta. Jossain vaiheessa hahmojen huulia kavennettiin ja kaislahameen tilalle tuli minihame(mitähän tällä yritettiin saavuttaa?), mutta lopullisesti hahmot retusoitiin vasta joitakin vuosia sitten.

   Poista
 9. Veikkaanpa, että Reijon baarin pöytää pitää piakkanoin laajentaa, että kaikki epäkorrektit sopisivat
  saman tiskin ääreen Tsuhnan Kostoa (laatuolut) nauttimaan. Amerikkalaista hapatustahan edustavat Disneyn housuttomat ankat, kommentoijien mainitsema Tintti etc.

  cheers! Sepi

  VastaaPoista
 10. Mustan-Pekan kollektiivi sen kuin kasvaa. Mutta toisaalta, tuosta punaisesta pelinappulasta tulee mieleen ns. punapilleröinti ja se jos mikä viittaa rasismiin ^^

  VastaaPoista
 11. Terve Sepi ja Juhox, ja kiitos kommenteistanne.

  Sepi: Totta. Jos baariin vielä lisää porukkaa tulee, niin joudun laittamaan pienempiä pöytiä tuonne taustalle. Ja kyllähän sitä porukkaa varmasti vielä tuleekin. Sillä eihän mikään uhrimäärä ole koskaan tarpeeksi woke-jumalille.

  Juhox: Aijai, tuotapa en tullut edes ajatelleeksi. Tämä sarjishan olikin nuivempi kuin tajusinkaan:)

  VastaaPoista