perjantai 22. tammikuuta 2021

RYPPY JA VAARALLINEN JOUKKOHARHA

 

Tämä sarjakuva on omistettu Silakkaliikkeen nokkamiehelle, Johannes Koskelle. Sain nimittäin inspiraation lukiessani Johanneksen ristiretkestä QAnon-ilmiötä vastaan. Itse en tiedä QAnonista juuri mitään, eikä se minua erityisemmin kiinnostakaan. Totean kuitenkin, että joka paikassa natseja näkevä silakkahörhö ei välttämättä ole oikea mies saarnaamaan toisille joukkoharhoista.


 

12 kommenttia:

 1. 15. helmikuuta minä tulen julkaisemaan nk. pääblogissani selvityksen siitä, miksi ihmeessä minä kirjoitin ja julkaisin blogimerkinnän otsikolla Biden on Jumalan valittu. Käsittelen kirjoituksessani myös suomalaisia jossain määrin QAnon-henkisiä hörhöjä.

  QAnonilaiset eivät mielestäni välttämättä ole ihan natseja, mutta melko mielenkiintoisia näkemyksiä heillä on.

  Näissä vasemmistolaisissa hörhöissä taas on se paha vika, että he näkevät natseja kaikkialla. Siksi he tuhlaavat elämäänsä muita kuin natseja vastaan taistelemiseen.

  Jos Persuissa on pahaa heidän nationalismina, niin Vihreissä on pahaa heidän eläintensuojelunsa, jota myös natsit harjoittivat tehokkaasti. Koska natsit kerran ovat absoluuttinen paha, niin eläinten suojelunkin pitää olla paha asia.

  Natsit olivat myös sosialisteja, jos kerran Vasemmistoliiton porukatkin ovat sosialisteja.

  VastaaPoista
 2. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Jään odottelemaan kirjoitustasi. Itse en viitsi tämän enempää ottaa QAnon-ilmiöön kantaa. Itse vastustan kategorisesti 'suvaitsevaiston' touhuja, mutta koen että minulla on asenteeseeni ihan tarpeeksi syitä ilman että mukaan tarvitsisi vetää pedofiliaa tai saatananpalvontaa.

  Natsit olivat myös sosialisteja, jos kerran Vasemmistoliiton porukatkin ovat sosialisteja.

  Olen huomannut, että tuota tosiasiaa, että natsit olivat sosialisteja, ei kovin mielellään myönnetä vasemmistopiireissä. Ainakaan siitä ei kovin mielellään puhuta.

  VastaaPoista
 3. Nämä kaikenlaiset monikultturismi-, ilmastohysteria-, feminismi- jne. ilmiöthän ovat pakkomielteisen joukkohysterian muotoja. Jos yksittäinen ihminen kärsisi niin pahoista pakkomielteistä hänet tulkittaisiin mielenterveysongelmaiseksi. Mutta kun kyseessä on joukkohysteria niin siitä tuleekin vallitseva ideologia. Esmes meillä Suomessa.

  VastaaPoista
 4. "Itse vastustan kategorisesti 'suvaitsevaiston' touhuja, mutta koen että minulla on asenteeseeni ihan tarpeeksi syitä ilman että mukaan tarvitsisi vetää pedofiliaa tai saatananpalvontaa."

  Jepa, samalla viisin täälläkin. Enpä ole itsekään tuosta Q-ilmiöstä vaivautunut sen enempää selkoa ottamaan, lähinnä olen arvioinut, että jokaisella ajalla on omat löylynlyömänsä. Lähinnä tulee sääli niitä, jotka laittavat toivonsa johonkin sellaiseen, mikä ei sitten käytännössä osoittaudukaan ihan siksi mitä siitä luultiin. Mutta varsinkin tuo alempi kuva on kyllä loistava! Jos natseja (tai saatananpalvontaa, tjsp) alkaa etsimällä etsiä, niin niitähän kyllä varmasti löytyy. Asia erikseen sitten, onko niillä mitään tosiasiallista yhteyttä yhtään mihinkään, sano.

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 5. Terve Yrjö ja J.Edgar, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö:Jos yksittäinen ihminen kärsisi niin pahoista pakkomielteistä hänet tulkittaisiin mielenterveysongelmaiseksi. Mutta kun kyseessä on joukkohysteria niin siitä tuleekin vallitseva ideologia.

  Juuri noin. Vaan se on sitä parempaa hysteriaa. Jos jollain kansallismielisellä mielenosoituksella olisi samanlaista hurmosmeininkiä kuin esim. viime kesän blm-mielenosoituksella, ei taitaisi median suhtautuminen olla samanlaista.

  J.Edgar: Jos natseja (tai saatananpalvontaa, tjsp) alkaa etsimällä etsiä, niin niitähän kyllä varmasti löytyy.

  Noinhan se menee. Niitä oikeita natseja voi olla vähän vaikeampi löytää, mutta jos, Yrjöperskeleen termiä käyttääkseni, käsitteet hässitään uusiksi siten, että kansallismielinen=natsi, niin johan alkaa fasismin saapas tömisemään.

  VastaaPoista
 6. "Totean kuitenkin, että joka paikassa natseja näkevä silakkahörhö ei välttämättä ole oikea mies saarnaamaan toisille joukkoharhoista."

  Aivan. Onhan siinä vähän samaa kuin laittaisi pukin kaalimaan vartijaksi. Ja muutenkin, mitä tuohon ns. vihapuheeseen™ sitten tulee, josta tämä the Valtamedia on viime vuodet saarnannut turpa vaahdossa, niin mitenkäs esim. Pravdan ja Reporadion omissa ulostuloissa on käsitelty vaikkapa usa:n presidenttiä? Tuollainen silmille sylkeminen ei kaikiten ole aivan viisasta sekään, ja voi vielä kertana jonain tuottaa melkoisen ikäviä yllätyksiä. Niin että mihinkä ne "sananvastuut", yms nyt oikein ovatkaan unohtuneet? Varoittihan jo Paasikivi aikanaan "ikkunoiden kivittämisestä", tarkoittaen tällä tietenkin itänaapuria, mutta ihan pätevä ohje tuo olisi kaikkiin muihinkin ilmansuuntiin. Enkäpä minä sitä suunsoittoa venäläisiinkään päin toki erityisemmin suosittelisi,tänäkään päivänä.

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 7. Tulipas tässä mieleen kuinka sopivasti sekä Vihreitä että kepua vastaan on tehty "natsistisia" hyökkäyksiä. Ei tarvitse olla mikään Herkule Poirot havaitakseen näiden demokraattista Suomea horjuttaneiden hyökkäysten olevan joko
  1. Tarhaikäisten lasten tekemiä
  2. Kännipäisten sekoilua
  3. Vaalien alle ajoitettu "false flag" operaatio.
  Yhtä kaikki, maamme demokratia, ainakin sariinin mielestä on nyt uhattuna ja sisäkanisteri komppaa.
  Uskallampa väittää, että huhtikuun vaaleja aiotaan siirtää koska korona ja sisäinen turvallisuus.

  VastaaPoista
 8. Terve J.Edgar ja Joppos123, ja kiitos kommenteistanne.

  J.Edgar: Jep, valtamedian Trump-uutisoinnissa taisi tosiaan päästä sananvastuu unohtumaan. Ei ollut kivapuheesta tietoakaan kun oranssia miestä demonisoitiin 4 vuoden ajan. Vaan nyt taitaa valtamediallakin olla vähän hankalaa, kun pitäisi tehdä hehkutusartikkeleja läpeensä korruptoituneesta ja täysin dementoituneesta demaridinosauruksesta. Ja joo, eipä sinne Venäjänkään suuntaan kannata turhaan päätänsä aukoa, se kun on varsin arvaamaton naapuri, oli siellä sitten vallankahvassa Putin, Bolshevikit tai Tsaari.

  Joppos123: Minäkään en oikein jaksa uskoa, että suomalainen demokratia näihin sturm-hyökkäyksiin kaatuu. Itse veikkaisin noista vaihtoehtoa 2.

  Uskallampa väittää, että huhtikuun vaaleja aiotaan siirtää koska korona ja sisäinen turvallisuus.

  Enpä kauheasti yllättyisi jos tuokin tapahtuisi.

  VastaaPoista
 9. Taas tuttua Ryppyreikää. Pitää lukeaa loppuun asti niin löytää sen lopullisen koukun.
  Mutta tuosta vaalien siirtämisestä, en nyt äkkiä muista kuka, mutta männä viikollahan joku jo esitti, että siirretän kuntavaaliy vuodella maakuntavaalien yhteyteen. Olisiko ollutkepuli pankijohtaja Rehn? Joku tuolta "huipulta" se kumminkin oli.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Jaa, tuosta vaalien siirtämisestäkö on ollut jo puhettakin? Noh, niinkuin tuossa aikaisemmin totesinkin, eihän tämä hirveästi yllätä. Kepulle varmaan kävisi oikein mainiosti sekin, ettei koko vaaleja edes järjestettäisi. Sen verran pahasti meinaa tulla turpaan, ainakin tämänhetkisten gallup-lukemien mukaan.

  VastaaPoista
 11. En tiedä onkohan tämä Sini Lappalainen ihan tosissaan tuossa, jo sasi hyviä ryppy ja reikä piiroksia ? :P
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/suburbian/rasanen-ja-soini-normalisoimassa-poliittista-vakivaltaa/

  -jpt-

  VastaaPoista
 12. Terve Jpt, ja kiitos kommentistasi. Kyllähän tuo taitaa olla ihan tosissaan. Tuollaisia puheenvuoroja on kuulunut aika paljonkin viime aikoina. Mahtaako lähestyvillä vaaleilla olla jotain tekemistä asian kanssa.

  VastaaPoista