keskiviikko 26. helmikuuta 2020

HASSAN SAAPUU SUOMEEN


Tämänkertainen sarjakuva liittyy tietysti tähän uutiseen. Joku voisi huomauttaa, että minä kerron tässä samaa vitsiä uudestaan(Linkki). Lupaan kuitenkin lopettaa toistamisen heti kun päättäjämme järkiintyvät näiden "pakolaislapsukaisten" suhteen.

19 kommenttia:

 1. Viherpunayhteisö on määritellyt lapsen ian uusiksi jo aikoja sitten, joten en usko uusien tulijoiden olevan lähelläkään lapsen ikää, saati tyttöjä.

  VastaaPoista
 2. Jep. Tuohon voisi lisätä punaisen maton ja hurraavat naiset esim hallitus, tasa-arvo valtuutettu, spr jne.

  VastaaPoista
 3. Niin Hassan saapuu. Niin kuin eräitäkin kymmeniä tuhansia Hassania ennen häntä. Koska Hassanin saapuminen on kyseenalaistamaton itseisarvo. Ja kun Hassan on ollut neljä vuotta Suomessa niin hän onkin Suomen kansalainen. Jolloin Hassan jää. Ja pian huomataan että Hassanhan ei ollutkaan niin yksin. Hänellä onkin sukua. Jota tarvitaan Suomeen, että Hassan voisi kotoutua mahdollisimman hyvin. Niin kuin ne aikaisemmatkin Hassanit…

  VastaaPoista
 4. Kaikki paitsi vasenlaita ymmärtävät tämän. Mikä niiden aivotoiminnan sekoitti? Ahneus (rikastumisen harhaluulo) vai päihteet, vai kummatkin yhdessä?

  Tutkitaanko noita koskaan mitä tauteja tuovat Suomeen? Ainakin uimahallien vesiä on jouduttu entistä enemmän desinfioimaan viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauteja on jo tullut takaisin mm.tuberkuloosi, mutta näistäkin ollaan hiljaa. Ja kun ovat sisäsiittoisia niin osa heistä on jo täysin latva B jonka elinikäisen hoidon maksamme me. Uimahalleihin ei enään kukaan normaalin itsesuojeluvaiston omaava mene. Altaat kuhisevat basilleja ja tauteja.

   Poista
  2. Eipä tässä tällä kertaa ollut mitään sarkasmia vaan tuollaisena ne Ruotsiin tulivat Nalle sylissä ja sitten Svea-mamman syliin.

   Poista
 5. Samaa tilataan kuin ennenkin ja samaa saadaan kuin ennenkin. Ministerit ovat yhtä sokeita tilaus- ja toimituslistan eroille kuin ennenkin. Lopuksi äänestäjät äänestävät samoja ministereitä kuin ennenkin.

  VastaaPoista
 6. Ihmetyttää, kuinka lapsia päättäjät itse saattavat nykyään olla.

  Mutta, aiheeseen suoraan liittyen, kuten Raamatussa ei sanota: "Partalapset on meille annettu. Heidän harteillaan on herraus."

  VastaaPoista
 7. Onko vielä järjestetty vedonlyöntiä siitä, monenko sadantuhannen tai miljoonan kohdalla suvaitsevat muuttuvat suvaitsemattomiksi ja lyövät rajat kiinni?

  VastaaPoista
 8. Terve Krypta, Unknown, Yrjö, Anonyymi, MikkoK, Tom ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

  Krypta: Minä kanssa luulen, että "lapset" tulevat olemaan vähintään 20-vuotiaita karvanaamoja.

  Unknown: Niin voisi. Itse asiassa tuo punainen matto minulla kävi mielessäkin, mutta jouduin luopumaan ajatuksesta piirrosteknisistä syistä.

  Yrjö: Jep, noinhan se prosessi menee. Hassanin saapuminen on tosiaan kyseenalaistamaton itseisarvo. Sillä, onko Hassan oikeasti turvapaikan tarpeessa ei ole oikeastaan mitään väliä. Niinkuin ei ole silläkään, jos "yksintullut pakolaislapsi" paljastuukin 30-vuotiaaksi irakilaissotilaaksi.

  Anonyymi: Vasen laita on tietysti täysin hirttäytynyt moku-ideologiaan, mutta eipä tätä hulluutta ole oikeistokaan kovin pontevasti vastustanut, mitä nyt joskus oppositiossa tulee vähän jupistua. Oikealla laidalla ollaan tosin nähdäkseni sen verran opportunistisia, että uskoisin mielen muuttuvat tietyissä olosuhteissa.

  MikkoK: Näinhän se menee. Minä tietysti toivon kovasti, että tämä katastrofihallitus saisi porukkaa järkiintymään ensi vaaleihin mennessä. Mutta en minä niin kauheasti yllättyisi vaikka näin ei kävisikään.

  Tom: Niin, onhan tässä tullut Ohisalon & Kumppaneiden motiiveja arvuuteltua. Onpa täällä esitetty sellainenkin teoria, jonka mukaan nämä ihmiset haluavat tietoisesti pahaa tälle maalle ja sen kansalaisille. En osaa sanoa onko teoria oikeassa, mutta huomaan että minun on koko ajan vaikeampi sitä vaihtoehtoa poiskaan sulkea.

  Anonyymi: En tiedä onko moista vedonlyöntiä järjestetty. Itse arvelisin, että suvaitsevaiston maanisin osa ei muuta mieltään missään vaiheessa, mutta tavallisilla kansalaisilla saattaa mennä kuppi nurin tietyn rajan ylittyessä. Sitä en osaa arvioida kuinka monta hassania siihen tarkalleen tarvitaan.

  VastaaPoista
 9. Se kriittinen luku saattaa olla puoli miljoonaa.

  Nykyinen sosiaaliturvajärjestelmämme oli aikoinaan turvaverkko työelämän trapetsilta syystä tai toisesta lipeäville. Siihen putoaminen koettiin suurena häpeänä; eopäonnistumisen, jonka kaikki näkivät. Siksi sieltä pyrittiin mahdollisimman nopeasti ylös.

  Kun maassa oli puoli miljoonaa työtöntä, jokainen suomalainen tunsi henkilökohtaisesti jonkun, jonka on elettävä sosiaaliturvan varassa. Siinä kohtaa katosi häpeästigma, ja sen kadottua yhä useampi alkoi mieltää sosiaaliturvan riippumatoksi, johon sopii käydä köllöttelemään ja vaikka kutsua muita seurakseen ulkomaita myöten.

  Niinpä siis:
  ehkä silloin, kun maassamme on puoli miljoonaa partalasta, jokainen suomalainen on joutunut heidän väkivaltansa uhriksi joko henkilökohtaisesti tai jonkun hänelle hyvin rakkaan kautta.
  Viimeistään tässä vaiheessa poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliitin loputon valehtelu menettää lopullisesti tehonsa, koska liian moni tajuaa sen olleen koko ajan häpeämätöntä valehtelua.

  Mutta siinä vaiheessa saattaa olla jo aivan liian myöhäistä. Kallistuma on jo niin paha, että vaikka pelastajat tulevat ilmoitettuihin latitudeihin ja longitudeihin, ei siellä ole enää mitään:
  Suomi-laiva on lähtenyt kohti pohjaa eikä se sieltä enää nouse.

  VastaaPoista
 10. Eikös se Reetu laulanut aikoinaan, että sheikki ali hassan käänsi kansan kassan. Jatkoa siihen: Sitten hän läksi Suomeen turvikseksi...On muuteks jotenkin v-mäisennäkönen muija tää hutisalo kuvissa, sillionkin kun hymyilee. Ihan ku Milla Magia akkareissa:)
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 11. Tämä lapsukainen on informoitu hyvin. Suomessa pride on in! Sinne vaan ensi suvena marssimaan Suomen poliittisen johdon rivistöön ja nauttimaan suomalaisten ihailevista katseista ja pyllyyn taputteluista, vaatetuskin lähes täydellinen.
  Milloin se kone laskeutuu, saadaanhan kaikki tulla ihailemaan noita maailman rauhan lapsia heidän sipsutellessaan ujosti hymyillen lehtikuvaajien eteen. Toivotaan, etteivät saavu kovin myöhäisellä koneella, sillä lapsukaiset saattavat olla jo unisiä ja kärttyisiä ja saatamme saada heistä aivan väärän kuvan.
  Kyllä ne nyt taas meitä ihailevat EU:ssa ja YK:ssa, Nobelia pukkaa Pekalle ja Ohisalolle.

  VastaaPoista
 12. On meininkiä. Samaan aikaan toisaalla ollaan karkoittamassa yksin jotain thaimaalaista teiniä, joka on täällä jo vuosia asunut, äitinsä ja suomalaisen miehen kanssa. Eivätkä elä sosiaalituilla.
  T. Ymmi

  VastaaPoista
 13. Terve QK, Becker, Huru-ukko, Veijo ja Ymmi, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Saatat olla oikeassa tuon puolen miljoonan hassanin suhteen. Toivokaamme, että tämä ongelma saadaan korjattua ennen sitä. Seuraavan kolmen vuoden aikana ei tosin korjata yhtään mitään, mutta seuraavissa ek-vaaleissa olisi vielä mahdollisuus vaikuttaa.

  Becker: Niin, eihän tässä sarjakuvanpätkässä muuta vitsiä ole kuin tuo tikkari, propellihattu ja Fortnite-paita. Muutenhan tuossa kuvataan vain vallitsevaa tilannetta. Tuberkuloositapauksia taitaa olla ilmennyt jo Tsuhnanmaallakin, ja tiettyjä uimahalleja kannattanee vältellä.

  Huru-ukko: Reetuhan se noin lauleli. Nythän hassan onkin siirtynyt kääntämään Länsi-Euroopan kassoja. Mitä Ohisaloon tulee, niin sanoisin, että nyt on vihreillä itsensä näköinen puheenjohtaja. Vieläpä suuremmassa määrin, kuin esim. Ville Niinistön, Sinnemäen tai Haaviston tapauksissa.

  Veijo: Kyllähän nämä "lapsukaiset" tietävät, että jos onnistuu vain roudaamaan karvaisen perseensä EU:n alueelle, niin 95% todennäköisyydellä saa johonkin EU-maahan jäädä notkumaan. Pahimmassa tapauksessa voi joutua jonkun aikaa kärvistelemään pakolaisleirillä, mutta ennemmin tai myöhemmin pelastaja tulee apuun.

  Ymmi: Tuo mainitsemasi tapaus kertoo kyllä tylyä kieltään päättäjiemme prioriteeteistä. Suvaitsevaistomme ei ole oikein koskaan pitänyt noista thaimaalaisnaisista. Ymmärtäähän tuon, nämä kun eivät raiskaa tai pahoinpitele ohikulkijoita eivätkä valmistele terrori-iskuja. Käyvätpä juuttaat vielä töissäkin.

  VastaaPoista
 14. Tota noin, eikö se käännytetty ollut Filippiineiltä? No se ja sama. Yksi tärkeä syy miksi meikäläinen svakkiämmä katsoo kieoroon thaikkunaisia lienee se, että tahikkunaiset muistavat myös antaa eivätkä vain anna muistuttaa...
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, en ole perehtynyt tapaukseen. Vaan eipä sillä sinänsä väliä ole, ihan yhtä haram filippiinat ovat kuin thaikuttaretkin. Osittain juuri mainitsemasi syyn vuoksi.

   Poista
 15. Siinä olisikin jollekin tutkivalle journalistille hommaa tarkistella, että ovatko luvatusti nämä 175 tulijaa A) Etupäässä alaikäisiä, orpoja, naisia... B) "EU-rahoilla" edes siltä pieneltä osin rahoitettuja, kuin on luvattu ja C) Kaikkein vaarallisimmista maista oikeasti lähtöisin.

  Rohkenen väittää, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä ehdoton valtaosa, ehkä 90-95% on aikuisia miehiä, lähtöisin muualta kuin konfliktialueelta ja lisäksi Suomi on niin lapatossu hakemaan noita EU-rahojakaan (joiden maksajapuoleen se tietty osallistuu vähintään oman lestinsä verran) ettei sielä saada edes niitä vastaanottovaiheen kuluja katettua, vaan ne maksetaan vähintään osittain toiseen kertaan.

  Kyllä on tehoton, kallis ja aivoton tapa "auttaa".

  Elämme aikoja, jolloin yleensä kiljun riemusta jos olen jossain ennusteissani väärässä, mutta on pirullisen ikävää että useimmiten nämä osuvat enempi vähempi oikeaan...

  -Late

  VastaaPoista
 16. Terve Late, ja kiitos kommentistasi. Tuossahan sitä olisi tutkivalle journalistille tekemistä, vaan taitaapa jäädä tekemättä. Tai voi olla, että asia selvitetään muutaman vuoden päästä, mutta siinä vaiheessa Hassanilla on jo jalat tukevasti Suomenmaan kamaralla. Jonkun uutisoinnin yhteydessä muistaakseni sanottiin, että näiden leirien alaikäisistä yli 90% olisi 14-17-vuotiaita ja loput sitä nuorempia. Tuo nuorempien osuus saattaa pitääkin paikkansa, mutta uskoisin, että tuossa toisessa kategoriassa on melkoiset määrät päälle parikymppisiä "pakolaislapsia". Mitä näiden lähtömaihin tulee, niin käsittääkseni joukossa on syyrialaisiakin, mutta melkoisen pieni osa. Suurin osa tulee konfliktialueiden ulkopuolelta. Minäkin toivoisin, että ennusteesi olisi väärä, mutta pelkään pahoin ettei se ole.

  VastaaPoista