lauantai 1. helmikuuta 2020

RYPPY KOTOUTTAA OSA III


13 kommenttia:

 1. Osui ja upotti. Reijo Koiras on muutenkin tiivistämisen mestari mutta tää oli näistä mainioista stripeistä ihan siellä top-viitosessa.

  VastaaPoista
 2. Terve Tom ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom:Rasismia!

  Sitäpä hyvinkin. Se taisi olla Astrid Thors, joka aikoinaan totesi että meidän tulee sopeutua maahanmuuttajiin, eikä päinvastoin. Vaan Ryppy se vetää taas tapansa mukaan nuivaa linjaa.

  Yrjö: Kiitoksia. Itse olin vähän epävarma tämän suhteen. Minulla oli tässä kyllä selkeä ajatus, mutten ollut varma kuinka hyvin se välittyy lukijoille. Tuota kolmannen ruudun ruotsalaismiestä piirtäessä muuten käytin ensimmäistä kertaa piirtopöytää.

  VastaaPoista
 3. Tere Reijo. Tämähän on jo melkein sitä vihapuhesatjista, josta viimeksi oli puhetta. Ensin olin vähän että mitä häh, vaan viimeinen ruutu taas räjäytti tajunnan. Mahtavaa!!!
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Aijai, Ryppy on kyllä nyt ottanut vetääkseen melkoisen kivireen. Poisopittavaa riittää alkaen perusasenteesta. Sen eräs keskeinen ilmenemismuoto on fiikkaaminen:

  https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=26&t=19320&start=975#p989195

  Jos svenssoneiden loputon diskuteeraus tuntuu käsittämättömän tehottomalta, on sekin edes jotenkin toimivahkoa verrattuna tuohon svensdottereiden fiikkaukseen.
  Miten tuollaisesta perusasenteesta edes voisi oppia pois?

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia. Kyllähän tämä taisi vihasarjiksen puolelle mennä. En tosin ollut vihainen tätä piirtäessäni. Hymyilytti enemmänkin, varsinkin noita ruotsalaisia piirtäessä. En voi sille mitään, mutta kun ajattelen ruotsalaisia, näen pääni sisällä juuri tuonnäköisiä tyyppejä;)

  VastaaPoista
 6. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Minä kanssa vähän luulen, että Rypyllä on tuossa kyinen pelto kynnettävänä. Täytyy olla käytössä suorastaan drakooniset metodit jotta noista käyttäytymismalleista päästään eroon.

  Fiikkaaminen olikin minulle uusi termi, mutta tuosta ilmiöstä olen tainnut joskus kuulla. Onhan tuo jotenkin niin kuvaavaa. Ruotsissa alkaa kyllä jo sen verran levotonta, että jotain pitäisi ehkä tehdäkin jatkuvan fiikkaamisen sijaan.

  VastaaPoista
 7. Tulkkia ei näy. Voisin toimia tulkkina, jolloin vapaa käännös menisi suurin piirtein näin:
  Olemme varanneet teille ykkösluokkaan menolipun Pietariin menevään junaan. Matkaan sisältyy ilmaiset ruoat ja juomat.
  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 8. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Tuohan se olisi tietysti turvallisin tapa. Ryppyhän on tietysti kova poika kotouttamaan, mutta saattoi haukata tässä liian suuren palan.

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtavaa! Kahvit meni väörään kurkkuun.😁 ryppy on asian ytimessä.

  VastaaPoista
 10. Terve Unknown, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia, mukavaa että upposi.

  VastaaPoista
 11. Hyvin oivallettu! Noi svennet ovat tosiaan joka paikassa noiden lippujensa kanssa, vaikka muuten perseilevät noita muslimeja varmaan eniten ns. vapaassa maailmassa. Ruotsalaisten naivin tyhmät ilmeet ovat hyvin tuotu esille.

  VastaaPoista
 12. Terve Becker, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia, minä vähän toivoinkin sinulta kommenttia, sinä kun olet katsellut länsinaapurimme touhuja vähän lähempää. Naiivius oli juuri se, mitä yritin tuoda esille näiden hahmojen naamoja piirtäessä.

  VastaaPoista