perjantai 10. kesäkuuta 2016

PIKKU-PERTTI KOULUSSA OSA II


13 kommenttia:

 1. Opettaja on nauttinut tuhdin annoksen Tsuhnan kostoa arvelee Huru-ukko. Ja lisäksi myös, kuten Pertti epäilee, saatanan tyhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro
   Opettajatar ei ole nauttinut Tsuhnan tai muunkaan kostoa...hän on saanut yliopisto koulutuksen ja tullut valmistuttuaan hulluksi ja julistaa omaa totuuttaan hurmoksessa (eli saanut todistuksen), ja erkaantunut todellisesta maailmasta.

   t.
   XX XX

   Poista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Minä kanssa luulen että opettaja on nauttinut jotain melko vahvaa, kun näkee todellisuuden niin vääristyneenä. Ja eihän tämä täti taida ihan fiksukaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei kokardikotkan pöljiä puhuaksen päissään tarvi olla.

   -KKi-

   Poista
 3. No niinpä. Lapset, imeväiset ja puhuvat pyllyt kertovat totuuden. Ikävää vaan tässä stripissa on se, että sen kolmesta hahmosta vain yksi, eli Pikku-Pertti on keksitty. Hassan elää ja voi kollegoineen paksusti. Ja tuo opettajahahmokin on tosi. Ja kun kiivetään opetushallituksessa toimistoportaaseen, niin tuo opettajahahmo on jo standardi.

  VastaaPoista
 4. Terve XX XX, KKi ja Yrjö, ja kiitokset kommenteistanne. Niin kuin Yrjö sanoi, tällaisia opettajia kyllä löytyy pilvin pimein, Hassaneista puhumattakaan. Eikä minun oikeastaan tarvinnut edes karrikoida näitä henkilöitä. Ja se kertookin aika paljon ajastamme.

  VastaaPoista
 5. Suvaitsevaisuusopetus pyrkii opettamaan vain sille käypää totuutta, faktat ohitetaan useimmiten. Päämäärä on tärkeä ei totuus. 2+2=5, oikkee!

  VastaaPoista
 6. Eikös se ollut juurikin kokardikotka joka lanseerasi tämän "himo mustan miehen kehoa kohtaan" lausahduksen. Siitähän muodostui jonkinasteinen meemi.

  -KKi-

  VastaaPoista
 7. Terve Korpisoturi ja KKi, ja kiitokset kommenteistanne.

  Korpisoturi: Niinpä juuri. Ei näiden kanssa väitellessä tosiasioilla ole mitään merkitystä. Luulisi olevan raskastakin elää jos koko ajan pitää uskotella että musta on valkoinen ym.

  Kki: Muistan kyllä kyseisen lausahduksen, mutta en ollenkaan muista kuka sen päästi suustaan. Saattoi hyvinkin olla kyseinen täti.

  VastaaPoista
 8. Kiva nähdä asiallisia sarjakuvia vielä nykypäivänä. Tämä itse asiassa korvaa Kari Suomalaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Tom. Paljon kiitoksia. Ja mukava että maistuu. Enpä tosin tiedä Suomalaisen korvaamisesta, kyllä se mies paini ihan omassa sarjassaan. Vaikutteita olen kyllä häneltä saanut.

   Poista
  2. Tekee mieli verrata joka tapauksessa Karin piirroksia niihin, jotka korvasivat ne Hesarissa. Se ei ole kivaa.

   Poista
  3. Eipä ole niin. Surullista yleensäkin, miten Karin ura Hesarissa päättyi. Mies sai kyllä kritisoida piirroksillaan esim. Neuvostoliittoa ja muita ns. pyhiä asioita, mutta monikulttuurin kritisoiminen oli Hesarillekin liikaa.

   Poista