tiistai 28. kesäkuuta 2016

GRÖNMARX AUTTAA

Tällä kertaa sain inspiraation mainiosta mediaseuranta-blogista. Luettuani sieltä uutisen, jossa kerrotaan suomalaisista, jotka piilottelevat kodeissaan kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita, mieleeni hiipi eräs epäkorrekti ajatus, josta sitten syntyi tämä sarjakuva.

6 kommenttia:

 1. Mitähän tuohon sanoisi.......Paras on, kun en sano mitään.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Niin, mitäpä tuohon tosiaan sanomaan. Vaikka voisihan joku tietysti sanoa että siitäs sait, mutta sehän olisi ihan selkeää vihapuhetta.

  VastaaPoista
 3. Tuo omaisuus lähtee pois aivan oikeasta osoitteesta. Toivottavaa olis, että ne jotka tätä järjettömyyttä haalii tänne, saisivat "nauttia" paljon sen tuomasta "rikkaudesta".

  VastaaPoista
 4. Terve Korpisoturi ja kiitos kommentistasi. Totta turiset. Minustakin tässä tapahtuu ns.poetic justice. Ja jos kuulisin, että näin kävisi todellisuudessa jollekin näistä piilottelijoista, niin päästäsin ilmoille paskaiset röhönaurut. Mutta minähän en olekaan Hyvä ihminen.

  VastaaPoista
 5. Huomenta Tom ja kiitos kommentistasi. Onhan se. Todellisuus vaan on hieman ikävämpi, siellä Hassanin töllöntöistä saa kärsiä ihan tavalliset ihmiset.

  VastaaPoista