sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

RYPPY JA KOPONEN KATSOVAT UUTISIA


9 kommenttia:

 1. Olisihan tuohon aprillipilaan mahtunut sekin, että sippilän hallitus ilmoittaa samalla erostaan. Vaan eihän sitä kaikkea voi saada.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Jep, tai että Tarja Halonen museoidaan ja SPR lakkautetaan. Tämä nyt oli vaan tällainen pikainen hutaisu jonka tein aprillipäivän kunniaksi. Nykymeininkihän tosin on sellaista, että jokainen päivä on aprillipäivä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää pääsiäistä Pertinlaaksoon. Ja toivotaan, että nuo uutiset luetaan vielä joskus muulloin kuin 1. huhtikuuta.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Kiitos, ja hyvää pääsiäistä myös Huitsinnevadaan. Näin toivotaan. Se päivä ei tosin taida ihan pikapuolin olla tulossa. Mutta Neuvostoliiton tavoin tulee tämäkin utopia vääjäämättä romahtamaan omaan mahdottomuuteensa.

  VastaaPoista
 5. On kahdenlaisia unia, jotka ovat omiaan pilaamaan koko alkavan päivän:

  Sellaisia, joissa joutuu ottamaan vastaan raskasta rynnäkkövittuilua kaikissa mahdollisissa muodoissaan voimatta vastata mitenkään. Ja sitten sellaiset, joissa elämä on juuri sellaista, jota sen voisi toivoa olevan, jos siis voisi toivoa.

  Oikeastaan nuo jälkimmäiset ovat pahempia. Kunnon painajainenhan käy ilmaisesta kauhuelokuvasta:
  siitä herätessä kauhu alkaa helpottaa välittömästi, kun tajuaa makaavansa omassa sängyssään kotonaan. Niissäkin ovat tosin ne alalajit, joissa uneksii olevansa nimenomaan makuuhuoneessaan, ja se Vaarallinen Paha on eteisessä makuuhuoneen oven takana...

  Mutta näkipä sitten unta elämästä, jossa kaikki on mahdollisimman huonosti tai mahdollisimman hyvin, on itse elämä oikeastaan pakotettua blackjackia tai rulettia:
  meidän on tultava pöytään pelaamaan sillä, mitä meillä on, vaikkemme haluaisikaan pelata. Toisilla on pelimerkkejä mukanaan enemmän, toisilla vähemmän, eikä kukaan selitä miksi näin on. Samalla tavoin toisille krupieeri jakaa paremmat kortit, toisille huonommat. Panostamme punaista tai mustaa sen mukaan, minkä arvelemme voittavan; pallo pomppii joko sattumanvaraisesti tai krupieerin meistä tietämättä ohjamaalla tavalla.

  Missään tapauksessa emme voi voittaa Taloa, josta meidän on lopulta poistuttava tehtyämme siihen mennessä sen, mihin meillä on rahkeita. Parhaassa tapauksessa olemme saaneet kasaan edes jonkin verran pelimerkkejä jätettäväksi heille, jotka astuvat meidän jälkeemme Taloon. Koska heidänkin on pakko.

  VastaaPoista
 6. Mielestäni oikeasti olisi kannattanut julkaista tämä vasta sunnuntaina klo 22.00 aikaisintaan. Tai esim. maanantaina aamupäivällä. Kun aprillipäivän viesti meille on se, että meidän ei tule tietää, että on aprillipäivä, tai ainakaan meidän ei tule tajuta, että joku ao. uutinen on aprillipila.

  VastaaPoista
 7. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Juu, voi olla. Tämä nyt vaan tuli hutaistua nopeasti hetken mielijohteesta. Aprillipilan kai pitäisi muutenkin olla leikkimielistä juksailua, vaan tässähän uutistenlukija pistää suorastaan raskasta rynnäkkövittuilua:)

  VastaaPoista
 8. Vuoden kuluttua kaikki vasemmistopuolueet(kok,kesk, demarit, vihreet, punaset, rkple, krist, siniset tuulivvirit) toitottavat tuota samaa sanomaa, toki sellaisin sanakääntein ettei vain raisteerais, ja tietysti ilman aprillia-loppukevennystä. Vaalien jälkeen sitten aprilliaa voi koilottaa puhtain kauloin.

  VastaaPoista
 9. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Noinhan se tuppaa menemään. Ja valitettavasti äänestäjän muisti tuntuu olevan lyhyt, sillä samoja puolueita sinne äänestetään joka kristuksen kerta.

  VastaaPoista