maanantai 30. huhtikuuta 2018

HYVÄÄ VAPPUA 2018


Reijo Koiras ja Pertinlaakson väki toivottavat kaikille lukijoille oikein hauskaa vappua. Laitetaan perään vielä mainos niille, jotka aikovat viettää vappuaan kosteissa merkeissä:


9 kommenttia:

 1. Riehakasta mutta myös rauhallista vappua kaikille. Juodaan Tsuhnan Kostoa ja Tsuhnan Kapinaa ja jätetään rähinäviina kokonaan juomatta.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Näin teemme. Hauskaa vappua myös sinulle ja respan henkilökunnalle.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja turvallista vappua vaan kaikille. Itselläni meinasi mennä koko vappu ohi, sitä se ikä alkaa teettamään. Tuli suorastaan hätä ehtiä sotilasapteekkiin hakemaan leka kuplimatonta ja muutama ohrapirtelö lähikaupasta.
  Rauhan merkeissä, kotisohvalla tässä valpuria tulee vietettyä. Päivä meni käytännössä autokauppaa hieroessa ja kaupathan siitä tuli, ilmoittaudun jälleen volvomiesten sakkiin, myyjä oli vaan vaativa ja piti vielä pesukonekkin ohessa asentaa, siis myyjälle. Vanha naispuolinen kaveri, siis vain ja ainoastaan kaveri. Vaimo vetäisi nyytit rusetille jos jotain muuta kuviota olisi.

  VastaaPoista
 4. Terve Joppos 123 ja kiitos kommentistasi. Hauskaa vappua sinnekin suuntaan. Eipä tuota vappua tule itsekään enää samalla lailla vietettyä niinkuin joskus parikymppisenä. Kotisohvalla ajattelin minäkin viihtyä Tsuhnan Kostoa nauttien. Huomenna saatan tosin käväistä Oulun keskustassa vappukulkuetta katsomassa. Pari vappua sitten bongasin sieltä ihan pesunkestävän kommaripapan jolla oli neuvostolippu käsissä.

  VastaaPoista
 5. Hyvää vappua sinnekin! Hyvää matskua tullut taas kosolti viime aikoina.

  Vieläköhän saisit (tsuhnan koston aiheuttaman kohmelon hellittäessä) tempaistua jotain tästä intiaani-saamelaiskohusta? On ollut sellaista seurattavaa että popcornia on kulunut.

  t.Lauri

  VastaaPoista
 6. Terve Lauri ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia, ja hyvät vaput sinnekin. Pitää katsoa josko tuosta intiaanigatesta saisi jotain vielä keksittyä. Olisi kyllä paikallaan.

  VastaaPoista
 7. Iloista Vapunjälkeistä aikaa melkein kaikille!
  Jollakin tavalla ymmärrän saamelaishenkilön itkupotkuraivarin inkkarin päähineestä. Verratkaa sitä kuvassa olevaan lappalaiseen tuulihattuun! Kumman laittaisit seinälle koristeeksi?

  VastaaPoista
 8. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Sitä samaa sinnekin. Ja joo, onhan tuossa kyllä vinha perä. Jos päättäisin ruveta jotain kulttuuria omimaan, niin kyllähän tuo intiaanipäähine olisi huomattavasti hienompi.

  VastaaPoista
 9. Mihin ryppy ja reikä on kadonnut? Jo kaksi kuukautta poissa.

  VastaaPoista