maanantai 9. huhtikuuta 2018

GRÖNMARXIN SISARKUNTA


10 kommenttia:

 1. Tere Reijo.
  On ihan hyvä, että oli suu tyhjä, säästyin näppiksen siivoomiselta. Viimeinen ruutu olisi räjäyttänyt "potin" niin sanoakseni. Vieläkin täällä hihitelen ja ääneen hörähtelen oivallukselleisi.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tää strippi meni taas vain parin askeleen päässä todellisuudesta. Vain rovio puuttuu. Kysehän on joukkohysteriasta ja sille ominaista on se, että tärkeintä on hysteria, ei päämäärä. Jolloin mieleen tulee kysymys:

  Nyt meillä on sitten synnyttävä isä ja mediankin mukaan meidän pitäisi ottaa asia tosissaan.

  Mitä sitten seuraavaksi?

  VastaaPoista
 3. Terve Huru-ukko ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Kiitoksia. Mukavaa että upposi. Tämä Isä-synnytti-uutinen minun oli suorastaan pakko jollain tavalla käsitellä. Tuo Grönmarxin feministinen sisarkunta on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa, mutta nyt sain sen vasta laitettua sarjakuvaan.

  Yrjö: Tuo onkin hyvä kysymys. Niinkuin blogissasi totesin, tämä on yksi virstanpylväs hulluuden voittokulussa. Mutta ei se missään nimessä viimeiseksi jää. Jäämme odottelemaan seuraavaa rimanalitusta...

  VastaaPoista
 4. Kulttuurit kohtaavat. Ristityn synti lähti tulella. Integraatio: se viimeinenkin syntinen lähtee ristittyjen jäämistä tuli prsssä välkkyen. Sen jälkeen halal (halitaan), sen jälkeen haram (haaremiin).

  VastaaPoista
 5. Totuus ei pala tulessakaan. Ainoastaan totuuden kertojat...

  VastaaPoista
 6. Terve Veijo ja Tom ja kiitos kommenteistanne. Kerettiläiselle kävi nyt vähän köpelösti. Pitäisi tietää, että jos suvakiksi ryhdytään, pitää myös suvaita loppuun saakka ja mennä epäloogisuuksien yli niin että heilahtaa.

  VastaaPoista
 7. Anni-Krista Grönmarx on muuten nimenä ihan loistoinnovaatio. Tulee heti vaikutelma jostakin kristillistä perintöä ei-ihan-niin-arvostavasta sekä vihervasemmistolaisesta.

  Nyt kun Koiraskin (?) poikii, luulisi että feministit olisivat kauhuissaan. Kun naisen asema kaiken elämän synnyttäjänä on kyseenalaistettu, lienee vain ajan kysymys milloin valkoisten, etuoikeutettujen heteromiesten patriarkaatti alistaa koko naissukupuolen vangituksi munasolufarmiksi johon verrattuna sharia-laki muistuttaa lähinnä päiväkodin kesäretkeä. Jos lähtisin tätä näkökulmaa tuomaan esille, niin voi olla että eräistä twitter-kuplista saisi banaania ennen kuin ehdin sanoa "Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta".

  Tämä synnytysasia muuten alkaa muistuttaa entistä enemmän South Parkin herra/rouva Garrisonin toilailuja. Siinähän hän joutui toteamaan, että ei pystykään synnyttämään vaikka on ns. korjannut sukupuolensa. Mutta tällä synnyttäneellä isällähän oli kuitenkin myös mies, eli onko tämä itsensä mieheksi korjannut siis kokenut olevansa nimenomaan homoseksuaali mieshenkilö? Ehkä on parempi, etten mieti tätä asiaa edes tämän pidemmälle. Keijo-ryhmä rynnäköi muuten kohta etuovesta sisään...

  -Lauri

  VastaaPoista
 8. Terve Lauri ja kiitos kommentistasi. Minustakin Anni-Krista Grönmarx oli oivallinen nimi tälle hahmolle. Ja sarjakuvahahmona A-K Grönmarx on myös mainio. Sivuhahmoista selkeästi eniten käytetty.

  Niin, olisihan se pitänyt arvata, että julma ja valkoinen heteromiespatriarkaatti oli tämänkin juonen takana. Vaan tuo mies-synnyttää-episodi paljastui varsinaiseksi runsaudensarveksi, sillä se sai tämän Koiraan poikimaan sarjakuvan jo toistamiseen asian tiimoilta. Ilmestyy lähipäivinä.

  Nuo Garrisonin toilailut ovat muuten South Parkin melkeinpä parasta antia. Muistaakseni tuohon liittyi vielä sellainenkin seikka, että sukupuolenvaihdoksen tehnyt Garrison halusi tulla raskaaksi ainoastaan siksi, että voisi sitten tehdä abortinXD Noiden suuntautumisista en tiedä, mutta Keijo-ryhmänkin uhalla väittäisin, että molemmat ovat enemmän tai vähemmän päästään sekaisin.

  VastaaPoista