tiistai 17. huhtikuuta 2018

RYPPY ELÄINLÄÄKÄRINÄ


11 kommenttia:

 1. Jaha. Onnistuneesti yhdistetty parikin pöljyyttä.

  Olihan se huimaa kun piiperöt yrittää syöttää kissalle??? kasvisravintoa. Ihan ei ole ollut biologian tunnilla seuranta päällä.
  Näiltä piiperöiltä voisi kieltää eläimenpidon ihan jo yleisinhimillisistä syistä.

  Toi koiraan poikiminen ei oikein jaksa enää edes naurattaa. Lännessä menee ihan liian hyvin kun näillä femokraateilla on aikaan ja mahdollisuus pöljäillä itse luontoa vastaan.

  Ja sitten näitä tititittlityy tyyppejä tuetaan verovaroista samaan aikaan kun vanhukset paskoo vaippoihin sote tappaa sairaaloita.

  No, tällä menolla se titityy touhukin kyllä lakkaa, samoin kuin femokratian lisäksi myös demokratia.

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran vain tuuman päässä todellisuudesta. Ovathan nämä vegaanit jo typeryyttään tapattaneet kissojaan ja koiriaan syöttämällä niille pelkkää kasvisruokaa. Miksei joku tiedostava yksilö löytäisi koirastaan transkoiran? Tai tiedä hänessä vaikka joku olisi löytänyt. Rypylle voisi todeta, että sterilointi olisi erinomainen lääke. Tosin ei tuon koiran sterilointi.

  VastaaPoista
 3. "te itsehän saatte kyllä minun puolestani olla vaikka osa lopullista ratkaisua"

  Harvoin nauran kirjaimellisesti ääneen täällä koneen ääressä yksikseni istuessani, mutta tuosta lähti.

  Kyllä aina, kun linkkilistaan ilmestyy uusi Ryppy&Reikä, hymyilyttää jo valmiiksi ennen kuin linkkiä edes avaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika meikäläisellä, tuosta "lopullisesta ratkaisusta" kun assosioituu mieleen se Aatun "Endlösung", ja se oli yhdistetty hyvin tähän sarjikseen. Ei vissiin pitäisi juoda/syödä kun näitä lukee, Reijolta tuskin saanee korvauksia tärveltyneestä näytöstä & näppiksestä? :-)

   - Soomepois Eestist -

   Poista
  2. Terve Soomepois ja kiitos kommenteistasi. Tuo endlösung-heitto oli minustakin mainio, yksi Rypyn parhaista repliikeistä. Korvauksia ei valitettavasti voida myöntää, sillä pyllyhuumorin tekeminen on sen verran raakaa peliä, että sarjiksetkin pitää lukea omalla vastuulla;)

   Poista
 4. Joku oli kuulemma kerran ihan tosissaan luullut, että hänen kissansa on tarpeen mennä talviunille. Joten oli lopettanut ruokkimisen ja sitten ihmetellyt, kun kissa oli mennyt huonoon kuntoon. Mutta en tiedä, oliko kyseessä aito viherpiipertäjä tai aidosti tiedostavainen henkilö.

  VastaaPoista
 5. Siinä sitten taas täyslaidallinen arkipäivää kerralla :)

  VastaaPoista
 6. Ryppy olis voinu kysyä koiraskoirapotilaalta kumpi se on. Jos ei haukkumalla asia tule selväksi, tehtävä eläinkoe: koirapotilaalle annetaan mahdollisuus mennä panovimmassa olevan nälkäisen pitbulluroksen häkkiin tai kiimaisen nartun häkkiin. Neiti Triggerström ohjattaisiin sen jäljelle jäävän vaihtoehdon häkkiin. Pitbullilla tyydytettäisiin kaksi voimakasta halua yhdellä kertaa (nälkä olisi se jälkimmäinen). Rypylle tulisi kylläkin vastaanottotulon menetys, mutta kerättäis porukalla vastaava summa ja tipit päälle.

  VastaaPoista
 7. Terve KKi, Yrjö, Pekka, Tom ja JI, ja kiitos kommenteistanne.

  KKi: Juu, yhdistin nuo samaan sarjakuvaan koska ajattelin, että jos koiria(tai kissoja) pakotetaan vegaaneiksi, niin samalla logiikallahan niitä voisi pakottaa myös toiseen sukupuoleen. Molemmissa tapauksessa biologiset faktat saavat tietysti melkoista kyytiä, mutta milloinpa se olisi oikeamielistä suvakkia haitannut?

  Ilmeisesti Lännessä menee vielä liian hyvin, niinkuin sanoit. Vaan eipä taida mennä enää kovin kauan, tuskin sitä velkaakaan loputtomasti saadaan. Silloin tosiaan loppuu titityy-touhujen tukeminen verorahoista, mutta sitten ovat myös vanhukset täysin omaistensa varassa.

  Yrjö: Jep, niinkuin KKi:lle jo tuossa totesin, transkoiran "löytäminen" on tietysti se seuraava looginen askel. Tai niinkuin sanoit, tiedä vaikka olisi jo löytänyt. Me elämme niin ihmeellisiä aikoja, etten minä ainakaan edes kauheasti yllättyisi jos tuollainen tapaus tulisi ilmi. Minä muuten keksin tälle sarjakuvalle jo jatko-osankin, ja tuo mitä sanoit steriloinnista liippaa aika lähelle sitä, mitä siinä tulee tapahtumaan.

  Pekka: Kiitoksia. Tuo kohta se minua itseänikin eniten huvitti kun tätä väsäilin. On jotenkin niin ryppymäinen repliikki. Minäkään en kauhean helposti yksikseni koneen edessä istuessani naura, mutta sinun blogisi äärellä on kyllä tullut hirnuttua useammankin kerran.

  Tom: Jaa-a, paha tietysti sanoa, miksi kyseinen tyyppi on saanut tuollaista päähänsä, mutta tuossahan tavallaan viedään tämän sarjakuvan ideaa vielä piirun verran pidemmälle. Kissani on oikeasti karhu, joka on vangittuna kissan ruumiiseen, ja siksi se tarvitsee talviunta. Keksiikö joku vielä jotain kahjompaa, vai onko ympyrä viimein sulkeutunut?

  JI: Jep, mutta odotappas seuraavaa pätkää: Episode II Ryppy strikes back

  Veijo: Niin, tuossahan tuo selviäisi viimeistään. Samalla koirapotilaalle voitaisiin heittää lihaa, niin selviäisi onko se vegaani vai ei. Mitä Ryppyyn tulee, niin ei hän vastaanottotulojen menetystä jäisi suremaan. Tarjotaan miehelle tuoppi Tsuhnan Kostoa, niin sillä ollaan jo sujut;)

  VastaaPoista
 8. Jos potilaat ovat tuota luokkaa niin vähintään tsuhnan kosto on paikallaa. Ehkäpä jopa väkevämpi. Eipä tuohon voi oikein muuta sanoa kuin Ryppy lopussa: Ei saataana arvelee Huru-ukko. Ps. Jään odottamaan sitä seuraavaa osaa...

  VastaaPoista
 9. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Niin, voisihan siihen tietysti vielä lisätä kyytipojaksi tukevan paukun Tsuhnan Kapinaa, ja kenties vielä tarjota voimasavuke Bostonin. Seuraava osa on jo työn alla, mutta julkaiseminen tapahtunee vasta ensi viikolla.

  VastaaPoista