keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

PIKKU-PETRA LIIKUNNANTUNNILLA


Ja jos joltain on mennyt Rosan ketsuppipullohaastattelu ohi, niin sehän löytyy täältä.

17 kommenttia:

 1. Törkeetä ketsupin piilomainontaa! :-)

  - Soomepois Eestist -

  VastaaPoista
 2. Terve Soomepois ja kiitos kommentistasi. Sitäpä hyvinkin. Heinz maksaa minulle sievoisen summan tämän julkaisemisesta;)

  VastaaPoista
 3. Yök, ja minun kun piti juuri syödä lihapullia ketsupin kanssa...en saa tätä sarjista pois verkkokalvoiltani :D Luulen että Reijolle maksaa nimenomaan Meira tai joku muu Heinzin kilpailija.

  t.Lauri

  VastaaPoista
 4. Kieltämättä tuli tästä stripistä hiukkasen kylmät väreet. Toi Meriläinen – ja ennen kaikkea median suhtautuminen häneen – kuvaa hyvin aikaamme. Kun toi nainen kirjoittaa minkä tahansa pillupoliittisen päivityksensä niin se julkaistaan valtakunnanuutisena. Lisätään nykyajan meininkiä eli nythän se ”mies” on synnyttänyt lapsen. En tiennytkään että miehellä on kohtu ja munasarjat.

  VastaaPoista
 5. Olihan tuo mennyt minulta ohi. En tiedä, onko Ylen sivuilla asiaa käsitelty, mutta äskeisistä presidentinvaaleista lähtien en ole juuri ollenkaan lukenut Ylen uutissivuilta sen enempää kotimaanuutisia kuin politiikkaosastonkaan juttuja.

  Mutta olisitpa laittanut tuohon Felixin Hellfire-ketsupin. Ei muuten, mutta kun se on varsin tulista. Kämpilläni lauantaisin pidettävien kulttuurielämätapahtumien yhteydessä nautitaan sipsejä tai jotain juuri Hellfire-ketsupin kanssa.

  PS. Miten niitä vaginapainonnostoja tarkasti ottaen tehdään? Tietääkö kukaan? Mielestäni Meriläinen ei tuossa jutussa valottanut asiaa kovinkaan paljoa.

  VastaaPoista
 6. Terve Lauri, Yrjö ja Tom ja kiitos kommenteistanne.

  Lauri: Pahoitteluni. Toivottavasti tulevaisuudessa voit vielä nauttia ketsupista ilman assosiaatiota tähän(kieltämättä aika härskiin) sarjakuvaan. Se hommahan meni siten, että kilpailutin Meiraa ja muita ketsuppifirmoja, mutta Heinziltä tuli muhkein summa;)

  Yrjö: Joo, tämä oli ehkä vähän erilainen aikaisempaan tuotantoon verrattuna. Itselleni tuli tästä jotenkin South Park mieleen. Rosahan kyllä saa(ja on saanut jo toistakymmentä vuotta) melkoisesti palstatilaa, vaikka ulosanti on mitä on. Kertoo kai jotain lehdistömme alennustilasta. Niinkuin kyllä kertoo tuo mies-synnytti-lapsen-juttukin.

  Tom: Tuo Rosan haastatteluhan on viime lokakuulta, joten vähän myöhässä tämäkin pätkä taas tuli. Täytynee testata Hellfire-ketsuppia jossain välissä, tulisen ruoan ystävä kun olen.

  Mitä tuohon vaginapainonnostoon tulee, niin minullekin se oli vähän epäselvää. Siksi minun pitikin tätä sarjakuvaa varten tehdä hieman taustatutkimusta. Tässä on video, jossa näytetään kuinka se tapahtuu: https://www.youtube.com/watch?v=H8cKH9VBe2Q

  VastaaPoista
 7. Hehe, ei hätää, söin ketsuppimätön hyvällä ruokahalulla. Harmi ettei ollut pullollista Tsuhnan Kostoa kyytipoikana. Olen aika hyvä välttämään negatiivisten mielikuvien vaikutusta ruokahaluun, kunhan jättää pöydässä ajattelematta esim. Saara Särmän kakkafeminismiä...brrr.... Mutta se on muuten varmaa, että jos jostakin oudosta aika-avaruuden vääristymästä johtuen saisin kutsun päivälliselle Rosan ja Tuomas Murajan luokse, niin jättäisin kyllä ketsupit syömättä ruoalla. Ja varmuuden vuoksi sinapitkin.


  Ensimmäisenä tästä "mies synnytti lapsen" -hommelista tuli itselleni mieleen, että mistä reiästä mies sen lapsen oikein synnyttäisi. Muutamia kertoja oman lapsen synnytystä ihan heteronormatiivisen cis-naiseni toimesta todistaneena olen aika varma, että samansuuntaista reittiä se ei ainakaan ulos tulisi. Ehkäpä hänen olisi pitänyt päättää ennen synnytystä, että sukupuoli on vaikkapa karhupumppu niin olisivat lehdet saaneet reviteltävää: "Karhupumppu synnytti lapsen ensimmäisenä maailmassa".

  Kiitos muuten loistavasta sarjakuvasta, olen lukenut nämä kaikki läpi mutta jostakin halvatun syystä Rosan vaginajumppa oli se viimeinen niitti, joka minut aktivoi täällä kommenttipuolella. Asun itse nykyisin jotakuinkin Pertinlaaksomaisessa paikassa ja täältä on tragikoomista seurata tätä kaistapäistä menoa mikä vallitsee tietyissä "kuplissa" Suomessakin, vaikkei edes yhtä kovana kuin monessa muussa maassa jo. Toivottavasti järki alkaa palailla jossain vaiheessa päähän, siten että omat lapset saisivat olla aikuisia hieman tolkullisemmassa ympäristössä. Paljonhan on kaikkea kahjoa täälläkin, mutta Suomessa sentään elää Pertinlaaksolaisuus aika vahvana jopa Helsingissä eikä ihan kaikkiin hullutuksiin lähdetä kuin hyvin pienen mutta äänekkään ja toimittajien suosiman jengin voimin. Tätä tolkullisuutta odotellessa on hyvä naureskella Ryppy & Reikä ja Keijo Kaarisade -tyyppisille jutuille, kyllä täytyy kiittää paljosta nettiä ja SoMea, eihän mikään tällainen matsku muuten pääsisi framille. Keep up the good work!

  -Lauri

  VastaaPoista
 8. Mä vähän luulen, että se pullon kaula laitettiin "sinne" sisään... Oisko ollu liian roisia sarjikseen?

  VastaaPoista
 9. Terve Lauri ja Anonyymi ja kiitos kommenteistanne.

  Lauri: No hyvä ettei ruokahalu sentään mennyt. Tuosta Saara Särmän kakkafeminismistä teki mieli itsekin piirtää jotain, mutta en ainakaan vielä ole keksinyt. Itse Saara on minulla kyllä jo valmiiksi piirrettynä siltä varalta että idea löytyy. Minäkin uskoisin kieltäytyväni tarjotusta ketsupista Rosan ja Tuomaksen päivällispöydässä. En tosin jaksa millään uskoa, että Rosa ja Tuomas minua olisivat päivälliselle kutsumassakaan. Varsinkaan tämän sarjakuvan jälkeen:)

  Eräänlaisen mies-synnyttää-lapsen-skenaarion muuten tarjoaa South Park 11.tuotantokauden 9. jaksossa, nimeltään More crap. Kannattaa katsoa jos on näkemättä, on meinaan hulvaton.

  Kiitosta vaan. Ja mukavaa kun päätit aktivoitua kommentoimaan. Minäkin asun Pertinlaaksomaisessa pikkukunnassa täällä Oulun seudulla. Ongelmia on täälläkin, mutta jo Oulussa on meininki huomattavasti kaistapäisempää. Helsinki taas painii ihan omassa sarjassaan, vaikka toki sielläkin myös fiksua porukkaa löytyy. Minäkin toivon, että edes oma jälkikasvu saisi todistaa vähän järkevämpää meininkiä.

  Anonyymi: Niin minäkin ensin luulin, ja aloin jo piirtämäänkin sitä sillä tavalla. Olisi ollut melko roisia, mutta olisin antanut mennä siitä huolimatta. Sitten kuitenkin löysin mv-lehden sivulta tuon edellä linkittämäni videon. Enhän minä tosin tiedä tekeekö Rosa sen sillä tavalla, mutta kun hän ei sitä sen kummemmin haastattelussa avannut, niin näillä mennään.

  VastaaPoista
 10. Tuli mieleen, onkohan milloin tulossa hajuvarustetut blogit!? Olen ollut muutaman kerran kedolta talven jälkeen löytyneen kehon oikeustieteellisessä ruumiinavauksessa. Hajuelämyksiä muistellen, ei kaivaten.

  VastaaPoista
 11. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Jaa-a, tuotapa en osaa sanoa. Varmaan olisi fiksuinta etten tuota ominaisuutta tähän blogiin laittaisi. Tämänkertainen sarjakuva varsinkin saattaisi olla nimittäin melko härskin hajuinen. Ja Pertinlaaksossa puhutaan, ettei Rypynkään hengitys(varsinkaan krapula-aamuina) miltään kukkasilta tuoksu;)

  VastaaPoista
 12. Täällä on jo hyviä kommentteja joten niihin on hankalaa mitään lisätä, paitsi että tuo ketsuppipullo on hyvä valinta. Heinzin ketsuppipullo ei juuri muuhun kelpaakkaan kuin Rosan pillun täytteeksi, sillä itse aine on teollisesta sokerista ja kemikaaleista valmistettua punaista epäterveellistä paskaa. Jos olet terveydestäsi kiinnostunut niin jätä tämä myrkky ostamatta.

  VastaaPoista
 13. Terve Becker ja kiitos kommentistasi. Itse en ole asiantuntija ketsuppien suhteen, koska käytän niitä aika vähän. Mutta hyvä tietää. Onneksi Rosa on sentään keksinyt tuotteelle muutakin käyttöä:)

  VastaaPoista
 14. Voimailuharjoiukseenhan voisi liittää motorisen taidon kehittämisen kerran kuussa muutamien päivien ajan: ketsuppipullo tyhjänä roikkumaan tamponista, jonka naruun sidotaan pulloa kannattava naru. Vitunmoisella tahdonvoimalla tamponi tiristetään ruttuun, verijaloste valuu narua pitkin pulloon ja taas on ketsuppia tarjolla. Tamponien kulutuskin vähenee oleellisesti.

  VastaaPoista
 15. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Kuulostaa sen verran härskiltä, että yritän kaikin voimin olla visualisoimatta tuota päässäni. Muuten, sinun esittämänäsi tuohan on tietysti tuomittavaa misogyynistä vihapuhetta, mutta jo tuon joku feministi heittäisi, niin sehän olisi Kannatettava ja Edistyksellinen Idea.

  VastaaPoista
 16. Pakko kyllä myöntää että mailmassa on se hyvä puoli ettei koskaan lopu ihmetteleminen ja joka päivä saa olla itseltään kysymässä että "mitä vittua täällä taas tapahtuu". Aina kun luulee nähneensä sen hurjimman jutun niin joku osaa seuraavana päivänä yllättää vielä hurjemmalla. Mutta hyvä sarjakuva, hyvin otat kantaa näihin nykypäivän hullutuksiin.

  VastaaPoista
 17. Terve Anonyymi ja kiitos kommentistasi. Kiitosta vaan. Yritän pieneltä osaltani ja huumoria käyttäen ottaa kantaa näihin yhteiskuntamme mielettömyyksiin, joskus paremmalla, joskus huonommalla menestyksellä. Vaan totta tuo mitä sanoit. Aina nämä jaksaa lyödä ällikällä; viime vuonna meille kerrottiin, että on biologinen fakta, että sukupuolia on 30kpl, ja nyt miehetkin voivat synnyttää. Herää vain kysymys, että koska saavutamme absoluuttisen typeryyspisteen, vai onko sellaista edes olemassa?

  VastaaPoista