perjantai 2. kesäkuuta 2017

GRÖNMARX JA TUONPUOLEINEN


11 kommenttia:

 1. Poetic justice. Tosin Anni-Krista ei itse tajua, että hän ajaa itseään juuri tuohon tilanteeseen. Fiksumpi nainen ymmärtäisi, että hänen paras tukensa, turvansa ja liittolaisensa on tavallinen valkoinen heteromies. Mutta se fiksumpi nainen ei ehdi osallistua niin paljon kuin Anni-Krista, sillä hänen täytyy hoitaa työnsä ja perheensä. Anni-Kristalle tiedostavuus on työtä. Jonka muuten kustantaa juuri se valkoinen heteromies.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Poetic justice nimenomaan. Nythän vallitsee se varsin epäreilu tilanne, jossa Grönmarx-ideologiaa kannattavat ihmiset asuvat enimmäkseen sellaisilla alueilla joissa monikulttuuria ei juurikaan ole, eivätkä he näin ollen joudu itse kärsimään toimintansa seurauksista. Siellä herrankukkarossa on varsin helppo ajatella, että monikulttuurisuus on rikkaus ja kaikki paha maailmassa johtuu valkoisen heteromiehen silmittömästä pahuudesta.

  VastaaPoista
 3. Eräässä terveydenhuollon yksikössä äskettäin asioidessani sanoin siinä niitä näitä höpistessä paikan
  ammattihenkilölle, että minä kuulun niihin harvoihin valkoihoisiin lihaa syöviin heteromiehiin. Ammattihenkilöä (nainen) hymyilytti, ja kun lisäsin siihen, että mieluimmin söisin valkoihoisen naaraasihmisen lihaa, ainakin maistelisin niin mokoma hymyili jo ääneen ja sanoi, että voi sun kanssas. Että mee jo. No minähän menin, mutta eppäilen ettei tuo henkilö ollut feministi eikä muukaan nisti. Eikä ainakaan Annikristan hengenheimolainen. Kaikin puolin miellyttävä ammattihenkilö:)
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Juu, kyllähän se on onneksi vielä niin, että naisistakin suurin osa lienee ihan tolkun väkeä. Anni-Krista hengenheimolaisineen taitaa kuulua suht pieneen vähemmistöön. Se vain meinaa välillä unohtua koska tämä pieni vähemmistö pitää jatkuvasti aivan helvetillistä meteliä.

  VastaaPoista
 5. Vanhaa sarkasmia mukaillen: Mitä yhteistä on kristityllä, kommunistilla ja intersektionaalisella marxisti-feministillä? Kaikki paasaavat paratiisinsa ihanuudesta, mutta kukaan heistä ei halua sinne oikeasti!

  Kristityn paratiisi on siellä jossain Pietarin porttien takana tai jotain sinnepäin. Kommunistin paratiisi on aina jossain muualla kuin siellä, missä hänen oppiaan on sovellettu tai sovelletaan edelleen käytäntöön: se kun ei tähän asti ole missään ollut sitä "oikeaa kommunismia". Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterparteikaan ei sitten samalla logiikalla soveltanut "oikeaa kansallissosialismia"?

  Ja siellä Itäkeskuksessahan se Anni-Kristan paratiisi siintelee jo nyt. Sen olemassaolokin tuottaa Anni-Kristalle hengenheimolaisittarineen niin ihanan jänskättävää kihelmöintiä vatsanpohjaan, saati siellä pistäytyminen nopeasti keskellä päivää.

  Anni-Kristat todennäköisesti eivät ehkä edes pysty kuvittelemaan tilannetta, että heidän paratiisinsa tulisikin yhtäkkiä heidän jokapäiväiseksi elämäkseen, josta ei olisi enää poispääsyä. Mutta juuri siihen he ovat asioita ajamassa, kuten täällä on jo mainittu. Ja miksi näin? En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, sanoisin heidän mukavoituneen vallitsevaan tilanteeseen, jossa he voivat räkiä valkoisen heteromiehen naamalle mielin määrin luottaen siihen, että hädän tullen he voivat silti heti juosta VHM:n selän taaakse piiloon.

  He eivät enää käsitä, että ennen pitkää liian monen VHM:n selkä on niin kapea, ettei sinne enää pääse piiloon ja ne, joiden selän taakse mahtuisi, tönäisevät annikristat sieltä pois. Ja silloin on jo liian myöhäistä. Kaikkien osapuolten kannalta. Inter arma silent leges.

  VastaaPoista
 6. Terve QK ja Tom ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Arvelusi Grönmarxin motiiveista osuvat uskoakseni kohdalleen. Ainakaan minä en oikein keksi parempaakaan selitystä. Tuskin grönmarxitkaan tietoisesti pyrkivät siihen, että kaikki menisi päin helvettiä. Ehkäpä hekin oppivat läksynsä siinä vaiheessa kun paska osuu kunnolla tuulettimeen, mutta se on nuivalle aika laiha lohtu.

  Tom: Jotain sellaista. Jos Anni-Kristalle lyö säkin päälle ja käskee pitämään turpansa kiinni, niin kyllähän sitä jaksaa mullahkin katsella.

  VastaaPoista
 7. Jälleen ajan hermolla ja selvänäkijän kyvyt pelottavan lähellä.
  kansallisromantikko.fi kiittää :)

  VastaaPoista
 8. Terve J I, ja paljon kiitoksia. Juu, soisin kyllä olevani tässä asiassa väärässä, mutta kovastihan tuo näyttää siltä, että Ruotsin tie on meidänkin tiemme.

  VastaaPoista
 9. "There are only two kinds of people in the end: those who say to God, "Thy will be done," and those to whom God says, in the end, "Thy will be done." All that are in Hell, choose it."

  ~C.S. Lewis

  Toisin sanoen Jumala on pohjois-savolainen...

  VastaaPoista
 10. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Ainakin näiden minun sarjakuvieni perusteella Jumala vaikuttaa melko oikukkaalta. Tällä kertaa Grönmarx joutui itäkeskukseen suvakkiutensa takia, kun taas edellisellä kerralla Ryppy joutui nuivuutensa takia samaan paikkaan:)

  VastaaPoista