torstai 8. kesäkuuta 2017

RYPPY JA HASSAN


10 kommenttia:

 1. Tää osui, upotti ja kertoi nyky-Suomesta enemmän kuin sata sivua tekstiä.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Paljon kiitoksia. Laitoin muuten tämän sarjakuvan myös Naurunappulaan, jossa eräs kriitikkoni totesi sen olevan kärjistys. Eihän siinä mitään, joutuuhan näitä tehdessä joskus hieman kärjistämään tietyn efektin aikaansaamiseksi. Vaan kun tuota oikein funteeraa, niin kuinka paljon tässä pätkässä oikeastaan edes on kärjistystä? Rohkenisinpa melkein väittää, että kun otetaan huomioon viime vuosien järjettömät jumalanpilkka/kansanryhmänkiihotus-tuomiot ja taas toisaalta Hassanien törkeistä raiskauksista saamat ehdolliset "rangaistukset", niin eipä kovin paljon.

  VastaaPoista
 3. Tere Reijo. Näinhän se menee nykyisin. Polliisin perkeleetkin kun rasisteeraavat veiskuupissa. No onneksi porukassa oli yksi suvakki, joka ilmiantoi touhun v..untarkastaja vehkoolle, niin ei mennyt ihan vihkoon tämäkään kirjoittelu. Ja saatiinhan se yksi pahin kyttä pois.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Piru, nyt oli osuva, todella.
  Ihan lupaa kyselemättä lätkäsen lärvikirjaan.

  Ja tosiaan, eipä tossa mitään kärjistystä. Tuotahan se vihapuhejahti käytännössä tulee aiheuttamaan.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Juu, tähän sitä on tultu. Ei riitä näköjään poliisillekaan että tekee hommansa, vaan pitää myös olle poliittisesti puhdasoppinen. Sen nyt vielä ymmärtäisi jos nuo olisivat julkisuudessa nuivuuksiaan viljelleet, mutta tässähän oli kyseessä salainen fb-ryhmä. Mikähän salakähmäinen nilkki tuonkin on mennyt vuotamaan? Muuten tuo fb-kausti olisi ihan oman sarjakuvankin arvoinen, saa nähdä jos keksii jotain.

  VastaaPoista
 6. Terve KKi ja kiitos kommentistasi. Kiitosta vaan. Juu, näitä saa laitella huoletta lärvikirjaan jos siltä tuntuu. Kovin orwellilaistahan tämä meininki on jo nyt, mutta luulenpa että tässä ajatusrikosjahdissa tullaan näkemään vielä huomattavasti synkempiäkin jaksoja.

  VastaaPoista
 7. Rouva muuten kommentoi tuota poliisikaustia...

  http://kryptax.blogspot.fi/2017/06/oman-pesan-likaaminen.html  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin tuon jo lukenutkin. Kovasti asiallinen kirjoitus. Eipä kyllä käy hirveästi kateeksi niitä rivipoliiseja jotka eivät tätä nykyhulluutta kannata. Poliisijohdokin kun on mitä on.

   Poista
 8. Minun olisi kannattanut linkittää omassa "palvelussani" tähän jo perjantaina. Tai viimeistään maanantaina. Ennen kuin alkoi tämä hallintomuljahdus. Mutta teen sen sitten kuluvan viikon perjantaina.

  VastaaPoista
 9. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Kiitos jo etukäteen linkityksestä. Hallintomuljahduksesta taidan minäkin vielä piirtää jotain. Twitteriin ja Naurunappulaan yhden kuvan jo laitoinkin, mutta lisää on luvassa.

  VastaaPoista