lauantai 24. joulukuuta 2016

HYVÄÄ JOULUA

Reijo Koiras & Pertinlaakson väki toivottaa kaikille oikein hauskaa joulua

14 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja rauhallista joulua myös täältä Huitsinnevadasta ja toivottavasti pääsemme nauttimaan näistä hahmoista myös ensi vuonna.

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua myös sinne Huitsinnevadaan. Eiköhän näistä hahmoista kuulla ensi vuonnakin. Piirtelen sitä mukaa kun ideoita ja aikaa riittää. Toivottavasti ensi vuonna saamme myös nauttia Antero Lärväsen & kumppaneiden seurasta.

  VastaaPoista
 3. Hyvän joulun toivotukset sinne Perinlaaksoon myös Huru-ukolta. Odotellaan mitä kaikkea mukavaa/kauheaa uusi vuosi tuo tullessaan. Ainakin Rypylle & kumppaneille paljon kommentoitavaa. Uskon näin:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä Antero ja kumppanit varmaan palaavat. Sain tuossa idean että laittaisin Anteron haastattelemaan Ryppyä. Siihen tarvitaan tietysti sinun lupasi sekä ehkä hieman yhteistyötä. Vaan olishan siinä varsinainen vihahahmojen kauhukavalkadi.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja Yrjö, ja kiitokset kommenteistanne.

  Huru-ukko: Kommenttisi ovat aina hyvinkin tervetulleita. Mitä tulevaan vuoteen tulee, niin luulenpa että valtiokoneiston ja median taholta ei ole ainakaan mitään hyvää odotettavissa. Voi olla, että meininki käy vieläkin pöhlömmäksi, mikä sinänsä on jo melkoinen saavutus.

  Yrjö: Vihahahmojen kauhukavalkadi todellakin:) Nyt kun tuota mietin, niin oikein tehtynä siinä olisi kyllä klassikon ainekset. Eli saat kyllä käyttää Ryppyä, ja olen tarvittaessa valmis myös yhteistyöhön.

  VastaaPoista
 6. Siinäpä odotettavaa ja jännitettävää tulevalle vuodella, kun tuo toteutuu Kuulolla ollaan ja kieli pitkänä odotetaan. Mainio idea.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Idea tuli jo. Käytän tekstin sinun kauttasi, koska kyseessä on myös sinun kehittämäsi hahmot.

  VastaaPoista
 8. Huru-ukko: Juu, suurella mielenkiinnolla odotan minäkin. Saa nähdä miten Rypyn hahmo toimii ei-visuaalisessa muodossa.

  Yrjö: Loistavaa. Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla tulevaa Lärvänen/Ryppy-klassikkoa. Jos laitat tekstin sähköpostitse, niin voitko mainita asiasta vaikka täällä kommenttiosiossa? En nimittäin kovin tiheään tarkista tuota sähköpostiosoitetta.

  VastaaPoista
 9. Saatana! En huomannut tätä ajoissa!!

  VastaaPoista
 10. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Noh, eipä tuo niin vaarallista ole, eihän tässä ole mitään varsinaista vitsiäkään. Siinä ovat nuivat ja suvakit kerrankin sulassa sovussa, vaan kunhan vuosi vaihtuu, niin eiköhän sitä taas olla toistensa kurkuissa kiinni;)

  VastaaPoista
 11. Tere. Vosikohan tuosta saada kuvallista versiota tuosta Anteron tekemästä Rypyn haastattelusta? Uteleepi aina utelias Huru-ukko
  PS. onko tuo Tsuhan Kosto rekisteröity tavaramerkki, eli voiko sitä hyödyntää mahdollisessa yhteistyössä erään peinmallastamon ja jonkun vielä nimeämättömän pienpanimon yhteisprojetissa, josta olisi tuloksna Tsuhan Kostoa?

  VastaaPoista
 12. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Olisihan se kuvallinenkin versio mahdollista toteuttaa. Tulisi vain melko pitkä sarjakuva joka olisi melko työläs toteuttaa. Enkä oikein tiedä toisiko se siihen mitään lisäarvoa, kun se huumori on enemmänkin niiden repliikkien sisällössä.

  Tsuhnan kosto ei ole rekisteröity tavaramerkki, eli saa hyödyntää. Sellaisen kainon pyynnön esittäisin, että jos lähettäisit minullekin yhden pullon, sitten kun on valmista;)

  VastaaPoista
 13. Pertinlaakson veijarit ja Ykän blogi kommentoijineen ovat "pakollista" luettavaa jottei vitutukseen kuolisi :) Keep on good work!

  Toivotan parempaa vuotta 2017 kaikille nuiville ja oikein paskaa sinne tiedostavaan osastoon (a la V. Ranta)

  Sepi

  VastaaPoista
 14. Terve Sepi ja kiitos kommentistasi. Pahoitteluni, että vastaan vasta nyt. Blogger lienee temppuillut, koska huomasin kommenttisi vasta tänään.

  Myöhästyneet uuden vuoden onnittelut sinnekin päin. Minä olen huomannut, että näiden sarjisten tekemisellä on suorastaan terapeuttinen vaikutus, mutta hauska kuulla, että nämä auttavat myös lukijoiden vitutukseen. Jatketaan samalla lailla tänäkin vuonna, minä luulen että meininki menee vielä typerämmäksi kuin viime vuonna.

  VastaaPoista