lauantai 7. toukokuuta 2016

PERTINLAAKSON KULTTUURI RIKASTUU


6 kommenttia:

 1. Kuka mitenkin rikkauden kokee, sitä kun on niin monenlaista. Vaan tähän sopisi nyt Tsuhnan kosto, vaan kun ei meidän ääsmarketti perhana myy sitä vieläkään. Perkeleestä koko pulju sanoo Huru-ukko. Vaikka muuten valikoimaltaan ja palvelultaan aivan eriomainen onkin.
  Ja etenkin henkilökunnan rekrytoinnissa on onnistuttu, silkka hyvyyttä kaikki:)

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Kyllähän se niin on, että jos tämä on rikkautta, niin taitaa olla parempi pysytellä köyhänä. Tsuhnan kostoa yritin minäkin tänään metsästää, vaan niinhän siinä kävi, että jouduin Karjalaan tyytymään.

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin surrata Suomi-konepistoolilla lippaallisen tuohon viimeiseen ruutuun, jossa ählämeillä on hauskaa. Ja sen jälkeen avaisin tölkin Tsuhnan kostoa.
  Ai perkele et olut maistuis!

  VastaaPoista
 4. Terve Korpisoturi ja kiitos kommentistasi. Vaan jumalauta, taisitpa juuri tehdä käsikirjoituksen Tsuhnan kosto-oluen tv-mainokseen. Noinhan sitä asenteellista vihalageria markkinoidaan:) Mutta kuka näyttelee pääosaa, kun Reino Tolvanen ei ole enää elävien kirjoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen pääosan esittäjän olemus pitäisi näyttää vakuuttavalta. Joku kansanmies, ei mikään herraskainen. Iso koko, ronskit puheet, jussipaita päällä ja ehkä parta. Juha Mieto? Mutta voi olla, että jostakin löytyisi vieläkin tsuhnempi tyyppi?

   Poista
 5. Terve Korpisoturi. Juu, samaa mieltä. Minulla ei kyllä nykyisistä näyttelijöistä tule ketään mieleen. Mieto voisi olla hyvä. "S'oon pojaat sillä lailla notta täällä ei raiskaamahan ruveta"

  VastaaPoista