tiistai 5. joulukuuta 2023

RYPPY JA KOPONEN SAUNASSA OSA V

Tällä kertaa piirtämistauko venähtikin ennätyspitkäksi. Varsinkin alkuvuodesta oli niin kiireistä töissä, ettei ollut aikaa eikä energiaa piirtää yhtään mitään. Nyt tilanne on parempi, joten koitan taas saada säännöllisemmin tehtyä näitäkin. 10 kommenttia:

 1. Kerrassaan loistavaa että Suomen paras sarjakuva on taas palannut. Pelkäsin, ettei uusia tulekaan. Ja kyllä, strippi oli osuva. Nimittäin sosiopaatit pärjäävät tässä elämässä ikävän hyvin. Kouluterroristista menestyneeksi kansalaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Reijo. Mukavaa tosiaan pitkästä aikaa lukea uutta R&R sarjista. Mutta eikö sitä sanotakin, että hyvää kannattaa odottaa:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Terve Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Joo, koitetaan taas jaksaa. Noissa pidemmissä tauoissa on se huono puoli, että uudelleen aloittaminen on aina vähän työlästä.

  Nimittäin sosiopaatit pärjäävät tässä elämässä ikävän hyvin.

  Niinpä. Ja sitä helpottaa sekin, että on tiettyjä ammatteja joissa siitä sosiopaattisuudesta on suorastaan hyötyä.

  Huru-ukko: Juu, pitää koittaa olla päästämättä piirtämistaukoja noin pitkäksi. Ja joo, hyväähän kannattaa aina odottaa. Tämänkertainen ei ehkä ollut sieltä parhaasta päästä, mutta eiköhän sellaisiakin ole vielä luvassa, kunhan saan taas koneen lämpimäksi.

  VastaaPoista
 4. Kaupunkiympäristö voi tarjota Nyrkki-Jyrkeille ja Puukko-Jaakoille väylän päästä yhteiskunnassa menestyjiksi.
  Ne versiot, jotka terrorisoivat sitä muuttotappioista Tuppukylää jossa jouduin lapsuuteni ja teini-ikäni viettämään, eivät ole onneksi kehittyneet minkäänlaisiksi menestyjiksi;
  sinne Tuppukyläänhän ne jäivät.

  Ainoastaan yhden sain kuulla myöhemmin vaikuttaneen tuhoisasti muualla, kun luin silloin vielä tilaamastani "Alibi"-lehdestä asianomaisen lähteneen istumaan Itä-Suomessa kahdeksaa vuotta miestaposta.
  Tyyppi oli hieman oudosti ollut työelämässä, mutta kaikki vapaa-aika kului viinan ja väkivallan merkeissä antavana ja ottavana osapuolena;
  oli ollut jalka kipsissä tappoa tehdessään!
  Ajattelin vain, että olipa pirun hyvä että tuokin sosiopaatti oli suunnannut itään eikä tänne missä minä olen.

  Rotta-Harreja sen sijaan Tuppukylässä oli sen verran vähän, että niiden menestyksestä en osaa sanoa mitään.
  Onnekseni en ole tavannut niistä ketään missään.

  VastaaPoista
 5. Terve QK, ja kiitos kommentistasi.

  Ne versiot, jotka terrorisoivat sitä muuttotappioista Tuppukylää jossa jouduin lapsuuteni ja teini-ikäni viettämään, eivät ole onneksi kehittyneet minkäänlaisiksi menestyjiksi;
  sinne Tuppukyläänhän ne jäivät.


  Noinhan se yleensä menee, ja niin se meni siinäkin tuppukylässä jossa minä lapsuuteni vietin. Pahimmat öykkärit päätyivät joko linnaan tai ennenaikaiseen hautaan, tai sitten painivat työttöminä päihdeongelmiensa kanssa. Sikäli vedin tässä sarjakuvassa vähän mutkia suoriksi. Mutta yhtä lailla totta on se, että tuollaisiin virkoihin, kuten ulosottomies tai verotarkastaja, päätyy usein todella kusipäisiä ihmisiä. Tällaiset erottuvat nyrkkijyrkeistä lähinnä siten, että heillä on korkeampi älykkyys ja parempi impulssikontrolli.

  oli ollut jalka kipsissä tappoa tehdessään!

  Ei varmaan saisi nauraa, kun tuossa sentään henkirikoksesta puhutaan, mutta jonkin verran pisti huvittamaan kun kuvittelin tuon mielessäni:)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin lähes vuoden pituiselta poissaololta.

  Melkein kaikenlaisille ihmisille on tosiaan sijaa yhteiskunnassa. Yrityssaneeraajan ja sotilaan hommissa psykopaatit saattavat loistaa.

  Ilmiannan blogisi nyt yhdelle fanillesi.

  ...Sääli, että selaimeni turvapalikoiden vuoksi joudun aina vähän säätämään halutessani kommentoida Bloggerin blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.

   Yrityssaneeraajan ja sotilaan hommissa psykopaatit saattavat loistaa.

   Juu. Olihan niitäkin tyyppejä, jotka eivät sotien jälkeen oikein koskaan kunnolla tottuneet siviilielämään. Pyrkivät sitten sotilashommiin Suomen ulkopuolelle.

   Poista
 7. Hieno juttu, että R&R is back!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukana ollaan taas. Nyt pitäisi olla paremmin aikaakin. Aiheista ei kyllä olisi ollut pulaa tänäkään vuonna.

   Poista
  2. Omaan rauhalliseen tahtiin vaan, kyllä hyvää jaksaa odottaa.

   Poista