keskiviikko 13. joulukuuta 2023

RYPPY JA KOPONEN KAPAKASSA OSA IV

 


7 kommenttia:

 1. Näissä polyamorisissa suhteissa tahtoo olla se puute, että ne ovat polyamorisia vain sille naisosapuolelle.

  VastaaPoista
 2. Terve QK, ja kiitos kommentistasi.

  Näissä polyamorisissa suhteissa tahtoo olla se puute, että ne ovat polyamorisia vain sille naisosapuolelle.

  Näin minäkin olen ymmärtänyt, varsinkin niiden juttujen perusteella joita valtamedia on aiheesta kirjoittanut. Henkilökohtaisesti en tunne ketään joka tuollaisessa suhteessa olisi ollut, mutta perstuntumalta arvioisin, etteivät tuollaiset suhteet taida kovin pitkäikäisiä olla. Tunnen kyllä muutamia tyyppejä, jotka harjoittavat polyamoriaa Koposen tyylillä, mutta niinkuin Ryppy sanoi, se on eri asia.

  VastaaPoista
 3. Eipä ole kotvilleen lehdistä saanut lukea, että kuinka se rakkaus roihuaa siinäkin, oliko se joku jänhän laialta kotoisin oleva naaras, se joka panetti itsensä paksuksi toisella ja toinen sulho hyvä että sai sormella hipaista. Tuo muuten hyvä nimi tuo pölynimurisuhde:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Tuo strippisi toi elävästi mieleen Iltalehden pari vuotta vanhan jutun jossa mainostettiin ihquna kun perheenäiti käy vieraissa perheenisän suostumuksella. Se äiti oli kuvassakin. Sellainen siiderivalas joka meni naama hymyn tirrissä ulko-ovesta sinne vieraisiin. Kai tuota yritetään tehdä sellaiseksi uudeksi normaaliksi.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne. Juuri tuollaisiin juttuihin olen törmännyt itsekin, ja ihmetellyt hartaasti minkä ihmeen takia nuo miehet tuollaiseen suostuvat. Etenkin kun nuo naiset harvemmin ovat mitään häikäiseviä kaunottaria, vaan juurikin siiderivalaita, Yrjön termiä käyttääkseni. Onko kyse siitä, että nuo miehet saavat aisankannattamisesta jotain sairasta nautintoa(sellaisiakin kuulemma on), vai ovatko vaan niin vässyköitä, että ajattelevat tuolla tavoin saavansa edes joskus pillua. Mene ja tiedä.

  Kai tuota yritetään tehdä sellaiseksi uudeksi normaaliksi.

  Luultavasti. Tällaisia juttuja on nimittäin tehtailtu melkoisesti viime vuosina.  VastaaPoista
 6. Polyamorisia suhteita on monenlaisia.

  Luulen, että tämä parhaimmiston trendi tulee takaoven kautta siitä, kun pitää suvaita islamia, jonka mukaan mies saa ottaa neljä vaimoa ja niin paljon seksiorjia kuin kykenee hankkimaan.

  VastaaPoista
 7. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi.

  Luulen, että tämä parhaimmiston trendi tulee takaoven kautta siitä, kun pitää suvaita islamia, jonka mukaan mies saa ottaa neljä vaimoa ja niin paljon seksiorjia kuin kykenee hankkimaan.

  On tuo varmasti ainakin osasyy. Eikös sitä joku vihreä jo vuosia sitten väläyttänyt, että polygamia pitäisi sallia muslimeille suvaitsevaisuuden nimissä. Jalkavaimoja ja seksiorjia, ihanan tasa-arvoista.

  VastaaPoista