lauantai 18. kesäkuuta 2022

KAUKO-ENO

 


8 kommenttia:

 1. EU:sta oli vuonna 1995 suuri hyöty meikäläiselle: pääsin aloittamaan oluittenmaisteluharrastuksen.

  VastaaPoista
 2. Eii olisi uskonut että tuota pussikaljatouhuakin joskus muistelisi lämmöllä. Ei siksi että sitä itse olisi niin harrastanut vaan siksi että nykyisin nuoriso pussikaljan sijasta hankkii älykännykkänsä välityksellä huumeita. Tarjonta on laajaa ja palvelu pelaa.

  VastaaPoista
 3. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Niin, sinä vuonnahan siihen puljuun liityttiin. Näin jälkikäteen katsottuna se ei tainnut olla niitä parhaita päätöksiä. Muuten muistelen tuota vuotta erityisellä lämmöllä, ja mitä EU:hun tulee, niin en usko että minulla oli vielä tuossa vaiheessa minkäänlaista mielipidettä asiasta. Mitä oluenjuontiin tulee, niin minun kohdallani ei EU vaikuttanut suuntaan tai toiseen; juon lähestulkoon yksinomaan kotimaisia halpisbissejä.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi.

  Eii olisi uskonut että tuota pussikaljatouhuakin joskus muistelisi lämmöllä.

  Niinpä. Itse tuota touhua ehdin teinivuosina harrastaa ihan tarpeeksi. Ja eihän se niin kauhean fiksua hommaa ollut. Me nimittäin saatoimme tehdä sitä 30 asteen pakkasellakin.

  Ei siksi että sitä itse olisi niin harrastanut vaan siksi että nykyisin nuoriso pussikaljan sijasta hankkii älykännykkänsä välityksellä huumeita. Tarjonta on laajaa ja palvelu pelaa.

  Noinhan se ikävä kyllä on. En tiedä miten pienemmissä kunnissa menee, mutta vähänkin isommissa kaupungeissa löytyykin jo kaikenlaista, ja vähällä vaivalla. Huomattavasti helpommin kuin meidän pussikaljat ysärillä.

  VastaaPoista
 5. Tere Reijo.
  Hyvää kannattaa odottaa kuten näitä sinun sarjiksia. Vaan ennen oli enot toista maata kuin nämä jotkut nykyiset. Toivat nöösipojille pussikaljaa. Vaan ainakin yksi nykyisistä taisi enemmän pikkulioille tuoda. Eikä maksuksi riittänyt/kelvannut keppana ja sippiaski röökiä. Pimmpipalkalla vain.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Jep, tämän sarjakuvan enokin on ehkä hieman moraalisesti horjahtanut, mutta se eno johon sinä viittaat, taitaa olla kutakuinkin täydellinen ihmisperse. Me muuten käytimme silloin 90-luvulla pussikaljan hakuihin paikallisia puliukkoja. Eivätkä ne taksat olleet niin korkeita kuin tässä sarjakuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta meni ohi tuo aika, olin liian vanaha. Vaan jos oikein pinnistän muistini lokeroita, niin taisin mie joskus porvoon lankun tai makuaarin hakee tutuille vinmonopolista. Ihan vaan ystävyydestä ja avunannosta saamatta muuta kuin hyvän mielen. Ja hyvän kaverin maineen. Se mulle riittikin, mie kun oon tämmönen vaatimaton setä enkä mikään eno:)
   Huru-ukko

   Poista
  2. Vaatimaton setähän se minäkin:)

   Poista